Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

Tygrysku kuchnia jest piękna a będzie jeszcze piękniejsza jak dojdą różne drobiazgi. Gratuluję Ci serdecznie i cieszę się razem z Tobą :lol:

Musze powiedzieć, że ja teraz też mam taki wymiar kuchni jak Twój i taki sam wymiar będzie w moim nowym domu. Faktycznie kuchnia nie jest zbyt duża ale w połączeniu z otwarta przestrzenią jadalni i salonu uważam że jest ok. Choć oczywiście mogłaby być większa. Ja będę miała jeszcze ok. 5 m kw. spiżarni więc uważam że jest wystarczająca.

Co do kolorów to bardzo ładne fronty. Teraz mam kuchnie podobną do Waszej (jeśli chodzi o fronty) ale kolor jest czekoladowy. Niestety w związku z tym, że pokusiłam się na okleinę drewnianą to szlag mnie trafia bo wszystko na niej widać i tak naprawdę jakbym chciała ją utrzymać w idealnej czystości to musiałabym ją czyścić przynajmnie 2 razy dziennie. :cry: Ale na łeb nie dostałam i tego nie robię :lol: Tzn czyszczę ale nie dwa razy dziennie :lol:

Powiedz mi prosze jaki kolor mają Twoje fronty i byłabym wdzięczna za koszt na priva

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

BB cieszę sie , że moja kuchnia Ci się podoba. Rzeczywiście jakby to była zmknięta przestrzeń to byłaby mała klita a tak jest połączona z korytarzem i salonem to nie wygląda tak źle. Obok kuchni jest spiżarka pod schodami więc tak będzie za mała to część klunkrów można tam trzymać.

Zmartwiłaś mnie troche jeżeli chodzi o te zacieki. Naprawdę na tych frontach będzie aż tak wszystko widać?

Zabij mnie ale nie mam pojęcia jak ten kolor się nazywa. Wybraliśmy go z wzornika i po prostu pokazalismy że ma byc ten. :oops: :oops: :oops:

I uszy go góry!!!!!! Jutro będziesz miała lepszy dzień!!!!!! :D :D :D

Zgodnie z obietnicą prezentuje kuchnie......

...... No to patrzcie i krytykujcie :D :D

Patrzę i patrzę.... Gały mi na wierzch wyłażą z tego patrzenia i za diabła nie mogę się dopatrzeć czegoś do skrytykowania :-? Mówisz, że mała ale dla Was wystarczy - i o to chodzi; piszesz, że czegoś tam jeszcze brakuje - no toż się dokupi, no nie :roll:

No i nie mam się czego przyczepić :-? Zadowoleni jesteście?????

Po tonie postu, czuję, że tak, i o to chodzi!!! :D

Podobają mi się te półczeki na lewej ścianie :D

Gratuluję Romciu :D

Aha przypominam sobie, że ktoś mówił o imprezie jak mu zrobią kuchnię ..... :roll: :roll: :roll:

A imprezke zrobię jak wykończę kuchnię :lol:

A mogę u Ciebie??

O to samo pytałeś u mnie :evil: Ot, jak motylek - z kwiatka na kwiatek :-? :wink:

ups :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

yyyyyyyyyyyy to tak....................bo chodzi o to.........................

że maja byc dwie imprezki :lol: :lol: :lol:

jedna u Ciebie a potem u bb

ufff może wybrnąłem :lol: co za skleroza :lol: nie gniewasz sie chyba kochana? :lol:

Aha a czy Twoje fronty też są okleinowane drewnem, czy laminatem albo inną płytą mdf? Bo podobno to na drewne tak widać, ale od razu się nie martw, bo po pierwsze masz inny kolor a po drugie można się przyzwyczaić :roll:

jejku co za pytanie???

a skąd ja mam to wiedzieć :oops: :oops: :lol: :lol:

szczegóły zna małża, mogę spytać

z tego co mi sie obiło o uszy to mdf i laminat

o co chodzi z tym PnB, kto to albo co to jest :oops:

Ale się uśmiałam,http://emoty.klimacik.pl/mini/3.gif bo przypomniało mi się, że jak stawiałam pierwsze kroki na forum, to na te wszystkie skróty stawiałam wielkie gały. :o :o :lol: Ale co niektóre już poznałam i PnB oznacza tyle co Pozwolenie na budowę.