Rom 23.05.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 czy już wiadomo co się dzieje z Anią????????????? zaginęła w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.05.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Cześć pracusie Mam nadzieję, że u Ani wszystko się klaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.05.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Cześć pracusie Mam nadzieję, że u Ani wszystko się klaruje Cześć Magi A Ty sie dzisiaj lenisz czy też pracujesz jak mróweczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.05.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Cześć pracusie Mam nadzieję, że u Ani wszystko się klaruje Cześć Magi A Ty sie dzisiaj lenisz czy też pracujesz jak mróweczka? Ja siem raczej leniem Jesssu jak ja lubię nic nie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.05.2008 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Cześć Kochani Postanowiłam wpaść i powiedzieć Wam Dzień Dobry Przepraszam, że tak zniknęłam bez słowa Przyjaciołom tak sie nie robi Ale postarajcie się wybaczyć Kłopoty jak mnie dopadły to nie chciały opuścić ale powoli wszystko się klaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.05.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Cześc Aniu Ale się cieszę, że się pojawiłaś Trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze skończyło. A jak budowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.05.2008 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Cześć Romku Też się cieszę Budowa...hm....a nie widziałeś????? Strop nad garażem zalany i już murują nad garażem ściany 1-go piętra. Strop nad domem szykuje się do zalania, a jutro to podobno mają być schody Hm...właściwie to nie wiem czy to już czy dopiero No i jak wszystko dobrze pójdzie to na przełomie maja i czerwca mają wchodzić fachowcy i robić dach A przewidywania dalekoterminowe są takie, że w sierpniu będzie tzw. stan developerski i będzie schło, przynajmniej cały sierpień. No to sobie wymyśliłam, że w czasie jak będzie chło to będą robić płot i ogród...ale ...mój maż jeszcze o tym nie wie A jak Twój kredyt i kiedy zabierasz się za wykończenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.05.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Thx God!!! Trzymam kciuki za happy end i niech się tam już wszystko wyklaruje żebyś mogła nam tu te foty wklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.05.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Cześć pracusie Mam nadzieję, że u Ani wszystko się klaruje Cześć Magi A Ty sie dzisiaj lenisz czy też pracujesz jak mróweczka? Ja siem raczej leniem Jesssu jak ja lubię nic nie robić to widzę że z jednej gliny my som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.05.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Cześć Romku Też się cieszę Budowa...hm....a nie widziałeś????? Strop nad garażem zalany i już murują nad garażem ściany 1-go piętra. Strop nad domem szykuje się do zalania, a jutro to podobno mają być schody Hm...właściwie to nie wiem czy to już czy dopiero No i jak wszystko dobrze pójdzie to na przełomie maja i czerwca mają wchodzić fachowcy i robić dach A przewidywania dalekoterminowe są takie, że w sierpniu będzie tzw. stan developerski i będzie schło, przynajmniej cały sierpień. No to sobie wymyśliłam, że w czasie jak będzie chło to będą robić płot i ogród...ale ...mój maż jeszcze o tym nie wie A jak Twój kredyt i kiedy zabierasz się za wykończenie? normalnie jestem w szoku idziesz jak burza niestety nie widziałem, ostatni stan jaki widziałem to fundament z bloczków M6 - któy podobno został później rozebrany. Cieszę sie że tak dobrze Wam idzie Kredytu nadal nie ma. Wstrzymałem się z podpisaniem umowy bo mnie trzeci bank kusił ...ale w końcu wyszła z tego doopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.05.2008 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Thx God!!! Trzymam kciuki za happy end i niech się tam już wszystko wyklaruje żebyś mogła nam tu te foty wklejać Cześć Magi dzięki za kciuki i mam nadzieję, że happy end będzie (tylko jeszcze nie wiem kiedy ) A jak dopadnę mojego małżónka żeby foty zrzucił z aparatu do komputera to ja je wtedy szybciutko na fotosik a potem do dzienniczka i ...będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.05.2008 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Romek to Ty już trzy banki przerobiłeś i nic Nie chcą Ci dac tego kredytu czy Ty nie chcesz się zgodzić na ich warunki??? A moja budowa to szybko nie idzie tylko tak się wydaje, bo to zawsze u kogoś szybciej idzie niż u siebie......nie wiem dlaczego to tak jest Ale mam nadzieję, że wszystko tak się ułoży że się przed Gwiazdką wprowadzimy....bo zaczyna mnie wurzać ten dom, w którym teraz mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.05.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Podjąłem już decyzje - podpisuje umowę w banku nr 2 Ufffffffffff mam już dosyć tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.05.2008 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Podjąłem już decyzje - podpisuje umowę w banku nr 2 Ufffffffffff mam już dosyć tego tematu Tak naglę tą decyzję podjąłeś????? Skoro masz dość tego tematu to sorki...ale ja tylko tak z ciekawości pytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.05.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Cześć pracusie Mam nadzieję, że u Ani wszystko się klaruje Cześć Magi A Ty sie dzisiaj lenisz czy też pracujesz jak mróweczka? Ja siem raczej leniem Jesssu jak ja lubię nic nie robić to widzę że z jednej gliny my som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.05.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Podjąłem już decyzje - podpisuje umowę w banku nr 2 Ufffffffffff mam już dosyć tego tematu szkoda nerw na banki na jednym zyskasz na drugim stracisz nic za darmo nie daja niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.05.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Podjąłem już decyzje - podpisuje umowę w banku nr 2 Ufffffffffff mam już dosyć tego tematu Tak naglę tą decyzję podjąłeś????? Skoro masz dość tego tematu to sorki...ale ja tylko tak z ciekawości pytałam nie no mozemy o tym rozmawiac decyzja rodziła sie w głowie ale teraz już jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.05.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Dzień dobry nie wierzę własnym oczom, Ania wróciła Aniu, nareszcie jesteś. Mam nadzieję, że Twoje problemy szybko się rozwiążą i znowu będziesz z nami. Romku, nareszcie. To teraz zostaje nam tylko czekać na zdjęcia z wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.05.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Dobry Wieczór Zastałem Jolkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.05.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Dobry Wieczór Zastałem Jolkę?? Nie wiem jak Jolkę ale Monikę tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts