monia77w1 13.05.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 No właśnie, nie określiłysmy się co lubimy Takiego nie lubię. http://www.funnypop.com/pictures/data/504/13pregnant_man.jpg O ffuuuu, okropny. Romek patrz czym grozi picie piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.05.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 No właśnie, nie określiłysmy się co lubimy Takiego nie lubię. http://www.funnypop.com/pictures/data/504/13pregnant_man.jpg bleeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.05.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 A co to dzisiaj jakaś promocja poryczałam się ze smiechu Monia proszę bardzo http://www.mypolinfo.com/zdjecia/1181761947_223233.jpg Postarałyście się dzisiaj dziewczyny. Od razu mi lepiej Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.05.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 O ffuuuu, okropny. Romek patrz czym grozi picie piwa Faceci nie myślą perspektywistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.05.2008 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 O ffuuuu, okropny. Romek patrz czym grozi picie piwa Faceci nie myślą perspektywistycznie. Ja to mówię, że kobietom się film wyswietla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.05.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 O ffuuuu, okropny. Romek patrz czym grozi picie piwa Faceci nie myślą perspektywistycznie. Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.05.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Powiem Wam kawał Żona wybiera się do sanatorium. Mąż mówi, że kupi jej dres. Bo pewnie będzie wygodniej na tych spacerach. Żona wraca do domu, rozpakowała walizkę, mąż pyta: a gdzie masz dres? Wiesz nie mam ani dresu, ani okresu, ani adresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.05.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Powiem Wam kawał Żona wybiera się do sanatorium. Mąż mówi, że kupi jej dres. Bo pewnie będzie wygodniej na tych spacerach. Żona wraca do domu, rozpakowała walizkę, mąż pyta: a gdzie masz dres? Wiesz nie mam ani dresu, ani okresu, ani adresu Muszę powiedzieć meżowi, żeby mi przypadkiem dresu nie kupował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.05.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Powiem Wam kawał Żona wybiera się do sanatorium. Mąż mówi, że kupi jej dres. Bo pewnie będzie wygodniej na tych spacerach. Żona wraca do domu, rozpakowała walizkę, mąż pyta: a gdzie masz dres? Wiesz nie mam ani dresu, ani okresu, ani adresu Świetne. Ja też coś mam. Facet wraca od lekarza i mówi żonie, że powiedział mu, że zostało mu tylko 24 godziny życia. Po tych słowach prosi ją o seks. Oczywiście, zgadza się i kochają się. Jakieś sześć godzin później facet mówi: - Kotku, zostało mi tylko 18 godzin życia. Moglibyśmy zrobić to jeszcze raz? Żona oczywiście się zgadza i robią to znowu. Później facet idzie do łóżka, patrzy na zegarek i uświadamia sobie, że zostało mu tylko 8 godzin. Dotyka ramienia żony i mówi: - Kotku, zróbmy to jeszcze raz, zanim umrę. - Oczywiście, kochanie - mówi żona. Kochają się trzeci raz. Potem żona odwraca się i zasypia. Facet martwi się zbliżająca się śmiercią, przewraca się z boku na bok i wierci, aż w końcu zostaje mu tylko 4 godziny życia. Klepie żonę, a ta się budzi. - Kochanie, zostało mi tylko 4 godziny życia. Czy myślisz, że moglibyśmy... W tym momencie żona siada i mówi: - Słuchaj, ja muszę rano wstać, ty nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.05.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Oglądacie komediowy serial na TVN "39 i pół". Luzacki jest i pełen humoru. Właśnie teraz idzie. Polecam, można się pośmiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.05.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Oglądacie komediowy serial na TVN "39 i pół". Luzacki jest i pełen humoru. Właśnie teraz idzie. Polecam, można się pośmiać. Tak jednym okiem, Ja to wogóle do oglądania telewizji to nie za bardzo, wolę neta. Kawał boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.05.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Kiedyś była ze mnie wielka kinomanka. Nie przepuściłam żadnego dobrego filmu. Z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę przesiadywałam przed tv do późnych godzin nocnych. Ale teraz jakoś zaniedbuję moje ukochane kino. Nie pamiętam kiedy oglądałam jakiś dobry film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.05.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Też się kiedyś lubiłam pogapić w telewizor ab teraz mam problem z obejrzeniem pół godzinnego filmu. Zresztą rzadko leci coś ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.05.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 A Ania już nas chyba nie lubi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.05.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 A Ania już nas chyba nie lubi???? A moze się relaksuje z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.05.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 A Ania już nas chyba nie lubi???? A moze się relaksuje z mężem No chyba, że tak. Ja też spadam się porelaksować. snem Papatki. Do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.05.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Papa, do jutra, milego relaksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.05.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Witam z rana!!! To raczej do mnie nie podobne, abym o tak wczesnej porze na forumie siedziała, ale chciałam zdjęcia wkleić do "fotosika" i dopiero teraz dobrze działa. A wieczorkiem tylko ja z Monisią sobie gadałyśmy. Reszta nie wiadomo gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 14.05.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 witam ranne ptaszki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 14.05.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 ja już byłam na budowie, sprawdziłam , czy mi się ekipy stawiły i normalnie się ucieszyłam bo po tym prawie miesięcznym postoju ( oczekiwanie na cieślę no i mury schły szybko tą "zimą marcową" ) wreszcie ruch i gwar wokół naszego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts