bobowa budowniczowa 25.01.2008 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 A ja kończę o 15.30 i około 16 zjawiam się na skrzyżowaniu z Malwową to mi pokiwaj bo jak się uda to też tam o tej porze będę Jak i komu pokiwać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Mam nadzieję, że tym razem o 16 w zeszłym tygodni się nie udało, zaczął się o 17 A co ja mam powiedzieć. Mój weekend zaczyna się po 18.00 Ale za to w domu jestem w 5 min. A to dlaczego tak późno??? Zawsze tak jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Mam nadzieję, że tym razem o 16 w zeszłym tygodni się nie udało, zaczął się o 17 A co ja mam powiedzieć. Mój weekend zaczyna się po 18.00 Ale za to w domu jestem w 5 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 A ja kończę o 15.30 i około 16 zjawiam się na skrzyżowaniu z Malwową to mi pokiwaj bo jak się uda to też tam o tej porze będę Jak i komu pokiwać???? no mi widziałaś dzisiaj moją facjatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 No to pa pa. Może poklikam jeszcze wieczorkiem I przyjemności.... cieszcie się, że weekend dopiero się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 No to pa pa. Może poklikam jeszcze wieczorkiem I przyjemności.... cieszcie się, że weekend dopiero się zaczyna czekam na pomachanie szukaj błękitnego groma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Mam nadzieję, że tym razem o 16 w zeszłym tygodni się nie udało, zaczął się o 17 A co ja mam powiedzieć. Mój weekend zaczyna się po 18.00 Ale za to w domu jestem w 5 min. A to dlaczego tak późno??? Zawsze tak jest??? No zawsze, to znaczy zawsze w piątki i jeszcze we wtorki i poniedziałki. A w pozostałe dni do 16 sobie pracuję, albo i krócej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Chyba już po negocjacjach? Mam nadzieję, że poszło po Twojej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Chyba już po negocjacjach? Mam nadzieję, że poszło po Twojej myśli. no właśnie co z negocjacjami BB nie trzymaj nas w niepewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Tak, już po negocjacjach. Udało się o tyle, że kupująca się nie rozmyśliła. I to mnie w sumie cieszy, bo jakbyśmy mieli teraz od nowa dawać oferty sprzedaży, czekać na kupującego (no...jak był bum budowlany to kupujący czekali w kolejce ), i tak naprawdę nie wiadomo za ile byśmy sprzedali to pewnie jeszcze min. 2-3 miesiące by minęły. A jeszcze trzeba pamiętać, że już ponosimy koszty wynajmu. No ale trzeba było obniżyc cenę. Niestety Negocjowałam twardo, ona wynegocjowała dużo mniej niż chciała, a ja dużo mniej opuściła, niż założyliśmy sobie dolną granicę. Tak więc w ostatecznym rozrachunku i tak jest ok. I tego się będę trzymać. Wszystko się pomału krystalizuje, mąż jutro wyjeżdża z synem, ja zostaję i powoli będę się pakować i lżejsze rzeczy przewozić. Dzięki Edytko i powiedz jak u Ciebie dzisiejsze prace??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 no to dobre wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 O Rom-ek Ty tutaj o tej porze, internetu Ci nie wywiało czy żona łaskawie oddała komputer? Ale cieszę się, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 No to git Niech ta paniusia szybko wykłada kaskę i po sprawie. U mnie dekarze od dziś foliują daszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Kaska ma być za ok. 10 dni, może też pozwolenie będzie szybko (ale naiwna ) A po folii to już idzie dachówka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 A po folii to już idzie dachówka??? Tak jest bobuniu. W moim przypadku to blachodachówka, której jeszcze nia ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Jak to nie ma???? A kiedy będzie???? Ile masz czasu na zakup, tzn. kiedy skończą to foliowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Skończą pewnie już w przyszłym tygodniu. Nie mam jednak parcia, żeby tak już na teraz kłaść blachę. Najważniejsze było jaknajszybsze zafoliowanie, aby ochronić chałupę przed deszczem, bo ostatnio u mnie ich nie brakuje. Ale mam zamiar w ciągu 2 tyg. mieć już tę blachę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Ooooo.... rozpoczełam 10-tą stronkę. Czy to znaczy coś dobrego dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Czyli chwila wytchnienia jak skończą foliować??? A powiedz mi czy różnica w cenie między dachówką a blachą jest duża????? I czy nie martwisz się, że deszcz o blachę będzie bardziej słyszalny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Różnica w cenie jest znacząca wręcz porażająca - właściwie blacha jest połowę tańsza. Mam dwie koleżanki, u których jest blacha i zapewniają mnie, że nic nie szumi. A tak poza tym, ja nie mam sypialni na górze, więc ja nie będę nic słyszała hihihi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts