monia77w1 14.05.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Dzień dobry Edytko Dzień dobry Aniu Edytko, jestem pod wrażeniem. O tej porze na forum Znów nikogo nie ma. Trzeba ich przywołać do porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 14.05.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 a co Edytka lubi pospać?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.05.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Raczej przed godziną 10 nie zagląda na forum a dzisiaj, proszę bardzo. Ósma z minutami a Edytak na posterunku i jeszcze zdjęcia powklejała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.05.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Dzień Dobry Paniom Ło matko ale się tu wczoraj działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.05.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Moniu pan dla Ciebie:http://img111.imageshack.us/img111/5809/choyux7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.05.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 wiecie co.....jak ktoś zobaczy co ja robię to sobie ładnie o mnie pomyśli ...... wyszukuję facetów dla Was w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.05.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Aha ale ze mnie gapa Zapomniałem Wam powiedzieć o wczorajszym wydarzeniu- mianowicie: Bank przyznał nam kredyt tak więc niedługo.....będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.05.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Moniu pan dla Ciebie: http://img111.imageshack.us/img111/5809/choyux7.jpg Dzień dobry Romku, z samego rana taki towar i jak ja mam się teraz skupić na pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 14.05.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 ROM GRATULACJE!!!!!! NO TO TERAZ TO TYLKO DZIAłAć[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.05.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Aha ale ze mnie gapa Zapomniałem Wam powiedzieć o wczorajszym wydarzeniu- mianowicie: Bank przyznał nam kredyt tak więc niedługo.....będzie się działo No nareszcie To teraz bierz się do pracy i wklejaj fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.05.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 wiecie co.....jak ktoś zobaczy co ja robię to sobie ładnie o mnie pomyśli ...... wyszukuję facetów dla Was w necie Udzielaj się częściej to my będziemy szukać a nie Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.05.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 ROM GRATULACJE!!!!!! NO TO TERAZ TO TYLKO DZIAłAć[/img] Dzięuję bardzo Jak pomyslę że od nowa to załatwianie.....ale jakoś przebojeę Księgi wieczyste, ubezpieczenia itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.05.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 wiecie co.....jak ktoś zobaczy co ja robię to sobie ładnie o mnie pomyśli ...... wyszukuję facetów dla Was w necie Udzielaj się częściej to my będziemy szukać a nie Ty. myślisz że bym nie chciał - się częściej udzielać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.05.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 wiecie co.....jak ktoś zobaczy co ja robię to sobie ładnie o mnie pomyśli ...... wyszukuję facetów dla Was w necie Udzielaj się częściej to my będziemy szukać a nie Ty. myślisz że bym nie chciał - się częściej udzielać Się proszę postarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.05.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Romku, trzeba by się napić http://racica.blox.pl/resource/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.05.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 wiecie co.....jak ktoś zobaczy co ja robię to sobie ładnie o mnie pomyśli ...... wyszukuję facetów dla Was w necie Udzielaj się częściej to my będziemy szukać a nie Ty. myślisz że bym nie chciał - się częściej udzielać Się proszę postarać Pani Moniko - zwracam się do Pani jako do eksperta od robactwa Jabłoń opanowała mi taka zielona mszyca Ma Pani na to jakieś lekarstwo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.05.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Romku, trzeba by się napić http://racica.blox.pl/resource/szampan.jpg A ja myślałem że jakąś fajna Panią dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.05.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 wiecie co.....jak ktoś zobaczy co ja robię to sobie ładnie o mnie pomyśli ...... wyszukuję facetów dla Was w necie Udzielaj się częściej to my będziemy szukać a nie Ty. myślisz że bym nie chciał - się częściej udzielać Się proszę postarać Pani Moniko - zwracam się do Pani jako do eksperta od robactwa Jabłoń opanowała mi taka zielona mszyca Ma Pani na to jakieś lekarstwo??? Panie Romku, skuteczne preparaty na mszycę może Pan kupić tylko w sklepach, które mają specjalne szklane gabloty. Na te produkty trzeba mieć specjalną koncesję. Wszystko co stoi na półce luzem jest dop d..y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.05.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 wiecie co.....jak ktoś zobaczy co ja robię to sobie ładnie o mnie pomyśli ...... wyszukuję facetów dla Was w necie Udzielaj się częściej to my będziemy szukać a nie Ty. myślisz że bym nie chciał - się częściej udzielać Się proszę postarać Pani Moniko - zwracam się do Pani jako do eksperta od robactwa Jabłoń opanowała mi taka zielona mszyca Ma Pani na to jakieś lekarstwo??? Panie Romku, skuteczne preparaty na mszycę może Pan kupić tylko w sklepach, które mają specjalne szklane gabloty. Na te produkty trzeba mieć specjalną koncesję. Wszystko co stoi na półce luzem jest dop d..y. Dziękuję Pani Moniko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.05.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Nie ma za co, polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts