Edmar70 30.05.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Chciałam iść wcześnie spać, ale zadzwoniłam do koleżanki i...tak jakoś późno się zrobiło, a mnie się spać nie chce Mąż dwie godziny temu pojechał już dzisiaj po raz czwarty na budowę i jeszcze go nie ma ciekawe...przecież ciemno już Pewnie wylądował z kolegą na pifku No to przynajmniej masz czas dla nas niech tam sobie pije jak najdłżej Podzielam. W końcu tak mało Ciebie wieczorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.05.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Edytko trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze skończylo i żebyś szybko odzyskała pogodę ducha do jakiej nas przyzwyczaiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.05.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Edytko trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze skończylo i żebyś szybko odzyskała pogodę ducha do jakiej nas przyzwyczaiłaś Dzięki Romku. W sumie pogody ducha mam trochę, ale czasami przychodzi taki moment, że jest jej stanowczo za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.05.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Edytko trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze skończylo i żebyś szybko odzyskała pogodę ducha do jakiej nas przyzwyczaiłaś Dzięki Romku. W sumie pogody ducha mam trochę, ale czasami przychodzi taki moment, że jest jej stanowczo za mało. To jak u każdego z nas. Pamiętaj że tutaj zawsze znajdzie życzliwych Ci ludzików którzy zawsze chętnie Cię wysłuchają i pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.05.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Edytko trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze skończylo i żebyś szybko odzyskała pogodę ducha do jakiej nas przyzwyczaiłaś Dzięki Romku. W sumie pogody ducha mam trochę, ale czasami przychodzi taki moment, że jest jej stanowczo za mało. To jak u każdego z nas. Pamiętaj że tutaj zawsze znajdzie życzliwych Ci ludzików którzy zawsze chętnie Cię wysłuchają i pomogą Wiem, wiem, to wiele dla mnie znaczy, tym bardziej, że nie mam w tej chwili z kim porozmawiać (w realu oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.05.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Jakby co to ja służe zawsze pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.05.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Chciałam iść wcześnie spać, ale zadzwoniłam do koleżanki i...tak jakoś późno się zrobiło, a mnie się spać nie chce Mąż dwie godziny temu pojechał już dzisiaj po raz czwarty na budowę i jeszcze go nie ma ciekawe...przecież ciemno już Pewnie wylądował z kolegą na pifku No to przynajmniej masz czas dla nas niech tam sobie pije jak najdłżej Właśnie wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.05.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Chciałam iść wcześnie spać, ale zadzwoniłam do koleżanki i...tak jakoś późno się zrobiło, a mnie się spać nie chce Mąż dwie godziny temu pojechał już dzisiaj po raz czwarty na budowę i jeszcze go nie ma ciekawe...przecież ciemno już Pewnie wylądował z kolegą na pifku No to przynajmniej masz czas dla nas niech tam sobie pije jak najdłżej Podzielam. W końcu tak mało Ciebie wieczorami. No faktycznie ale ja z kurami zwyklę chodzę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.05.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Jakby co to ja służe zawsze pomocą Ze świecą takiego szukać, jak słowo daję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.05.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Chciałam iść wcześnie spać, ale zadzwoniłam do koleżanki i...tak jakoś późno się zrobiło, a mnie się spać nie chce Mąż dwie godziny temu pojechał już dzisiaj po raz czwarty na budowę i jeszcze go nie ma ciekawe...przecież ciemno już Pewnie wylądował z kolegą na pifku No to przynajmniej masz czas dla nas niech tam sobie pije jak najdłżej Właśnie wrócił daj mu na piwo i wyślij do pobliskiego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.05.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 No faktycznie ale ja z kurami zwyklę chodzę spać Oooo... to akurat jest wszystkim wiadomo. Ale jak mąż wrócił, to chyba nie zmyjesz się tak jak Monia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.05.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Nie było mnie pół godzinki a tu proszę prawie cała stronka natrzaskana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.05.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Jakby co to ja służe zawsze pomocą Ze świecą takiego szukać, jak słowo daję. "ja tylko niosę pomoc" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.05.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Edytko trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze skończylo i żebyś szybko odzyskała pogodę ducha do jakiej nas przyzwyczaiłaś Dzięki Romku. W sumie pogody ducha mam trochę, ale czasami przychodzi taki moment, że jest jej stanowczo za mało. To jak u każdego z nas. Pamiętaj że tutaj zawsze znajdzie życzliwych Ci ludzików którzy zawsze chętnie Cię wysłuchają i pomogą Wiem, wiem, to wiele dla mnie znaczy, tym bardziej, że nie mam w tej chwili z kim porozmawiać (w realu oczywiście). Edytko Kochana trzymaj się cieplutko Wiem że osobiście się nie znamy i trudno tak mówić w internecie o swoich prywatnych problemach ale wspieramy Cię duchowo, myślimy o Tobie ciepło, trzymamy kciuki i życzymy dużo uśmiechu A ode mnie taki mały drobiazg http://www.gify.org/bazagif/zolte_buzki/faccina128.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.05.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Nie było mnie pół godzinki a tu proszę prawie cała stronka natrzaskana Szybka jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.05.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Jakby co to ja służe zawsze pomocą Ze świecą takiego szukać, jak słowo daję. Nie znam Romka osobiście ale co prawda to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.05.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Chciałam iść wcześnie spać, ale zadzwoniłam do koleżanki i...tak jakoś późno się zrobiło, a mnie się spać nie chce Mąż dwie godziny temu pojechał już dzisiaj po raz czwarty na budowę i jeszcze go nie ma ciekawe...przecież ciemno już Pewnie wylądował z kolegą na pifku No to przynajmniej masz czas dla nas niech tam sobie pije jak najdłżej Właśnie wrócił daj mu na piwo i wyślij do pobliskiego sklepu Chyba się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.05.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Nie było mnie pół godzinki a tu proszę prawie cała stronka natrzaskana Szybka jesteś. Spieszyłam się do Was Noc jest długa, zdąrzymy jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.05.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 No faktycznie ale ja z kurami zwyklę chodzę spać Oooo... to akurat jest wszystkim wiadomo. Ale jak mąż wrócił, to chyba nie zmyjesz się tak jak Monia? Jeszcze trochę będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.05.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 A ode mnie taki mały drobiazg http://www.gify.org/bazagif/zolte_buzki/faccina128.gif Ja chcę jeszcze więcej takich uścisków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts