Rom 09.05.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Cześć Aniu jak idzie na budowie? Jakie postępy????? Masz zdjęcia?????? Ja bym w zyciu nie zapłacił komuś za utrzymywanie ogródka - przecież właśnie cała przyjemność w tej pracy i w obserwowaniu jej efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.05.2008 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Cześć Romku Mam nadzieję, że postępy dzisiaj będą takie same jak wczoraj Wczoraj jak przyjechałam na budowę po południu to zrobiłam tak Stoją ściany całego parteru i garażu do wysokości ok. 1,6 m. Już zarys okien dobrze widać Zdjęcia oczywiście będą ....jak zrobi mój małżonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.05.2008 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Edytko dla Ciebie http://www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/Biale_kwiaty._Fotgrafie_bialych_tulipanow_1751.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.05.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 co się z Wami dzieje drogie panie???? co tutaj tak cichutko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.05.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 A kuku ...jestem Cześć Romku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.05.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Bobowa - też miałam oczy jak piątki. Mam na budowę z pracy jakieś 15 minut. Ale jak przerzucałam zdjęcia w pracy po wizycie na budowie to już były nieaktualne - tak zasuwali. I bardzo dobrze :) A mlecze są fajowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.05.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Aniu, o tej porze na forum Dobry wieczór Romku, strasznie żadko zagladasz na forum ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.05.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 A kuku ...jestem Cześć Romku normalnie jestem tak zszokowany że szczęka mi walnęła o podłogę Co za miła niespodzianka Aniu a co Ty tu robisz o tej porze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.05.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Aniu, o tej porze na forum Dobry wieczór Romku, strasznie żadko zagladasz na forum ostatnio. też nad tym boleję przyjdzie zima - wszystko się uspokoi to znowu będziemy toczyc długie dysputy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.05.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Aniu, o tej porze na forum Dobry wieczór Romku, strasznie żadko zagladasz na forum ostatnio. też nad tym boleję przyjdzie zima - wszystko się uspokoi to znowu będziemy toczyc długie dysputy Romku, nie załamuj mnie Do zimy jest jeszcze pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.05.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Aniu, o tej porze na forum Dobry wieczór Romku, strasznie żadko zagladasz na forum ostatnio. też nad tym boleję przyjdzie zima - wszystko się uspokoi to znowu będziemy toczyc długie dysputy Romku, nie załamuj mnie Do zimy jest jeszcze pół roku forumuje głównie w pracy ( Ciiiiiiiiiiiiiiiii - nie mówcie mojemu szefowi ) a do konca sezonu w mojej branży jescze trochę zostało. Ale myślę że koło sierpnia się już uspokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.05.2008 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ja się nie zgadzam na takie "wpadanie wieczorne" Romku Wieczorem to mnie nie ma A dzisiaj to jestem ...hm... gril był, goście byli, mąz i tatuś się upili, spać poszli jak goście jeszcze byli, posprzątałam, chata czysta, spac się nie chce ...no to jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.05.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 W sierpniu to ja jestem na urlopie, proszę pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.05.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ja się nie zgadzam na takie "wpadanie wieczorne" Romku Wieczorem to mnie nie ma A dzisiaj to jestem ...hm... gril był, goście byli, mąz i tatuś się upili, spać poszli jak goście jeszcze byli, posprzątałam, chata czysta, spac się nie chce ...no to jestem Jaki z tego wniosek? Musisz częściej robić grilla Wtedy będziesz wpadać wieczorkiem na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.05.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 W sierpniu to ja jestem na urlopie, proszę pana Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.05.2008 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ja się nie zgadzam na takie "wpadanie wieczorne" Romku Wieczorem to mnie nie ma A dzisiaj to jestem ...hm... gril był, goście byli, mąz i tatuś się upili, spać poszli jak goście jeszcze byli, posprzątałam, chata czysta, spac się nie chce ...no to jestem Jaki z tego wniosek? Musisz częściej robić grilla Wtedy będziesz wpadać wieczorkiem na forum Wiesz Monia to nie od grila spać mi sie nie chce.... właściwie to nie wiem dlaczego mi sie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.05.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 W sierpniu to ja jestem na urlopie, proszę pana Ja też Ciekawe kiedy Edytka ma wolne. A Ty Romku kiedy planujesz urlopik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.05.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Aniu albo męża częściej upijaj to będziesz miała czas na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.05.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 A ja dzisiaj widziałem żyrafy http://img171.imageshack.us/img171/3889/obraz017en4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.05.2008 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Aniu albo męża częściej upijaj to będziesz miała czas na forum To nie jest takie proste...to upijanie męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts