Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale na ciapulka to ja się nie zgadzam :cry: :cry: :cry:

przecież zartowałem :oops:

Żeby mi to było przedostatni raz :lol: a swoją drogą mógłbyś juz coś wymyślic tygrysku.

Odmeldowuję się, może wpadnę wieczorkiem

Pa

a może też być jakieś zwierzątko????

papa

Zależy jakie :roll: czekam na propozycje :wink:

poczekaj lete do zoo wyszukać czegoś "odpowiedniego" :wink: :lol:

W końcu mogłam przyjść i powiedzieć dzień dobry :D

Romciu, naprawdę podoba mi się ta Twoja kuchnia!!!

:D :D :D :D :D

Dziękuję Brazuniu.

Bardzi się cieszę

Słuchaj Kochana mogłabyś mi poradzić. Na poddaszu mam na razie jedno wielkie pomieszczenie. Docelowo będą tam dwa pokoje, łazienka, taki hol (ala gabinet). Chciałem znaleść jakiś fajny program, postawić sobie wirtualnie ścianki i pokombinować z umeblowaniem. Bawiłem się kiedyś kombinując z dołem z programem PRO100 ale on ma dosyć ubogie możliwości. Możesz mi coś poradzic

Witam Was!

Rom-ku przykro mi z powodu samochodu i oczywiście podtrzymuję swoją ofertę podwiezienia Cię do pracy... ale :roll: no właśnie, zawsze jest jakieś ale... otóż kładę się w poniedziałek do szpitala (podobno na 1 dzień) i potem pewnie będzie L-4 tak więc sorry :cry: a szkoda :cry: :wink:

A w ogóle to kuchnia nabiera takich ładnych kolorków. Gratulacje :lol:

BB no nareszcie jesteś :D :D :D :D

Ile tu mamy czekać na Ciebie????

BB życzę Ci jak najszybszego powrotu do zdrowia.Będę trzymał kciuki żeby wszystko się dobrze skończyło. No trudno z tym podwiezieniem - może innym razem sie uda. Mam nadzieję, że na tym L4 będziesz bywać na forum??

Aha Rom-ku a powiedz jakie doświadczenia z gresem??? Czy widać mjakies plamy, których nie można usunąć?, jakieś uszczerbki i nne "wady". Wlłaściwie to ja zachorowałam na gres ale po różnych opiniach szanownych forumowiczów to trochę się boję.... :( A ostatnio byłam tak przez przypadek :roll: w sklepie z kafelkami i jak zobaczyła kafle na podłogę (myślę o wiatrołapie, holu, kuchni) to po prostu ...się zakochałam. Wiecie jak to jest... czasmi zdarza się, że wchodzisz do sklepu i mówisz toooo... i nic więcej nie oglądasz. No itakie właśnie są te kafle, które na pewno są konkurencją do gresu :lol: Ale kto wie ... zobaczymy jak to będzie bo dopiero jeden sklep odwiedziłam :D

Cześć Braza :lol: - wszystko doszło :lol: Dzięki :lol:

Cześć Edmar - czy mogę mówić do ciebie Edytko????(tak to ładniej brzmi :wink:

Edmar sprawdziłem wymiary kuchni: szerokośc 2,5m a długośc 5,5 :D :D :D :D

Toż ona wielka jak stodoła :lol: :lol: :wink: :D W każdym bądź razie większa od mojej :(

Na ostatnim zdjęciu dopiero widać blat, jest BARDZO ŁADNY!!! :D Co to za cudeńko?

Chyba Cię skontaktuję z moją małżą bo mi ciężkie pytania zadajesz :lol: :lol: :lol:

Dowiem się :lol:

Witam Was!

Rom-ku przykro mi z powodu samochodu i oczywiście podtrzymuję swoją ofertę podwiezienia Cię do pracy... ale :roll: no właśnie, zawsze jest jakieś ale... otóż kładę się w poniedziałek do szpitala (podobno na 1 dzień)

bobuniu będę o Tobie myśleć w poniedziałek. Postaraj się mieć jaknajwięcej pozytywnych myśli, a łatwiej będzie Ci to przejść. Nastawienie jest bardzo ważne, choć nie zawsze proste. Trzeba sobie tylko mocno wbić do głowy, że wszystko będzie dobrze, a tak właśnie będzie . Ja tak mam.

TRZYMAM KCIUKI!!!

Jeżeli chodzi o gres polerowany. Nie jest to jakiś super gres po stówę za metr ale czysta chińszczyzna z leroy merlin ( chyba z rok temu była taka promocja więc sobie kupiłem i tak sobie czekał). Bardzi się bałem jak będzie wyglądął po położeniu i się bardzo bardzo zdziwiłem. Myślałem że bedzie krzywy, że będzie coś nie tak ale jest super. Nie widać za bardzo zacieków..no chyba że się myję niewyciśniętym mopem z którego woda się leje. Ma tylko jedną wadę - śliski jak cholera. Zdziwiłem się też przy kładzeniu bo okazał się równiutki. Każda płytka (50x50cm) była taka sama i równiótka