Rom 24.01.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 aha rzeczywiście wszystko mi się pomyliło ja tez mam za miesiąc przecież mamy styczeń a nie luty ale jestem dzisiaj zakręcony walnijcie mnie Dzieki Edmar za dobre słowo a rozmiary kuchni sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 PnB - Pozwolenie na Budowę!!!!! No masz już to pozwolenie!!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.01.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 PnB - Pozwolenie na Budowę!!!!! No masz już to pozwolenie!!!??? brazunia ale kogo pytasz? Bo ja z Romkiem już mamy PnB od dawna, a bobo to chyba dopiero ma zamiar składać? Chyba wszyscy jesteśmy dzisiaj zakręceni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 A kiedyś moja kuchnia wyglądała tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.01.2008 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Więc tak Romku jeśli to mdf lub inny laminat a nie okleina drewniana to możesz być bardziej spokojny, podobno okleina drewniana tak ma, że wszystko na niej widać, no przynajmniej u mnie Edmae faktycznie, PnB to może oznaczać pozwolenie na budowę, ale ciapulek ze mnie Braza dopiero złozyłam wniosek o pozwolenie. Ale zapewniam, że jak otrzymam to wszyscy sie dowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 BB widze że sama sobie wymyśliłaś pseudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.01.2008 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Ale na ciapulka to ja się nie zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Ale na ciapulka to ja się nie zgadzam przecież zartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.01.2008 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Ale na ciapulka to ja się nie zgadzam przecież zartowałem Żeby mi to było przedostatni raz a swoją drogą mógłbyś juz coś wymyślic tygrysku. Odmeldowuję się, może wpadnę wieczorkiem Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Ale na ciapulka to ja się nie zgadzam przecież zartowałem Żeby mi to było przedostatni raz a swoją drogą mógłbyś juz coś wymyślic tygrysku. Odmeldowuję się, może wpadnę wieczorkiem Pa a może też być jakieś zwierzątko???? papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Skoro my tacy zakręceni dzisiaj jesteśmy, to ja zapytam najpierw: Bobowa kalendarz ze zdjęciami mojej córci to Twój Mąż robił, prawda?? Właśnie dotarł!!!! No jest zarypiasty!!!! Dzięki http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/88.gif Zmieniłam, bo zdjęcie uciekało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Braza może weźmiesz aparat i się nam tu pochwalisz????jestem strasznie ciekawmoże zrobie małżonce niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Braza może weźmiesz aparat i się nam tu pochwalisz???? jestem strasznie ciekaw może zrobie małżonce niespodziankę Okey, spróbuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Braza może weźmiesz aparat i się nam tu pochwalisz???? jestem strasznie ciekaw może zrobie małżonce niespodziankę Okey, spróbuję!! będę zobowiązany dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.01.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Wiesz, Rom? jak zobaczyłam twoja kuchnie to tak swojsko sie poczułam, bo moja obecna podobna jest do twojej (zdjęcia wprawdzie z 2004 roku). Zobaczhttp://foto.onet.pl/upload/31/47/_379734_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Braza może weźmiesz aparat i się nam tu pochwalisz???? jestem strasznie ciekaw może zrobie małżonce niespodziankę Okey, spróbuję!! będę zobowiązany dzięki Romciu wkleiłam, ale z rozpędu u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.01.2008 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Skoro my tacy zakręceni dzisiaj jesteśmy, to ja zapytam najpierw: Bobowa kalendarz ze zdjęciami mojej córci to Twój Mąż robił, prawda?? Właśnie dotarł!!!! No jest zarypiasty!!!! Dzięki http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/88.gif Zmieniłam, bo zdjęcie uciekało! Cieszę się, że sie podoba, Tak, tak to jest osobista i autorska praca mojego męża ....zdolny jest nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.01.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Ale na ciapulka to ja się nie zgadzam przecież zartowałem Żeby mi to było przedostatni raz a swoją drogą mógłbyś juz coś wymyślic tygrysku. Odmeldowuję się, może wpadnę wieczorkiem Pa a może też być jakieś zwierzątko???? papa Zależy jakie czekam na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.01.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Rom-ku powiedz mi proszę co Ty masz na podłodze w kuchni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Wiesz, Rom? jak zobaczyłam twoja kuchnie to tak swojsko sie poczułam, bo moja obecna podobna jest do twojej (zdjęcia wprawdzie z 2004 roku). Zobacz http://foto.onet.pl/upload/31/47/_379734_n.jpg Veruniu rzeczywiście widać podobieństwa.Fronty wprawdzie inne,podłoga i okap też ale moznaby te dwie kuchnie ustawić koło siebie. No to ja też się swojsko poczułem Aha wogóle to dzień dobry w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts