Rom 10.05.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 A ja lubię piwko z soczkiem słodkie piwo to już nie piwo a pamietacie kruszony? Ja nie pamiętam, co to było? za komuny - sprzedawali takie drinki w butelkach - wódka z komunistyczną oranżadą ala rozpuszczone landrynki -bleeeeeeeeeee teraz też są takie drinki - jakieś smirnofy czy inne- ale nie wiem jak smakują - nie kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.05.2008 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Coś mi się porobiło z internetem Nie chciał wysyłać mi też się na chwilę przywiesiło - ale już działa Codziennie po 24 na parę minut siada forum. Trzeba przeczekać. No tak to ja mogę tego nie wiedzieć ....bo nie bywam po 24 na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.05.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ciekawe komu się bardziej podobało osiołowi A kto mu się bardziej podobał? no przecież nie ja do Marci szczerzył zęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.05.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Coś mi się porobiło z internetem Nie chciał wysyłać mi też się na chwilę przywiesiło - ale już działa Codziennie po 24 na parę minut siada forum. Trzeba przeczekać. No tak to ja mogę tego nie wiedzieć ....bo nie bywam po 24 na forum ja też nie ale Monia jak widać to nocny marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.05.2008 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ale najbardziej lubię piwko z soczkiem na wakacjach bleeeee profanacja piwa No właśnie. Piwko z soczkiem jest ble. Najlepsza na świecie jest... becherovka A ja nie lubię becherovki Ja czystej nie piję ale ze spritem uwielbiam Absolut ze spritem jest ok, z colą też lubię i parę innych również...ale najbardziej to lubie takie babskie drinki, np pasoa, wódka, sok pomarańczowy, pomarańczko, słomka i parasolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.05.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 widze że wszyscy cytują moje zdjęcie cobym nie usunął Jedno Twoje słowo i moge usunąć no co Ty Aniu niech sobie będzie jak się komuś nie podoba to niech nie patrzy Komuś się nie podoba...hm.... nie wnikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.05.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ale najbardziej lubię piwko z soczkiem na wakacjach bleeeee profanacja piwa No właśnie. Piwko z soczkiem jest ble. Najlepsza na świecie jest... becherovka A ja nie lubię becherovki Ja czystej nie piję ale ze spritem uwielbiam Absolut ze spritem jest ok, z colą też lubię i parę innych również...ale najbardziej to lubie takie babskie drinki, np pasoa, wódka, sok pomarańczowy, pomarańczko, słomka i parasolka a co to pasoa????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.05.2008 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 A ja lubię piwko z soczkiem słodkie piwo to już nie piwo a pamietacie kruszony? Ja nie pamiętam, co to było? za komuny - sprzedawali takie drinki w butelkach - wódka z komunistyczną oranżadą ala rozpuszczone landrynki -bleeeeeeeeeee teraz też są takie drinki - jakieś smirnofy czy inne- ale nie wiem jak smakują - nie kupuję Kiedyś sobie takiego gotowego kupiłam i ...nie był dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.05.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Zgadza się, jestem nocnym markiem. O to jeszcze lubię http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/085/8596.jpg Mój ulubiony to ten w środku o smaku arbuza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.05.2008 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ciekawe komu się bardziej podobało osiołowi A kto mu się bardziej podobał? no przecież nie ja do Marci szczerzył zęby A Marci się podobało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.05.2008 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ale najbardziej lubię piwko z soczkiem na wakacjach bleeeee profanacja piwa No właśnie. Piwko z soczkiem jest ble. Najlepsza na świecie jest... becherovka A ja nie lubię becherovki Ja czystej nie piję ale ze spritem uwielbiam Absolut ze spritem jest ok, z colą też lubię i parę innych również...ale najbardziej to lubie takie babskie drinki, np pasoa, wódka, sok pomarańczowy, pomarańczko, słomka i parasolka a co to pasoa????? Likier z maracui, sam jest nie do wypicia, ma boski kolor i świetny smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.05.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Aniu, czy to to? http://www.mfi.or.jp/newyork/passoa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.05.2008 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Zgadza się, jestem nocnym markiem. O to jeszcze lubię http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/085/8596.jpg Mój ulubiony to ten w środku o smaku arbuza. Arbuza to ja najbardziej lubię świeżego właściwie to moge powiedzieć że uwielbiam arbuzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.05.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ja bym mogła całe lato przeżyć na arbuzie i na breezerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.05.2008 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Aniu, czy to to? http://www.mfi.or.jp/newyork/passoa.jpg Zgadza się I butelka też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.05.2008 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ja bym mogła całe lato przeżyć na arbuzie i na breezerku Arbuz, truskawki, maliny, morele, nektarynki, sliwki ...właściwie wszystkie owoce są pyszne ....dlatego uwielbiam ten czas, który się zbliża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.05.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ja bym mogła całe lato przeżyć na arbuzie i na breezerku Arbuz, truskawki, maliny, morele, nektarynki, sliwki ...właściwie wszystkie owoce są pyszne ....dlatego uwielbiam ten czas, który się zbliża To ja jeszcze dorzucę czereśnie i jagody I pierogi z jagodami Ale sobie smaku narobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.05.2008 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Dobra, kochani znikam Miłej nocy Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.05.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Dobra, kochani znikam Miłej nocy Wam życzę Papa Aniu, słodkich snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.05.2008 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ja bym mogła całe lato przeżyć na arbuzie i na breezerku Arbuz, truskawki, maliny, morele, nektarynki, sliwki ...właściwie wszystkie owoce są pyszne ....dlatego uwielbiam ten czas, który się zbliża To ja jeszcze dorzucę czereśnie i jagody I pierogi z jagodami Ale sobie smaku narobiłam Och czereśnie, moje ulubione Jak mogłam o nich zapomnieć A najbardziej lubię te czarne, duże i strzelające mniam, mniam Pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts