Edmar70 30.05.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Romku dziękuję, to piękna i pokrzepiająca piosenka. Przyznam się że nie znam Ja znam doskonale i nawet umiem zaśpiewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.05.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Cześć Monia A co Ty tu robisz w piątkowy wieczór???? Właśnie mąż poszedł usypiać Szymka więc wpadłam na chileczkę A potem Ty będziesz usypiać męża? Chyba raczej rozbudzac Narazie znikam. Pa A długo Ci sie zejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.05.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 ale ze mnie gapa Oczywiście że znam - piękna piosenka!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=bms0N7YoNn4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.05.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 puk puk jest tu kto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.05.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Lubię piosenki Hanny. Co tu zrobić, żeby umieć postępować tak jak w tej piosence? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.05.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Tu jest przepis: Bo mnie na uśmiech zawsze stać Nie lubię życia brać Zbyt serio, serio zbyt Bo ja na przekor wszystkim tym Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.05.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Kiedy ja wszysto biorę sobie do serca, łatwo mnie zranić i nie umiem uśmiechać się przez łzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.05.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Kiedy ja wszysto biorę sobie do serca, łatwo mnie zranić i nie umiem uśmiechać się przez łzy. To w sumie tak jak ja Trzeba chociaż się starać żyć na luzie i mieć dystans do pewnych spraw, do pewnych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.05.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Halo Ale się dzisiaj sentymentalnie zrobiło Przekrój tematyczny to mamy fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.05.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Kiedy ja wszysto biorę sobie do serca, łatwo mnie zranić i nie umiem uśmiechać się przez łzy. To w sumie tak jak ja Trzeba chociaż się starać żyć na luzie i mieć dystans do pewnych spraw, do pewnych ludzi Szczególnie do pewnych ludzi. Matko, jakie to trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.05.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Kiedy ja wszysto biorę sobie do serca, łatwo mnie zranić i nie umiem uśmiechać się przez łzy. To w sumie tak jak ja Trzeba chociaż się starać żyć na luzie i mieć dystans do pewnych spraw, do pewnych ludzi Przemyślenia życiowe dzisiaj na tapecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.05.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Halo Ale się dzisiaj sentymentalnie zrobiło Przekrój tematyczny to mamy fajny cześć Aniu Ale fajnie że wpadłaś na wieczór sentymentalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.05.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Kiedy ja wszysto biorę sobie do serca, łatwo mnie zranić i nie umiem uśmiechać się przez łzy. To w sumie tak jak ja Trzeba chociaż się starać żyć na luzie i mieć dystans do pewnych spraw, do pewnych ludzi Przemyślenia życiowe dzisiaj na tapecie? czasami jest taki nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.05.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Anuś Ty jeszcze z nami??? Ale fajnie. Mam dzisiaj bardzo przykry dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.05.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Anuś Ty jeszcze z nami??? Ale fajnie. Mam dzisiaj bardzo przykry dzień. a powiesz nam dlaczego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.05.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Chciałam iść wcześnie spać, ale zadzwoniłam do koleżanki i...tak jakoś późno się zrobiło, a mnie się spać nie chce Mąż dwie godziny temu pojechał już dzisiaj po raz czwarty na budowę i jeszcze go nie ma ciekawe...przecież ciemno już Pewnie wylądował z kolegą na pifku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.05.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Anuś Ty jeszcze z nami??? Ale fajnie. Mam dzisiaj bardzo przykry dzień. a powiesz nam dlaczego?? Lepiej nie. Zaraz się rozpłaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.05.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Anuś Ty jeszcze z nami??? Ale fajnie. Mam dzisiaj bardzo przykry dzień. Czy możemy Cię jakoś pocieszyć????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.05.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Anuś Ty jeszcze z nami??? Ale fajnie. Mam dzisiaj bardzo przykry dzień. Czy możemy Cię jakoś pocieszyć????? Aneczko kochana pocieszam sie tym, że jestem z Wami. A z resztą muszę sama sobie poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.05.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Chciałam iść wcześnie spać, ale zadzwoniłam do koleżanki i...tak jakoś późno się zrobiło, a mnie się spać nie chce Mąż dwie godziny temu pojechał już dzisiaj po raz czwarty na budowę i jeszcze go nie ma ciekawe...przecież ciemno już Pewnie wylądował z kolegą na pifku No to przynajmniej masz czas dla nas niech tam sobie pije jak najdłżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts