efilo 27.05.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Pisałam akurat o Amtli i rogbog. Moja Zosia na szczęście jak do tej pory tylko nie toleruje bananów. Objawia się to biegunką. I wyobraź sobie że biegunka była leczona.... banankami (bo zatwardzają), kaszką bananową i orsalitem o smaku... bananowym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.05.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 O Romek się zalazł Mam nadzieję, że przeprosiny przyjęte a prezent się podoba jeszcze się zastanawiam nad karą dla Was Czekam, tylko miej litość i nie przesadzaj O co tu chodzi proszę Państwa???? Zaczynam się troszke niepokoić Aniu, na poprzedniej stronie trochę się podśmiewałyśmy z Romka a teraz od z nas Spokojnie, nic strasznego się nie stało. uff...no to mi ulżyło To może jakaś amnestia...jeśli mogę zaproponować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.05.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 A to już od Romka zależy ale on chyba uciekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.05.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ja myśle, że Romek jednak zna się na żartach i się nie obrazi. wiedziałam, że Romek zna się na jajach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.05.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Już jestem. Gościa miałam. Aniu na pewno zasłużyłaś na ten awans. GRATULUJĘ!!! No i kawusia dla Cię. http://chodnik.ncse.pl/impreza/mexicana/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.05.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ale fajna Ja też mogę prosić jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.05.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Puk puk...dzień dobry czy mnie moję śliczne oczy nie mylom gratuluję awansu i letem doczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.05.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Pisałam akurat o Amtli i rogbog. Moja Zosia na szczęście jak do tej pory tylko nie toleruje bananów. Objawia się to biegunką. I wyobraź sobie że biegunka była leczona.... banankami (bo zatwardzają), kaszką bananową i orsalitem o smaku... bananowym! To dałaś czadu z tymi bananami Cóż zawsze wiedziałam, że najważniejsza jest diagnoza. Ale cieszę się, że Twoja Zosia nie toleruje tylko bananów, a z resztą jest ok. W obecnych czasach dziecko, które nie ma alergii jest właściwie niespotykane. Ale życzę, żeby tak już zostało i Twoją córkę ominęły problemy alergików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.05.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ale fajna Ja też mogę prosić jedną Jasne, tylko żebys mogła później spać. http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.05.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 A to już od Romka zależy ale on chyba uciekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.05.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Edytko, wklejaj tą kawkę. Ja zapewnię towarzystwo http://www.artsklep.pl/as/pstr/rp13500-payton61-singlet.jpg o szmotr to ja się chyba muszę rozebrać eeekhm przebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.05.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ale fajna Ja też mogę prosić jedną Jasne, tylko żebys mogła później spać. http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg Dziękuję i jeszcze z bitą śmietanką Uwielbiam Męża nie ma więc pewnie szybko pójdę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.05.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Puk puk...dzień dobry czy mnie moję śliczne oczy nie mylom gratuluję awansu i letem doczytać Cześć Magi Dzięki za gratulacje Edyś kawka przepyszna i dobrze, że już wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.05.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Edytko, wklejaj tą kawkę. Ja zapewnię towarzystwo http://www.artsklep.pl/as/pstr/rp13500-payton61-singlet.jpg o szmotr to ja się chyba muszę rozebrać eeekhm przebrać W peniuarek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.05.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Edytko, wklejaj tą kawkę. Ja zapewnię towarzystwo http://www.artsklep.pl/as/pstr/rp13500-payton61-singlet.jpg o szmotr to ja się chyba muszę rozebrać eeekhm przebrać Magi, nie krępuj się A w co się będziesz przebierać rozbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.05.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Męża nie ma więc pewnie szybko pójdę spać Oj Monia Ty to jednak bidulka jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.05.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 O Romek się zalazł Mam nadzieję, że przeprosiny przyjęte a prezent się podoba jeszcze się zastanawiam nad karą dla Was ale jaka kara, jaka kara a w ogóle to a tu tylko sprzontam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.05.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Mój ukochany spojrzał na ekran i się wzburzył Nie macie jakichś grubasów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.05.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Męża nie ma więc pewnie szybko pójdę spać Oj Monia Ty to jednak bidulka jesteś. Ale za to w weekend nadrabiamy zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.05.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Edytko, wklejaj tą kawkę. Ja zapewnię towarzystwo http://www.artsklep.pl/as/pstr/rp13500-payton61-singlet.jpg o szmotr to ja się chyba muszę rozebrać eeekhm przebrać Nooo......tylko uważaj, bo wiesz to może być niebezpieczne ...jak się głowe traci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts