bobowa budowniczowa 24.01.2008 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Tygrysku kuchnia jest piękna a będzie jeszcze piękniejsza jak dojdą różne drobiazgi. Gratuluję Ci serdecznie i cieszę się razem z Tobą Musze powiedzieć, że ja teraz też mam taki wymiar kuchni jak Twój i taki sam wymiar będzie w moim nowym domu. Faktycznie kuchnia nie jest zbyt duża ale w połączeniu z otwarta przestrzenią jadalni i salonu uważam że jest ok. Choć oczywiście mogłaby być większa. Ja będę miała jeszcze ok. 5 m kw. spiżarni więc uważam że jest wystarczająca. Co do kolorów to bardzo ładne fronty. Teraz mam kuchnie podobną do Waszej (jeśli chodzi o fronty) ale kolor jest czekoladowy. Niestety w związku z tym, że pokusiłam się na okleinę drewnianą to szlag mnie trafia bo wszystko na niej widać i tak naprawdę jakbym chciała ją utrzymać w idealnej czystości to musiałabym ją czyścić przynajmnie 2 razy dziennie. Ale na łeb nie dostałam i tego nie robię Tzn czyszczę ale nie dwa razy dziennie Powiedz mi prosze jaki kolor mają Twoje fronty i byłabym wdzięczna za koszt na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.01.2008 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Aha przypominam sobie, że ktoś mówił o imprezie jak mu zrobią kuchnię ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 BB cieszę sie , że moja kuchnia Ci się podoba. Rzeczywiście jakby to była zmknięta przestrzeń to byłaby mała klita a tak jest połączona z korytarzem i salonem to nie wygląda tak źle. Obok kuchni jest spiżarka pod schodami więc tak będzie za mała to część klunkrów można tam trzymać. Zmartwiłaś mnie troche jeżeli chodzi o te zacieki. Naprawdę na tych frontach będzie aż tak wszystko widać? Zabij mnie ale nie mam pojęcia jak ten kolor się nazywa. Wybraliśmy go z wzornika i po prostu pokazalismy że ma byc ten. I uszy go góry!!!!!! Jutro będziesz miała lepszy dzień!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Zgodnie z obietnicą prezentuje kuchnie...... ...... No to patrzcie i krytykujcie Patrzę i patrzę.... Gały mi na wierzch wyłażą z tego patrzenia i za diabła nie mogę się dopatrzeć czegoś do skrytykowania Mówisz, że mała ale dla Was wystarczy - i o to chodzi; piszesz, że czegoś tam jeszcze brakuje - no toż się dokupi, no nie No i nie mam się czego przyczepić Zadowoleni jesteście????? Po tonie postu, czuję, że tak, i o to chodzi!!! Podobają mi się te półczeki na lewej ścianie Gratuluję Romciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Aha przypominam sobie, że ktoś mówił o imprezie jak mu zrobią kuchnię ..... A imprezke zrobię jak wykończę kuchnię A mogę u Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Bobunia może nie doczytała, ale co PnB???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Aha przypominam sobie, że ktoś mówił o imprezie jak mu zrobią kuchnię ..... A imprezke zrobię jak wykończę kuchnię A mogę u Ciebie?? O to samo pytałeś u mnie Ot, jak motylek - z kwiatka na kwiatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Brazuniu dziękuję za dobre słowo. Byłem szczególnie ciekaw Twojej opini jako fachowca od wizażu. Cieszę się, że Ci się podoba. no chyba że tylko mi tak maślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Aha przypominam sobie, że ktoś mówił o imprezie jak mu zrobią kuchnię ..... A imprezke zrobię jak wykończę kuchnię A mogę u Ciebie?? O to samo pytałeś u mnie Ot, jak motylek - z kwiatka na kwiatek ups yyyyyyyyyyyy to tak....................bo chodzi o to......................... że maja byc dwie imprezki jedna u Ciebie a potem u bb ufff może wybrnąłem co za skleroza nie gniewasz sie chyba kochana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Bobunia może nie doczytała, ale co PnB???? co to PnB ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.01.2008 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Bobunia może nie doczytała, ale co PnB???? co to PnB ?????? Słuchajcie, ja mam dzisiaj taki dzień, że trzeba mówić do mnie drukowanymi literkami o co chodzi z tym PnB, kto to albo co to jest I dzięki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.01.2008 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Aha przypominam sobie, że ktoś mówił o imprezie jak mu zrobią kuchnię ..... A imprezke zrobię jak wykończę kuchnię A mogę u Ciebie?? O to samo pytałeś u mnie Ot, jak motylek - z kwiatka na kwiatek Rom-ku zrób po prostu dwie imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.01.2008 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Aha a czy Twoje fronty też są okleinowane drewnem, czy laminatem albo inną płytą mdf? Bo podobno to na drewne tak widać, ale od razu się nie martw, bo po pierwsze masz inny kolor a po drugie można się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Aha a czy Twoje fronty też są okleinowane drewnem, czy laminatem albo inną płytą mdf? Bo podobno to na drewne tak widać, ale od razu się nie martw, bo po pierwsze masz inny kolor a po drugie można się przyzwyczaić jejku co za pytanie??? a skąd ja mam to wiedzieć szczegóły zna małża, mogę spytać z tego co mi sie obiło o uszy to mdf i laminat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 BB zajrzyj na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.01.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 o co chodzi z tym PnB, kto to albo co to jest Ale się uśmiałam,http://emoty.klimacik.pl/mini/3.gif bo przypomniało mi się, że jak stawiałam pierwsze kroki na forum, to na te wszystkie skróty stawiałam wielkie gały. Ale co niektóre już poznałam i PnB oznacza tyle co Pozwolenie na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 no tak rzeczywiście kurcze właśnie sobie uświadomiłem ze parę dni temu minęła mi 3 rocznica na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Edmar nie wymigasz się jutro stawiasz jutro roczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.01.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Romku i ja pochwalę Twoją kuchnię. Jest milusia i w moich kolorach. Napisz proszę jaki jest jej metraż, a właściwie żony, bo pewnie nie wiesz bo chciałabym porównać ze swoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.01.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Edmar nie wymigasz się jutro stawiasz jutro roczek A co tam mogę stawiać co chcecie i ile chcecie. Tylko ten roczek to chyba za m-ąc wtedy też postawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts