magi 02.06.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 ooo Monia śliczna jesteś czy to Twoje pociechy Romek a co to za niewyraźne zdjęcie poproszę wyrażniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.06.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 ooo Monia śliczna jesteś czy to Twoje pociechy Romek a co to za niewyraźne zdjęcie poproszę wyrażniejsze Magi a co z Tobą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.06.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Czekamy na resztę Reszta nie dysponuje zdjęciami do góry nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.06.2008 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Doberek Widzę, że imprezka jest Romek życzenia już dostałeś teraz czas na prezencik http://www.webwombat.com.au/motoring/images/ruf-ctr3-front-big.jpg i jeszcze wakacje http://www.doradcy-finansowi.pl/wakacje.jpg i kasiorka na wykończenie domku http://www.e-zoom.pl/zdjecia/mini/003-000452.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.06.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Dziewczyny, dziękuję ślicznie Ta dziewczyna na pierwszym zdjęciu to moja taka rodzina, nierodzina ale jesteśmy ze sobą bardzo zżyte. Na zdjeciu nr 2 jest moje dziecię lat prawie 5. A co z Wami? Kiedy Wasze zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.06.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Czekamy na resztę Reszta nie dysponuje zdjęciami do góry nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.06.2008 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Cześć Monia Wreszcie można Cię zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.06.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Dzień dobry Aniu Wreszcie dotarłaś i to z jakimi prezentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.06.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Cześć Monia Wreszcie można Cię zobaczyć A nie widziałaś mnie wcześniej na NK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.06.2008 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 No wiesz Monia na takie okrągłe urodziny to wypada się postawić Jak Szymuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.06.2008 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Cześć Monia Wreszcie można Cię zobaczyć A nie widziałaś mnie wcześniej na NK? Widziałam...ale tak jakoś niewyraźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.06.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 No to teraz możecie się napatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.06.2008 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 No to teraz możecie się napatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.06.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 No wiesz Monia na takie okrągłe urodziny to wypada się postawić Jak Szymuś? W sumie to 18 urodziny ma się tylko raz Zaraz coś znajdę dobrego do picia. Szymek ma się dobrze. Chodzi do przedszkola. Trochę tylko wieczorami mi pokasłuje a tak jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.06.2008 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 No wiesz Monia na takie okrągłe urodziny to wypada się postawić Jak Szymuś? W sumie to 18 urodziny ma się tylko raz Zaraz coś znajdę dobrego do picia. Szymek ma się dobrze. Chodzi do przedszkola. Trochę tylko wieczorami mi pokasłuje a tak jest ok. No to fajnie, że Szymek czuje się dobrze, a kaszel...cóż...po infekcji może się utrzymywać nawet do 6 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.06.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Coś dla pań http://poznan.cityinfo.pl/upload/zalacznik_3979_Drinki.jpg I coś mocniejszego dla Romka http://www.mjp-photographs.fi/wp-content/photos/site_images/whisky_450px_portrait.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.06.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 No wiesz Monia na takie okrągłe urodziny to wypada się postawić Jak Szymuś? W sumie to 18 urodziny ma się tylko raz Zaraz coś znajdę dobrego do picia. Szymek ma się dobrze. Chodzi do przedszkola. Trochę tylko wieczorami mi pokasłuje a tak jest ok. No to fajnie, że Szymek czuje się dobrze, a kaszel...cóż...po infekcji może się utrzymywać nawet do 6 tygodni No to odetchnęłam z ulgą. Aniu a kiedy zobaczymy Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.06.2008 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 No wiesz Monia na takie okrągłe urodziny to wypada się postawić Jak Szymuś? W sumie to 18 urodziny ma się tylko raz Zaraz coś znajdę dobrego do picia. Szymek ma się dobrze. Chodzi do przedszkola. Trochę tylko wieczorami mi pokasłuje a tak jest ok. No to fajnie, że Szymek czuje się dobrze, a kaszel...cóż...po infekcji może się utrzymywać nawet do 6 tygodni No to odetchnęłam z ulgą. Aniu a kiedy zobaczymy Ciebie Ale ja się już tutaj przedstawiałam i widać mnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.06.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 A tak wogóle to Elfio otworzyła stronę i nie powiedziała co chce a my przegapiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.06.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 No wiesz Monia na takie okrągłe urodziny to wypada się postawić Jak Szymuś? W sumie to 18 urodziny ma się tylko raz Zaraz coś znajdę dobrego do picia. Szymek ma się dobrze. Chodzi do przedszkola. Trochę tylko wieczorami mi pokasłuje a tak jest ok. No to fajnie, że Szymek czuje się dobrze, a kaszel...cóż...po infekcji może się utrzymywać nawet do 6 tygodni No to odetchnęłam z ulgą. Aniu a kiedy zobaczymy Ciebie Ale ja się już tutaj przedstawiałam i widać mnie było Że tak powiem ledwo, ledwo Zdjęcie było w stylu Romka czyli z kilometra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts