Rom 29.05.2008 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Dzień Dobry Śpiochy!!!!!!! Wstawać mi zaraz i do roboty marsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.05.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Dzień dobry Romku, chyba powinienieś dorabiać jako budzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witam wszystkich Zdjęcia powaliły My też będziemy mieć takie okienka tylko... do podłogi. I stąd moje pytanie. Czemu tu nie będzie? Wolę wiedzieć zawczasu jakie są minusy Może ktoś spojrzeć u mnie? I drugie pytanko: czemu strop podzielony na dwie części? Romku oszalałeś? 6:30??? A ja dzisiaj zaspałam. Ale to przez Metallice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 29.05.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.05.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witam wszystkich Zdjęcia powaliły My też będziemy mieć takie okienka tylko... do podłogi. I stąd moje pytanie. Czemu tu nie będzie? Wolę wiedzieć zawczasu jakie są minusy Może ktoś spojrzeć u mnie? ale mi sie podobaja takie okna mam tylko pytanie : czy przy ta dużysz przeszkleniach nie będą wyższe koszty ogrzewania?? I pamietaj- minusy nie mogą nam przesłonić plusów I drugie pytanko: czemu strop podzielony na dwie części? też się nad tym zastanawiałem ale nie mam pojęcia Romku oszalałeś? 6:30??? A ja dzisiaj zaspałam. Ale to przez Metallice no nie mów mi że była na Metallice opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.05.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 witam Cześć Aniu Co nowego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 było bosko (kilka minusow o ktorych nie wypada zrzędzić) mieliśmy rewelacyjne miejsca (byliśmy z młodym mężczyzną więc nie chcieliśmy się pchać na płytę, czego zresztą nie żałuję) - na wprost sceny w dodatku nie za wysoko. Po prostu idealnie. Hetfield był... czarujący Widać że to stary wyjadacz - kontakt z publicznością rewelka. Poza tym grali to co tygryski lubią najbardziej czyli pierwsze pięć płyt - same najlepsze kawaki. Creme de la creme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 ale mi sie podobaja takie okna jakie? bo straciłam rozeznanie mam tylko pytanie : czy przy ta dużysz przeszkleniach nie będą wyższe koszty ogrzewania?? i tak i nie. 1. oczywiście ich przenikalność jest dużo wyższa niż ściany 2. wszystko zależy od stron świata. w końcu w domach pasywnych zalecają żeby cała południowa elewacja była przeszklona, czyż nie? 3. u nas będą na to roletki - mam nadzieję że uchronią w mroźne dni vel noce przed zimnem a przede wszystkim przed naporem wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.05.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 było bosko (kilka minusow o ktorych nie wypada zrzędzić) mieliśmy rewelacyjne miejsca (byliśmy z młodym mężczyzną więc nie chcieliśmy się pchać na płytę, czego zresztą nie żałuję) - na wprost sceny w dodatku nie za wysoko. Po prostu idealnie. Hetfield był... czarujący Widać że to stary wyjadacz - kontakt z publicznością rewelka. Poza tym grali to co tygryski lubią najbardziej czyli pierwsze pięć płyt - same najlepsze kawaki. Creme de la creme. normalnie tak Ci zazdroszcze jak nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 29.05.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 witam Cześć Aniu Co nowego??? ZARAZ UZUPEłNIę DZIENNICZEK???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 29.05.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 MIAłO BYć !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.05.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 witam Cześć Aniu Co nowego??? ZARAZ UZUPEłNIę DZIENNICZEK???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.05.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 MIAłO BYć !!!!! Gratuluję pierwszej otwartej stronki Jakieś zyczenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.05.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 dzień dobry mnie też się podobają takie wielkie okna i w następnym domu też sobie takie wyczruję pięknie to wszystko Aniu u Ciebie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.05.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Dzień dobry Paniom Aniu co byś chciala za otworzenie nowej stronki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 29.05.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 OJ JAKA OBSłUGA DZISIAJ - MOżE BYć LABRADOREK BISZKOPTOWY, BO TAKI CZEKA NA DOMEK W MOIM OGRODZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 29.05.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 i nie dostałam pieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.05.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/60/YellowLabradorLooking.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 29.05.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 DZIęKI ROM JEST śLICZNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.05.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 DZIęKI ROM JEST śLICZNY Sam zastanawiam się nad labradorem Ale chyba poczekam aż mi trochę córcia podrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts