monia77w1 08.05.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Monisiu widzę że lubisz duże rozmiary Przeszło mi od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.05.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Monisiu piękne dzwoneczki. Na moim zapyziałym ogrodzie też się kilka rozsiało. Muszę już Was opuścić Oczęta mi się same zamykają. Do jutra. Spokojnej nocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.05.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 A z tymi bankami to przegięcie. Że jeszcze nie straciliście cierpliwości podziwiam. Ja miałam decyzję i pieniądze na koncie w ciagu 7 dni. No ale przy wypłacie transz już nie było tak kolorowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.05.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Moniś ło matko a skąd masz informację co do mojego rozmiaru?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.05.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Monisiu piękne dzwoneczki. Na moim zapyziałym ogrodzie też się kilka rozsiało. Muszę już Was opuścić Oczęta mi się same zamykają. Do jutra. Spokojnej nocki. Papa, do jutra wieczorkiem. Niestety dzień będę miała bardzo zajęty i nie będzie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.05.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Monisiu piękne dzwoneczki. Na moim zapyziałym ogrodzie też się kilka rozsiało. Muszę już Was opuścić Oczęta mi się same zamykają. Do jutra. Spokojnej nocki. Edytko dobrej nocy PaPa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.05.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Moniś ło matko a skąd masz informację co do mojego rozmiaru?? A czy ja napisałam cos o Twoim rozmiarze Tego akurat nie wiem ale jakbyś miał ochotę to chętnie poczytamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.05.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Moniś ło matko a skąd masz informację co do mojego rozmiaru?? A czy ja napisałam cos o Twoim rozmiarze Tego akurat nie wiem ale jakbyś miał ochotę to chętnie poczytamy no to zacznę od opisu: moja sosna wejmutka ma około 1 metra wysokości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.05.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Moniś ło matko a skąd masz informację co do mojego rozmiaru?? A czy ja napisałam cos o Twoim rozmiarze Tego akurat nie wiem ale jakbyś miał ochotę to chętnie poczytamy no to zacznę od opisu: moja sosna wejmutka ma około 1 metra wysokości... To jak będzie miała 2 metry to będzie super wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.05.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Moniś ło matko a skąd masz informację co do mojego rozmiaru?? A czy ja napisałam cos o Twoim rozmiarze Tego akurat nie wiem ale jakbyś miał ochotę to chętnie poczytamy no to zacznę od opisu: moja sosna wejmutka ma około 1 metra wysokości... To jak będzie miała 2 metry to będzie super wyglądała długości czy w obwodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.05.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Niech pomyślę mówiliśmy o wysokości i niech tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.05.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Niech pomyślę mówiliśmy o wysokości i niech tak zostanie no tak..........ale wysokość pionowa......to długość.... a wysokość pozioma...............to obwód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.05.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Już Ci kiedyś powiedziałam, że nie ważne jakie piłkarz ma nogi, ważne jest jak gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.05.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Już Ci kiedyś powiedziałam, że nie ważne jakie piłkarz ma nogi, ważne jest jak gra to my nie mówimy o sosnach tylko o futbolu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.05.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Już Ci kiedyś powiedziałam, że nie ważne jakie piłkarz ma nogi, ważne jest jak gra to my nie mówimy o sosnach tylko o futbolu??? Zaraz dostaniesz po uszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.05.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 To ja szybko zmykam cobym uszy miał całe Cały dzień byłem dzisiaj opiekunką i padam już dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.05.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 To ja szybko zmykam cobym uszy miał całe Cały dzień byłem dzisiaj opiekunką i padam już dobranoc Dobranoc i uważaj na uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.05.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 hejka no proszę ściany się stawiają super tak jak reszta wesołej hałastry czekam na zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.05.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Dzień dorby wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.05.2008 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Cześć kochani Widzę, że sobie wczoraj tu fajnie gadaliście cieszę się, że mogę Was gościć Wpadłam wczoraj tylko na chwilkę choć nie spałam jak gadaliście bo mi młodszy synek tak wczoraj ciśnienie podniósł (szkoła, lekcjami - szkoła to najgorsza jest dla rodziców, a ja cieszę się zze zbliżających wakacji chyba bardziej niż moje chłopaki), ze nie mogłam z Wami pogadać. Potem jeszcze na skypie z siostrunią (ważne sprawy omawiałyśmy) a potem to wypiłam herbatkę z prądem co by mi sie lepiej spało Poweim Wam że byłam w szoku jak wczoraj pojechałam na budowę Nie sądziłam, że to tak szybko idzie Czy to tak u wszystkich szybko szło??????? Co do ogródka: jestem totalnie walnięta na tym punkcie. Uwielbiam rośliny i kwiaty...choć kompletnie się nie znam na nich ani na wymaganiach tych roślin a już kompletnie na pielęgnowaniu ich ale wiem jak powinny wyglądać W moim porzednim ogródku, który zaprojektował fachowiec (wykonał tez on), wszystko się ładnie przyjęło i rosło...ale oczywiście po kilkunastu konsultacjach telefonicznych i osobistych z fachowcem Fakt, że odwalił kawał naprawdę dobrej roboty A ja wiedziałam co chcę (i to już była połowa sukcesu, bo jak właściciel nie wie co chce to potem zdarza sie, że ma ogród, który mu się nie podoba...ale fachowcowi się podoba ). Oczywiście mnie też podobają się najczęściej rośliny najdroższe no ale cóż.....muszę się naprawdę powstrzymywać, żeby nie przejeżdżać obok sklepów ogrodniczych. A mój obecny ogródek - ten wynajmowany...hm....myslę, że ogródek to dużo za duże słowo. Trawy nie ma wcale, tylko chwasty, a mlecze to prostu królują. Jak zakwitły to tylko krowy brakowało w tym moim ogródku. A wiadomo, że inwestować w niego nie będę, więc muszę na tym pastwisku siedzieć. Ale i tak jest fajnie. A jeśli chodzi o mój nowy ogród...cóż...oczywiście wiem co chcę mieć za rośłiny w nim, na pewno nie będzie tak dużo roślin, jak miałam w starym, bo nie mam zamiaru spędzać połowy na dnia na wyrywaniu chwastów. A firmy nie zatrudnię. Ostatnio kolega powiedział mi, że za utrzymanie ogrodu (działka 700 m), wyrywanie chwastów, koszenie trawy, utrzymanie w czystości oczka wodnego płaci....... uwaga....... 600 zł netoo na miesiąc. - Wariatkowo na tym świecie się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts