bobowa budowniczowa 25.01.2008 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Witam Was! Rom-ku przykro mi z powodu samochodu i oczywiście podtrzymuję swoją ofertę podwiezienia Cię do pracy... ale no właśnie, zawsze jest jakieś ale... otóż kładę się w poniedziałek do szpitala (podobno na 1 dzień) bobuniu będę o Tobie myśleć w poniedziałek. Postaraj się mieć jaknajwięcej pozytywnych myśli, a łatwiej będzie Ci to przejść. Nastawienie jest bardzo ważne, choć nie zawsze proste. Trzeba sobie tylko mocno wbić do głowy, że wszystko będzie dobrze, a tak właśnie będzie . Ja tak mam. TRZYMAM KCIUKI!!! No normalnie chyba będę Dzięki za wsparcie podobno zaczynamy po 12 w poniedziałek i będę myśleć pozytywnie Choć musze powiedzieć, że na tą chwilę to się tak bardzo nie denerwuję.... chyba to jeszcze do mnie nie dociera a poza tym jest tyle innych spraw , że nie wiadomo jakie najpierw decyzje podejmować. Powiem że jeszcze dzisiaj będą ostatnie negocjajce związane ze sprzedażą domu (mam nadzieję że sprzedamy), mąż dopiero dzisiaj zadecydował, że jednak wyjedzie na narty (choć nie chciał, bo Ty tu sama z tym szpitalem i z młodszym synem i w ogóle, ale go wykopałam.... no w końcu niech sobie chłopak odpocznie... i ja tez... ale fajnie będzie , no i nie wiedziałam, czy mam się przeprowadzać, pakować czy nie, czy teraz czy kiedyś o jeju ....no ale zaczyna się krystalizować i po kolei wszystko się ułoży PS. Mam dzisiaj lepszy humor niż wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Cześć Edmar - czy mogę mówić do ciebie Edytko????(tak to ładniej brzmi No wiesz... jeszcze pytasz??? Wal jak Ci wygodnie. a ja, a ja????? Ależ oczywiście Ty też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 BB jeżeli intersuje Cię ten gres to pokażę Ci jeszcze korytarz: Btrakuje tylko listew przypodłogowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Cześć Edmar - czy mogę mówić do ciebie Edytko????(tak to ładniej brzmi No wiesz... jeszcze pytasz??? Wal jak Ci wygodnie. a ja, a ja????? Ależ oczywiście Ty też. dziekuję....Edytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Rom-ku fajny ten gres ale faktycznie listwy by się przydały.... sorry A może jeszcze coś wkleisz bo ja bardzo lubię oglądać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Cześć Edmar - czy mogę mówić do ciebie Edytko????(tak to ładniej brzmi No wiesz... jeszcze pytasz??? Wal jak Ci wygodnie. a ja, a ja????? Ależ oczywiście Ty też. dziekuję....Edytko Nie za ma co Romku gresik jest kapitalny. On jest bez fug, czy jednak są, ale takie cieniutkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Fugi są takie cieniutkie, najmniejsze z możliwychnajpier chciałem bez fug ale bałem się żę ten gres będzie nierówny, a jak są fugi to można trochę poprostować szerokością fug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Rom-ku fajny ten gres ale faktycznie listwy by się przydały.... sorry A może jeszcze coś wkleisz bo ja bardzo lubię oglądać zdjęcia a co Cię jescze intersuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Rom-ku fajny ten gres ale faktycznie listwy by się przydały.... sorry A może jeszcze coś wkleisz bo ja bardzo lubię oglądać zdjęcia a co Cię jescze intersuje? Dawaj wszystko co masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Rom-ku fajny ten gres ale faktycznie listwy by się przydały.... sorry A może jeszcze coś wkleisz bo ja bardzo lubię oglądać zdjęcia a co Cię jescze intersuje? nooo... wszystko... po prostu jak oglądam zdjęcia to szukam inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 mam coś znalazłem bb raczej nie doszukuj sie wtym zdjęciu inspiracji powinienem to zdjęcie wkleić raczej w gębach ale wkleje tutaj Inwestor we własnej osobie: chciałem Was tym zdjęciem zachęcić do ujawnienia Waszych "facjat" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 No,Romku jest na czym oko zawiesić. A moja gębusia, to już jest w "gębach" bodajże na 71 i 76 str., albo coś koło tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 No,Romku jest na czym oko zawiesić. A moja gębusia, to już jest w "gębach" bodajże na 71 i 76 str., albo coś koło tego. bez przesady już Cię szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 widziałem nawet całą rodzinkę Z Ciebie to jest dopiero "sztuka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Z Ciebie to jest dopiero "sztuka" Ale chyba nie mięsa, hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Z Ciebie to jest dopiero "sztuka" Ale chyba nie mięsa, hihihi yyyyyyyyy...niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Moja gęba też jest w gębach Nie pamiętam na której stronie, ale ... jeśli trzeba to odnajdę A mówiłam, że przystojniak... Romciu, jeśli chodzi o ścianki działowe itp to ja bawię się w ArConie - mam płytę od zaraniu dziejów, kiedy ten program był jeszcze w miare tani. Teraz ewentualnie mogę poradzić ci Power Neta Interior Design - jest w dobrych programach http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=1601&NET++Interior+Design+1.0.2.0 Ja na jakiejś dawno kupionej płytce do aranżacji łazienek i kuchni mam Power Neta - chyba ma jednak większy wybór ścian. Wszystko to produkty jednego producenta -Cad Projektu. Kupiłam też sobie za całe 39,00 na Merlinie program pod nazwą "Sam zaprojektuj swój dom i wnętrze" - rewelacja to nie jest, ale można popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Bobuniu będę Cię wspierała duchowo w poniedziałek!!!!!!! Bardzo wspierała!!!! Romciu - moja gęba jest na str. 75 i 76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Hihi ze mnie przystojniak??? dobre specjalnie wybrałem takie ciemne zdjęcie żebyście nie widziały jaki jestem brzydki Brazunia daj jakieś namiary na to foto Dzieki za namiary na te programy. Będę kombinował tylko czy da się w tych programach narysował takie pochyłe ściany na poddaszu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Braza nareszcie moja ciekawość została zaspokojona Ładna z Ciebie babka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts