Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczęta, ale naklikałyście. :D :lol:

Aniu Twoja sofa bardzo mi się podoba, ale tak jak sama spostrzegłaś, nie wiadomo czy jest wystarczająco wygodna. :roll: Nie ma to jak wybrać się do jakiegoś salonu i po prostu wypróbować taki mebel. Tak było z moja sofką. Kiedyś, będzie już ze 3 lata temu, szwędaliśmy się całą rodzinką po sklepach meblowych. Nagle wpadła nam w oko pewna sofa. A jak rozsiedliśmy się na niej, to nie chcieło nam się wstać. :lol: Czekaliśmy, aż nas w końcu wygonią. :lol: Od tamtego czasu decyzji nie zmieniliśmy i będzie ta i tylko ta. :D

Ty sobie nie myśl, że mnie tu nie ma. Zaglądam codziennie, ale czasem nie chcę przerywać rozmowy

Neferko toż to grzech nie włączać się w tak rozwojowe pogawędki. :lol: Czasami to się mocno dzieje, oj mocno. :lol: :D

Ja nie wiem co mi się stało, ale najbardziej rajcują mnie wylane schody :)

Jakaś jestem nie teges ... fetyszystka czy co ?

A Twoje schody są baaaardzo ładne :)

Widzę, że lubisz otwarte przesterzenie - ja też - na tyle, że mam jedną w garderobie na piętrze :) Jakoś projektantowi nie styknęło stropu :):)

:lol: co taka budowa robi z ludziem :lol: :wink:

cześć przepraszam że wczoraj zniknęłam bez pożegnania, ale jak burza wystrzeliłam z biura żeby sprawdzić jak dekarz kładzie blachę na dach , ale mimo stanu alarmowego wszystko okazało się ok :roll: :roll: :roll: :roll:

i normalnie wiecie co - mój dach będzie suuuuper :-)

( to nie oznaka samozachwytu ale po prostu jak wczoraj zobaczyłam pierwsze dachóweczki ..... to :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D