monia77w1 14.05.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 A co pan robi o tej porze na forum a co pani robi?????? ja szukam jakiegoś taniego noteboka na allegro i przy okazji wszedłem zobaczyc co słychac Ja zabijam nudę w oczekiwaniu na powrót męża. Samemu wieczorkiem jest nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.05.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 A co pan robi o tej porze na forum a co pani robi?????? ja szukam jakiegoś taniego noteboka na allegro i przy okazji wszedłem zobaczyc co słychac Ja zabijam nudę w oczekiwaniu na powrót męża. Samemu wieczorkiem jest nudno a ja sobie jescze słucham muzyczki: http://pl.youtube.com/watch?v=UaOiUMtV5Zs&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.05.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 No i jak poszukiwania? Jest coś ciekawego? Nie mogę posłuchać bo Szymek mi się wierci i zaraz pewnie się obudzi. A ja właśnie zeżarłam pół słoika nutelli, takiej 850 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.05.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 No i jak poszukiwania? Jest coś ciekawego? Nie mogę posłuchać bo Szymek mi się wierci i zaraz pewnie się obudzi. A ja właśnie zeżarłam pół słoika nutelli, takiej 850 gram wymagania mam bardzo małe - ma chodzić internet i office. No i oczywiście windows Xp bo Visty jakoś nie mogę strawić. Może ktoś się zna na tym i mi coś doradzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.05.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Ja wiem jak zepsuć laptopa. Na tym moja wiedza się kończy A tak na poważnie to nie polecam acera. Strasznie padają monitory, serwis w Pradze i naprawa trwa całe wieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.05.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Ja wiem jak zepsuć laptopa. Na tym moja wiedza się kończy A tak na poważnie to nie polecam acera. Strasznie padają monitory, serwis w Pradze i naprawa trwa całe wieki A co polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.05.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Ja wiem jak zepsuć laptopa. Na tym moja wiedza się kończy A tak na poważnie to nie polecam acera. Strasznie padają monitory, serwis w Pradze i naprawa trwa całe wieki A co polecasz? Mam acera a z innymi laptopami nie mam doświadczeń. Niedługo będziemy kupować nowy laptop, mój małżonek coś już sobie upatrzył ale nie wiem co bo mnie to nie interesowało. Konkretnie to w acerach padają matryce a nie monitory. My w ciagu 2,5 roku wymienialiśmy już 2 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Ja wiem jak zepsuć laptopa. Na tym moja wiedza się kończy A tak na poważnie to nie polecam acera. Strasznie padają monitory, serwis w Pradze i naprawa trwa całe wieki A co polecasz? Mam acera a z innymi laptopami nie mam doświadczeń. Niedługo będziemy kupować nowy laptop, mój małżonek coś już sobie upatrzył ale nie wiem co bo mnie to nie interesowało. Konkretnie to w acerach padają matryce a nie monitory. My w ciagu 2,5 roku wymienialiśmy już 2 razy W Fujitsu Siemens Amilo Pro też zaczęły padać...Toshiba - odradzam. Podobno DEll się polepszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.05.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Czyli nie ma w tej chwili żadnego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 15.05.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 dzieńdoberek śpiochy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.05.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Witam, witam i o zdrowie pytam Wiecie co mnie to chyba pogrzało doszczętnie. Okazało się, że wczorajsza prezentacja dotyczyła RAINBOWA i wiecie co kupiłam go Niezły kombajnbizon jeszcze tylko nie śpiewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 15.05.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 EDYś NO PRZECIEż CZASEM TRZEBA ZROBIć SOBIE PREZENT:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.05.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 EDYś NO PRZECIEż CZASEM TRZEBA ZROBIć SOBIE PREZENT:-) Tiaaaaaaa... Wolałabym raczej aby to ktoś robił mi takie prezenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.05.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Dzień Dobry Paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.05.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Witam, witam i o zdrowie pytam Wiecie co mnie to chyba pogrzało doszczętnie. Okazało się, że wczorajsza prezentacja dotyczyła RAINBOWA i wiecie co kupiłam go Niezły kombajnbizon jeszcze tylko nie śpiewa. a co to jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.05.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 A nie widział ktoś przypadkiem Ani???? Nie wiecie co się z nią dzieje???? Wogóle się nie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.05.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Witam, witam i o zdrowie pytam Wiecie co mnie to chyba pogrzało doszczętnie. Okazało się, że wczorajsza prezentacja dotyczyła RAINBOWA i wiecie co kupiłam go Niezły kombajnbizon jeszcze tylko nie śpiewa. a co to jest?? Rainbow jest najnowszą wersją przełomowego systemu czyszczenia i odkurzania domu. Rainbow wykorzystuje unikatowy system wodnej filtracji do wyłapywania zanieczyszczeń z powierzchni i z powietrza. Zatapia je w zbiorniku wodnym. „Mokry brud nie lata”. Dzięki systemowi filtracyjnemu HEPA i wodnej kąpieli powietrza Twój dom będzie czysty i zdrowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.05.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 A nie widział ktoś przypadkiem Ani???? Nie wiecie co się z nią dzieje???? Wogóle się nie odzywa KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE...!!!! PROSZONY JEST O KONTAKT ''FORUM MURATORA'' - DZIENNIK BOBOWEJ BUDOWNICZOWEJ. LICZYMY NA SZYBKI ODZEW!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.05.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Edytko dziekuję za wyjasnienia czyli to taki wodny odkurzacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.05.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Edytko dziekuję za wyjasnienia czyli to taki wodny odkurzacz? Jes of kors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts