Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniś ło matko :o :o :o :o :o :o :D :D :D :D :D :D

a skąd masz informację co do mojego rozmiaru?? :lol: :lol: :lol: :lol:

A czy ja napisałam cos o Twoim rozmiarze :roll: :roll: :roll:

Tego akurat nie wiem ale jakbyś miał ochotę to chętnie poczytamy :wink:

no to zacznę od opisu:

moja sosna wejmutka ma około 1 metra wysokości... :wink:

To jak będzie miała 2 metry to będzie super wyglądała :wink:

Moniś ło matko :o :o :o :o :o :o :D :D :D :D :D :D

a skąd masz informację co do mojego rozmiaru?? :lol: :lol: :lol: :lol:

A czy ja napisałam cos o Twoim rozmiarze :roll: :roll: :roll:

Tego akurat nie wiem ale jakbyś miał ochotę to chętnie poczytamy :wink:

no to zacznę od opisu:

moja sosna wejmutka ma około 1 metra wysokości... :wink:

To jak będzie miała 2 metry to będzie super wyglądała :wink:

długości czy w obwodzie? :wink:

Cześć kochani :lol: :lol: :lol:

Widzę, że sobie wczoraj tu fajnie gadaliście :lol: cieszę się, że mogę Was gościć :D

Wpadłam wczoraj tylko na chwilkę choć nie spałam jak gadaliście bo mi młodszy synek tak wczoraj ciśnienie podniósł (szkoła, lekcjami - szkoła to najgorsza jest dla rodziców, a ja cieszę się zze zbliżających wakacji chyba bardziej niż moje chłopaki), ze nie mogłam z Wami pogadać. Potem jeszcze na skypie z siostrunią (ważne sprawy omawiałyśmy) a potem to wypiłam herbatkę z prądem :oops: 8) co by mi sie lepiej spało :lol: :lol:

Poweim Wam że byłam w szoku jak wczoraj pojechałam na budowę :o

Nie sądziłam, że to tak szybko idzie :o

Czy to tak u wszystkich szybko szło???????

Co do ogródka: jestem totalnie walnięta na tym punkcie. :roll: Uwielbiam rośliny i kwiaty...choć kompletnie się nie znam na nich ani na wymaganiach tych roślin a już kompletnie na pielęgnowaniu ich :oops:

ale wiem jak powinny wyglądać :lol:

W moim porzednim ogródku, który zaprojektował fachowiec (wykonał tez on), wszystko się ładnie przyjęło i rosło...ale oczywiście po kilkunastu konsultacjach telefonicznych i osobistych z fachowcem :lol: :lol: :lol: Fakt, że odwalił kawał naprawdę dobrej roboty 8) 8)

A ja wiedziałam co chcę (i to już była połowa sukcesu, bo jak właściciel nie wie co chce to potem zdarza sie, że ma ogród, który mu się nie podoba...ale fachowcowi się podoba :o ).

Oczywiście mnie też podobają się najczęściej rośliny najdroższe no ale cóż.....muszę się naprawdę powstrzymywać, żeby nie przejeżdżać obok sklepów ogrodniczych.

A mój obecny ogródek - ten wynajmowany...hm....myslę, że ogródek to dużo za duże słowo.

Trawy nie ma wcale, tylko chwasty, a mlecze to prostu królują. Jak zakwitły to tylko krowy brakowało w tym moim ogródku. :lol: :lol: :lol:

A wiadomo, że inwestować w niego nie będę, więc muszę na tym pastwisku siedzieć. Ale i tak jest fajnie.

A jeśli chodzi o mój nowy ogród...cóż...oczywiście wiem co chcę mieć za rośłiny w nim, na pewno nie będzie tak dużo roślin, jak miałam w starym, bo nie mam zamiaru spędzać połowy na dnia na wyrywaniu chwastów. A firmy nie zatrudnię. Ostatnio kolega powiedział mi, że za utrzymanie ogrodu (działka 700 m), wyrywanie chwastów, koszenie trawy, utrzymanie w czystości oczka wodnego płaci.......

uwaga.......

600 zł netoo na miesiąc. - :o :o :o :o :o :o

Wariatkowo na tym świecie się dzieje :roll: