Edmar70 03.06.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Jak to uschnął? Wielka szkoda. A ja myslałam, że z iglakami to nic nie trzeba robić, a one same rosną i są niezniszczalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Efilko, Romku przypomnijcie się jeszcze z tymi urodzinkami swoich dzieciątek, coby ciocia Edytka mogła jakiś prezencik dostarczyć. Marcia urodziła się 25 czerwca Zanotowałam. Ale to pierwsze urodzinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.06.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Efilko, Romku przypomnijcie się jeszcze z tymi urodzinkami swoich dzieciątek, coby ciocia Edytka mogła jakiś prezencik dostarczyć. Marcia urodziła się 25 czerwca Zanotowałam. Ale to pierwsze urodzinki? Pierwsze A co do tego świerku - nie mam pojęcia co się stało - wsadziłem go dwa lata temu, cały zeszły rok normalnie rósł, podlewałem go żeby sie ukorzenił a w tym roku uschnął, nie pomagało żadne podlewanie, może cos go podgryzło albo jakaś choroba - nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A może są jakieś metody na odratowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.06.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 nie mam pojęcia ale wydaje misie że już za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Biedny świerk My mamy takie małego kurdupla na skalniaku co przyrost roczny ma może z 2 mm. Jest uroczy ale niestety nie znam nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 nie mam pojęcia ale wydaje misie że już za późno Nie płacz, tylko podpytaj fachowców, może jednak jest jakaś metoda na głoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.06.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A gdzie jest znowu Ania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A gdzie jest znowu Ania?? No i zapłaczesz się dzisiaj na smierć. Zarobiona jest, pewnie wpadnie wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.06.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A gdzie jest znowu Ania?? No i zapłaczesz się dzisiaj na smierć. Zarobiona jest, pewnie wpadnie wieczorkiem. wieczorkiem to znowu mnie nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 I znów ryczy. Masz coś na pocieszenie. http://www.magdaumer.pl/piii.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.06.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 MNIAM MNIAM ale mi narobiłaś smaka ale jestem głodny - a do obiadu jescze tyle czasu A swoja droga zdziwiłaś mnie że nie chciałaś żadnego boja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A ja już po obiedzie. Później to tylko popcorn w kinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.06.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 ooo Monia śliczna jesteś czy to Twoje pociechy Romek a co to za niewyraźne zdjęcie poproszę wyrażniejsze Magi a co z Tobą??ja to już jestem na zdjęciach zlotowych innych nie mam dzień dobry ale żeście naklikali idę poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.06.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A ja już po obiedzie. Później to tylko popcorn w kinie a na co sie wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.06.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Widzę tutaj same śliczne kobietki na super zdjęciach to gdzie ja tam ze swoim będę startować Edytka ślicznie wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.06.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Widzę tutaj same śliczne kobietki na super zdjęciach to gdzie ja tam ze swoim będę startować nie gadaj głupot tylko zapodawaj zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Domowe pozdrowienia dla wszystkich A ja już po obiedzie. Później to tylko popcorn w kinie a na co sie wybierasz? Na starszego o 20 lat dr Jonesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Widzę tutaj same śliczne kobietki na super zdjęciach to gdzie ja tam ze swoim będę startować Bierzesz nas pod włos!! Widziałam zdjęcia ze spotkania Kłamczuszko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Widzę tutaj same śliczne kobietki na super zdjęciach to gdzie ja tam ze swoim będę startować Edytka ślicznie wyglądasz Magi jesteś bardzo uprzejma, ale nie bajeruj. Nie mogę odnaleźć Twojego zdjęcia ze zlotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts