Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

Witam Was!

Rom-ku przykro mi z powodu samochodu i oczywiście podtrzymuję swoją ofertę podwiezienia Cię do pracy... ale :roll: no właśnie, zawsze jest jakieś ale... otóż kładę się w poniedziałek do szpitala (podobno na 1 dzień)

bobuniu będę o Tobie myśleć w poniedziałek. Postaraj się mieć jaknajwięcej pozytywnych myśli, a łatwiej będzie Ci to przejść. Nastawienie jest bardzo ważne, choć nie zawsze proste. Trzeba sobie tylko mocno wbić do głowy, że wszystko będzie dobrze, a tak właśnie będzie . Ja tak mam.

TRZYMAM KCIUKI!!!

No normalnie chyba będę :cry: :cry: :cry:

Dzięki za wsparcie podobno zaczynamy po 12 w poniedziałek i będę myśleć pozytywnie :lol:

Choć musze powiedzieć, że na tą chwilę to się tak bardzo nie denerwuję.... chyba to jeszcze do mnie nie dociera a poza tym jest tyle innych spraw , że nie wiadomo jakie najpierw decyzje podejmować. Powiem że jeszcze dzisiaj będą ostatnie negocjajce związane ze sprzedażą domu (mam nadzieję że sprzedamy), mąż dopiero dzisiaj zadecydował, że jednak wyjedzie na narty (choć nie chciał, bo Ty tu sama z tym szpitalem i z młodszym synem i w ogóle, ale go wykopałam.... no w końcu niech sobie chłopak odpocznie... i ja tez... :oops: :oops: ale fajnie będzie :oops: :oops: , no i nie wiedziałam, czy mam się przeprowadzać, pakować czy nie, czy teraz czy kiedyś :roll: o jeju ....no ale zaczyna się krystalizować i po kolei wszystko się ułoży

PS. Mam dzisiaj lepszy humor niż wczoraj :lol: :lol:

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Edmar - czy mogę mówić do ciebie Edytko????(tak to ładniej brzmi :wink:

No wiesz... jeszcze pytasz??? :lol:

Wal jak Ci wygodnie. :lol: :D :D

a ja, a ja?????

Ależ oczywiście Ty też. :D :D :D

dziekuję....Edytko 8)

Nie za ma co :lol: :lol: :lol:

Romku gresik jest kapitalny. On jest bez fug, czy jednak są, ale takie cieniutkie?

Moja gęba też jest w gębach :D Nie pamiętam na której stronie, ale ... jeśli trzeba to odnajdę :oops:

A mówiłam, że przystojniak... :D

Romciu, jeśli chodzi o ścianki działowe itp to ja bawię się w ArConie - mam płytę od zaraniu dziejów, kiedy ten program był jeszcze w miare tani. Teraz ewentualnie mogę poradzić ci Power Neta Interior Design - jest w dobrych programach

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=1601&NET++Interior+Design+1.0.2.0

Ja na jakiejś dawno kupionej płytce do aranżacji łazienek i kuchni mam Power Neta - chyba ma jednak większy wybór ścian. Wszystko to produkty jednego producenta -Cad Projektu. Kupiłam też sobie za całe 39,00 na Merlinie program pod nazwą "Sam zaprojektuj swój dom i wnętrze" - rewelacja to nie jest, ale można popracować.

Hihi ze mnie przystojniak???

dobre :lol: :lol: :lol: :lol:

specjalnie wybrałem takie ciemne zdjęcie :lol: :lol:

żebyście nie widziały jaki jestem brzydki :lol: :lol:

Brazunia daj jakieś namiary na to foto

Dzieki za namiary na te programy. Będę kombinował :D tylko czy da się w tych programach narysował takie pochyłe ściany na poddaszu??