Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Romku :lol:

Też się cieszę :D

Budowa...hm....a nie widziałeś????? :roll: :wink:

Strop nad garażem zalany i już murują nad garażem ściany 1-go piętra. Strop nad domem szykuje się do zalania, a jutro to podobno mają być schody :o

Hm...właściwie to nie wiem czy to już czy dopiero :roll: :roll:

No i jak wszystko dobrze pójdzie to na przełomie maja i czerwca mają wchodzić fachowcy i robić dach :lol: :lol:

A przewidywania dalekoterminowe są takie, że w sierpniu będzie tzw. stan developerski i będzie schło, przynajmniej cały sierpień. No to sobie wymyśliłam, że w czasie jak będzie chło to będą robić płot i ogród...ale ...mój maż jeszcze o tym nie wie :oops: :wink: :D :D :D :D

A jak Twój kredyt i kiedy zabierasz się za wykończenie?

Cześć Romku :lol:

Też się cieszę :D

Budowa...hm....a nie widziałeś????? :roll: :wink:

Strop nad garażem zalany i już murują nad garażem ściany 1-go piętra. Strop nad domem szykuje się do zalania, a jutro to podobno mają być schody :o

Hm...właściwie to nie wiem czy to już czy dopiero :roll: :roll:

No i jak wszystko dobrze pójdzie to na przełomie maja i czerwca mają wchodzić fachowcy i robić dach :lol: :lol:

A przewidywania dalekoterminowe są takie, że w sierpniu będzie tzw. stan developerski i będzie schło, przynajmniej cały sierpień. No to sobie wymyśliłam, że w czasie jak będzie chło to będą robić płot i ogród...ale ...mój maż jeszcze o tym nie wie :oops: :wink: :D :D :D :D

A jak Twój kredyt i kiedy zabierasz się za wykończenie?

normalnie jestem w szoku :D :D :D

idziesz jak burza :D :D :D :D

niestety nie widziałem, ostatni stan jaki widziałem to fundament z bloczków M6 - któy podobno został później rozebrany.

Cieszę sie że tak dobrze Wam idzie

Kredytu nadal nie ma. Wstrzymałem się z podpisaniem umowy bo mnie trzeci bank kusił ...ale w końcu wyszła z tego doopa :cry:

Thx God!!! Trzymam kciuki za happy end :D i niech się tam już wszystko wyklaruje żebyś mogła nam tu te foty wklejać :)

Cześć Magi dzięki za kciuki i mam nadzieję, że happy end będzie (tylko jeszcze nie wiem kiedy :roll: :roll: :roll: )

A jak dopadnę mojego małżónka żeby foty zrzucił z aparatu do komputera to ja je wtedy szybciutko na fotosik a potem do dzienniczka i ...będą :lol: :lol:

Romek to Ty już trzy banki przerobiłeś i nic :roll: :roll:

Nie chcą Ci dac tego kredytu czy Ty nie chcesz się zgodzić na ich warunki???

A moja budowa to szybko nie idzie tylko tak się wydaje, bo to zawsze u kogoś szybciej idzie niż u siebie......nie wiem dlaczego to tak jest :roll:

Ale mam nadzieję, że wszystko tak się ułoży że się przed Gwiazdką wprowadzimy....bo zaczyna mnie wurzać ten dom, w którym teraz mieszkam :evil:

Podjąłem już decyzje - podpisuje umowę w banku nr 2

:D :D :D :D

Ufffffffffff mam już dosyć tego tematu :lol: :lol:

Tak naglę tą decyzję podjąłeś????? :o :o

Skoro masz dość tego tematu to sorki...ale ja tylko tak z ciekawości pytałam :oops: :roll:

nie no mozemy o tym rozmawiac :D

decyzja rodziła sie w głowie ale teraz już jestem pewien :lol: