efilo 29.05.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Tak. I osobiście sama bym akurat w to nie weszła. Właśnie z tego powodu. Ale uznałam że napisać warto. Co dla mnie nieteges może dla innego teges. Ja mam podłogówkę więc to w ogóle 'nie w moim typie'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.05.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Dziewczęta, ale naklikałyście. Aniu Twoja sofa bardzo mi się podoba, ale tak jak sama spostrzegłaś, nie wiadomo czy jest wystarczająco wygodna. Nie ma to jak wybrać się do jakiegoś salonu i po prostu wypróbować taki mebel. Tak było z moja sofką. Kiedyś, będzie już ze 3 lata temu, szwędaliśmy się całą rodzinką po sklepach meblowych. Nagle wpadła nam w oko pewna sofa. A jak rozsiedliśmy się na niej, to nie chcieło nam się wstać. Czekaliśmy, aż nas w końcu wygonią. Od tamtego czasu decyzji nie zmieniliśmy i będzie ta i tylko ta. Ty sobie nie myśl, że mnie tu nie ma. Zaglądam codziennie, ale czasem nie chcę przerywać rozmowy Neferko toż to grzech nie włączać się w tak rozwojowe pogawędki. Czasami to się mocno dzieje, oj mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Edyś podziel sie sofą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.05.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Dzielę się http://www.helvetia.com.pl/upload/helvetiadb_1565.jpg Muszę przyznać, że na fotce nie wygląda za dobrze. Ale za to w realu jest super wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 wygląda na super wygodną pewnie człowiek się w niej zapada i o wstaniu nie ma mowy choć fakt faktem że na zdjęciu wygląda trochę jak dmuchana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.05.2008 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Dzień Dobry Nie wiem jak Wy ale ja uwielbiam piątek Szczególnie jak wybije 16 i zaczynam łikend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.05.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Magi Ty chcesz drugi domek budować???? mam nadzieję, że będę miała jeszcze to szczęście Romku po tych buźkach widać, że się cieszysz cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.05.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Ja nie wiem co mi się stało, ale najbardziej rajcują mnie wylane schody Jakaś jestem nie teges ... fetyszystka czy co ? A Twoje schody są baaaardzo ładne Widzę, że lubisz otwarte przesterzenie - ja też - na tyle, że mam jedną w garderobie na piętrze Jakoś projektantowi nie styknęło stropu :) co taka budowa robi z ludziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 30.05.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 cześć przepraszam że wczoraj zniknęłam bez pożegnania, ale jak burza wystrzeliłam z biura żeby sprawdzić jak dekarz kładzie blachę na dach , ale mimo stanu alarmowego wszystko okazało się ok i normalnie wiecie co - mój dach będzie suuuuper ( to nie oznaka samozachwytu ale po prostu jak wczoraj zobaczyłam pierwsze dachóweczki ..... to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 30.05.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 co do po(d)lewania ...... hmmm zaczyna się weekend więc .... wszystko przed nami - tym bardziej , że pogoda prawie letnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.05.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 co do po(d)lewania ...... hmmm zaczyna się weekend więc .... wszystko przed nami - tym bardziej , że pogoda prawie letnia słoneczko, grillek, pifko...bezalkoholowe ech jak ja to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 30.05.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 co do po(d)lewania ...... hmmm zaczyna się weekend więc .... wszystko przed nami - tym bardziej , że pogoda prawie letnia słoneczko, grillek, pifko...bezalkoholowe ech jak ja to lubię i jeszcze swój ogródeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.05.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Edmar śliczny kolor tej sofy. Kształt też fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.05.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Dzień dobry paniom, ja jak panie są chętne do picia to proszę bardzo zimne pifko prosto z lodóweczki http://farm3.static.flickr.com/2285/2037092894_29edb7ab0f.jpg a dla Tych co do domu wracają samochodem tez cos jest http://webtrunki.pl/pics/trunki_photo/trunek_1749_sm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.05.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 No i coś do pifka też jest http://www.prymat.pl/upload/Image/Grill/grilled%20meat2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.05.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 I coś bardziej dietetycznego dla pań http://www.mniammniam.pl/obrazki/ratgrill.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.05.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 hhmmmmm co za smakołyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.05.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 hhmmmmm co za smakołyki Proszę sie częstowac. Tylko nie przesadzaj z piwkiem bo chyba samochodem wracasz do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.05.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 hhmmmmm co za smakołyki Proszę sie częstowac. Tylko nie przesadzaj z piwkiem bo chyba samochodem wracasz do domu skąd wiesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.05.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 hhmmmmm co za smakołyki Proszę sie częstowac. Tylko nie przesadzaj z piwkiem bo chyba samochodem wracasz do domu skąd wiesz??? jaskółki mi powiedziały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts