Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bo znowu mieliśmy włamanie, tym razem złodzieje skradli całą elektrykę

Przykro mi Aniu

Podzielam zdanie Monisi co do alarmu.

Misicie zabić otwory i jak najszybciej zamontować alarm

A nie widział ktoś właścicielki dzienniczka?? :cry: :cry: :cry: :cry:

Romku, wyślij do Ani sms-ka. Może odnajdzie się zguba :roll:

Dzień dobry :D

A pani gdzie się podziewała tyle czasu :roll:

A po Tobie też ślad zaginął. Wpadłaś na chwilkę w sobotę z gołym panem :lol: - dzięki za niego. :D I od tamtej pory cisza.

My cały weekend grilowaliśmy. To znaczy najpierw w sobotę do południa wypróbowywaliśmy Rainbowa. :lol: Zajęło nam to kilka godzin. :o Potem szybkie odświeżenie i na balety. W niedzielę spanie do południa :oops: :lol: późne sniadanko i pognaliśmy na halę pograć w siatkę. Potem znów grill i tak zastał nas wieczór i spanko. :lol:

Zaginąłam bo czasu nie miałam. W piatek byłam w pracy i ktoś się nie bał i mi kluczyki od samochodu zaj.... :evil: Całe szczęscie szybko się zorientowałam i ochrona ustawiła kamerę na samochód i cały czas go pilnowali. Na zapasowe, które były w Poznaniu, czekałam całe 6,5 godziny a w domu byłam o 23 więc nie miałam siły siedzieć na forum.

W sobotę miałam wielkie sprzątanie a w niedzielę byliśmy u znajomych na grillu.

Edytko, to nie tak. Byłam na realu i robiłam zamowienie i ktoś mi ukradł z torebki. Najlepsze jest to, ze w przeciągu 15 minut oprócz moich kluczyków zginęły jeszcze jedne i portfel. Wymiana kluczyków, zamków, stacyjki, przeprogramowanie komputera i wymiana zamków w domu to koszt ok. 2000 pln :evil:

Edytko, to nie tak. Byłam na realu i robiłam zamowienie i ktoś mi ukradł z torebki. Najlepsze jest to, ze w przeciągu 15 minut oprócz moich kluczyków zginęły jeszcze jedne i portfel. Wymiana kluczyków, zamków, stacyjki, przeprogramowanie komputera i wymiana zamków w domu to koszt ok. 2000 pln :evil:

:o :o :o :o :o :o :o :o

Słów brak. O kosztach nawet nie wspomnę.

A tak swoją drogą to niezły fachowiec z tego złodziejaszka. :roll: