bobowa budowniczowa 27.05.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Z oskrzelami wszystko w porządku ale w sobotę dopadło go zapalenie ucha. Ale już jest dobrze, dostał antybiotyk i nic go nie boli. To dobrze, że oskrzela są oki Miejmy nadzieje, że diagnoza jest trafna i teraz będzie zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.05.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Edytko, wklejaj tą kawkę. Ja zapewnię towarzystwo http://www.artsklep.pl/as/pstr/rp13500-payton61-singlet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.05.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Hm...dzięki Monia Dobra kawa w takim towarzystwie mniam...mniam A Edytka to chyba poszła sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.05.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Cześć Aniu Ale się cieszę że jesteś Ratuj mnie bo z tymi kobitami nie jest tu lekko Moje gratulacje z okazji awansu a napiszesz coś wiecej o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.05.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Z oskrzelami wszystko w porządku ale w sobotę dopadło go zapalenie ucha. Ale już jest dobrze, dostał antybiotyk i nic go nie boli. To dobrze, że oskrzela są oki Miejmy nadzieje, że diagnoza jest trafna i teraz będzie zdrowy Do lipca ma brać claritinę, singulair4 i flixotide a potem idę na kontrolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.05.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 O Romek się zalazł Mam nadzieję, że przeprosiny przyjęte a prezent się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.05.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 co dziennik to alergia biedne te nasze dzieciątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.05.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Aniu a to za stronkę: nietypowe zdjęcie kwiatkówhttp://foto.moon.pl/zdjecia_d/44114.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.05.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Cześć Romku Doszły do mnie wieści, że pomocy potrzebujesz...więc jestem Ale widzę, że Ty sobie tutaj świetnie radzisz A mój awans...hm.....zarządzam teraz 13 - osobowym zespołem, pracy doszło tyle, że ho ho, ale mój szef we mnie wierzy...no to nie mam wyjścia i musze dać radę Ten awans wisiał już od dłuższego czasu, a teraz stał się faktem. Jeszcze nie wiem czy się cieszę Z jednej strony tak, bo to motywuje do pracy, czujesz się doceniony i zauwazony przez szefa....a z drugiej strony muszę to wszystko ogarnąć, a czas nie jest najlepszy (wiesz...urlopy się zbliżają, a przecież każdy ma prawo do wypoczynku) ale postanowiłam sobie, że do końca roku tak zorganizuję pracę moich współpracowników, że wszystko będzie chodziło jak w zegarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.05.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 O Romek się zalazł Mam nadzieję, że przeprosiny przyjęte a prezent się podoba jeszcze się zastanawiam nad karą dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.05.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Z oskrzelami wszystko w porządku ale w sobotę dopadło go zapalenie ucha. Ale już jest dobrze, dostał antybiotyk i nic go nie boli. To dobrze, że oskrzela są oki Miejmy nadzieje, że diagnoza jest trafna i teraz będzie zdrowy Do lipca ma brać claritinę, singulair4 i flixotide a potem idę na kontrolę. No to życzę, żeby wszystko się dobrze skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.05.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Aniu naprawdę się cieszę z tych dobrych wieści i wiem że dasz sobie radę Tylko pewnie nasze kontakty na tym ucierpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.05.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 O Romek się zalazł Mam nadzieję, że przeprosiny przyjęte a prezent się podoba jeszcze się zastanawiam nad karą dla Was Czekam, tylko miej litość i nie przesadzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.05.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 O Romek się zalazł Mam nadzieję, że przeprosiny przyjęte a prezent się podoba hm...czegoś tu nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.05.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Z oskrzelami wszystko w porządku ale w sobotę dopadło go zapalenie ucha. Ale już jest dobrze, dostał antybiotyk i nic go nie boli. To dobrze, że oskrzela są oki Miejmy nadzieje, że diagnoza jest trafna i teraz będzie zdrowy Do lipca ma brać claritinę, singulair4 i flixotide a potem idę na kontrolę. No to życzę, żeby wszystko się dobrze skończyło Aniu, dziękuję i też trzymam kciuki za awans. Napewno dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.05.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Aniu a to za stronkę: nietypowe zdjęcie kwiatków http://foto.moon.pl/zdjecia_d/44114.jpg Boskieeeee Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.05.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Aniu naprawdę się cieszę z tych dobrych wieści i wiem że dasz sobie radę Tylko pewnie nasze kontakty na tym ucierpią No ...nie ...wiem.....mam nadzieję, że nie Chyba trzeba będzie w końcu jakoś się spotkać Boszeeeee.....pierwszy raz zaproponowałam facetowi pierwsza spotkanie...oczywiście z drugimi połówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.05.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 co dziennik to alergia biedne te nasze dzieciątka Witaj Efilko Twoje dzieciaczki też mają alergię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.05.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 O Romek się zalazł Mam nadzieję, że przeprosiny przyjęte a prezent się podoba jeszcze się zastanawiam nad karą dla Was Czekam, tylko miej litość i nie przesadzaj O co tu chodzi proszę Państwa???? Zaczynam się troszke niepokoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.05.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 O Romek się zalazł Mam nadzieję, że przeprosiny przyjęte a prezent się podoba jeszcze się zastanawiam nad karą dla Was Czekam, tylko miej litość i nie przesadzaj O co tu chodzi proszę Państwa???? Zaczynam się troszke niepokoić Aniu, na poprzedniej stronie trochę się podśmiewałyśmy z Romka a teraz od z nas Spokojnie, nic strasznego się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts