bobowa budowniczowa 07.05.2008 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Pogoda mi dopisała, nawet się troszkę opalałam, w basenie pływałam, drinki popijałam, w kręgle i bilard grałam, kompa nie było , znaczy się był, ale mi się nie chciało Tak było Cześć Romku Proszę szybciutko nadrobić zaległości w czytaniu Cześć Edyś Cześć Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.05.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Pogoda mi dopisała, nawet się troszkę opalałam, w basenie pływałam, drinki popijałam, w kręgle i bilard grałam, kompa nie było , znaczy się był, ale mi się nie chciało Tak było Cześć Romku Proszę szybciutko nadrobić zaległości w czytaniu Cześć Edyś Cześć Aniu ups a co ze zdjęciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.05.2008 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Zdjęć nie ma To był nasz 5-ty pobyt w tym samym miejscu i w tym samym składzie to stwierdziliśmy, że zdjęć nie będzie. Wiesz Romku jak dzieci są małe to się dużo zdjęć pstryka, a potem...to już tylko podczas ważnych wydarzeń A jak tam Martusia? i co z Waszym kredytem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.05.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 bry, bry coś nowego w trawie piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.05.2008 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Cześć magi Podobno właśnie teraz zabierają starą cegłę i przywieźli nową Zobaczymy czy ta nowa jest oki i jeśli tak to murujemy ...hm...właściwie to powinnam się bardziej cieszyć ale...wolę poczekać na ocenę przez naszych murarzy a potem...to się chyba upiję A poza tym to ogrodziliśmy dzisiaj działkę siatką leśną A co uCiebie się dzieje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.05.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Aniu dziękuję za kwiatuszki Edytko, poleniuchowałoby się na takim słoneczku Chyba się rozmarzyłam a trzeba wracać do rzeczywistości tzn. do budowy. Romku, no właśnie co z kredytem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.05.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Edytko, poleniuchowałoby się na takim słoneczku Jaaaaasne!!!! Np. tak. http://slub.onet.pl/_i/obrazki/obyczaje/opalona.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.05.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 A co uCiebie się dzieje???? nuuuuuudy właśnie leniuchowałam na słońcu to jakieś zdjęcia będą jak zacznie się murować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.05.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Edytko, poleniuchowałoby się na takim słoneczku Jaaaaasne!!!! Np. tak. http://slub.onet.pl/_i/obrazki/obyczaje/opalona.jpg O właśnie tak Byle do lipca I dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 08.05.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 ELLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 08.05.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 popatrzcie tylko trochę słońca widać a już panie zrzucają ciuchy normalnie lato:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.05.2008 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 A co uCiebie się dzieje???? nuuuuuudy właśnie leniuchowałam na słońcu to jakieś zdjęcia będą jak zacznie się murować a pewnie, że będą Czesiulek wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 08.05.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Aniu głowa do góry dogonisz nas dogonisz.... najgorzej jest zacząć - a potem to już wszystko idzie z górki, przebić się przez papierologię , znaleźć dobrą hurtownię materiałów i można zaczynać!!!! Więc trzymam kciuki http://img180.imageshack.us/img180/8624/kciukixy3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.05.2008 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Dzięki, mam nadzieję, że teraz to już szybciej pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.05.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Aniu, nareszcie Już nie mogę się doczekać zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Gratuluję Bobuniu!!!!! Ja też czekam na zdjęcia, chętnie popatrzę, jak spełniają się marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.05.2008 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Cześć Monia Jak Szymek???? Cześć Brazunia W sobotę zaciskam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Nooooo, zaciskaj mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.05.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Dzień doberek!!! Aniu wspaniałe wieści. Narożniki pójdą migusiem. Fotki zapodaj koniecznie, dużo fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.05.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Nikogo nie ma. Ani nie ma. Fotek nie ma. SMUTNO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts