efilo 03.06.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Edyś Sama magi wkleiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Edyś Sama magi wkleiła No tak, ale siebie też? Napisz na której stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Edyś Sama magi wkleiła No tak, ale siebie też? Napisz na której stronie? Mam, znalazłam. Magi kochanieńka czy Ty nie za mało pokarmów spożywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Edyś człowiek na budowe różnie reaguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Edyś człowiek na budowe różnie reaguje No dobrze, dobrze...ale toż to grzech mieć takie ciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Ludziska kochane gdzie żeśta się podziali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.06.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Widzę tutaj same śliczne kobietki na super zdjęciach to gdzie ja tam ze swoim będę startować Bierzesz nas pod włos!! Widziałam zdjęcia ze spotkania Kłamczuszko! jaaaaaaa nieeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.06.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Edyś Sama magi wkleiła No tak, ale siebie też? Napisz na której stronie? Mam, znalazłam. Magi kochanieńka czy Ty nie za mało pokarmów spożywasz? Edytko rozbawiłas mnie do łez Powiem Ci, że na zlocie była jeszcze chudsza istotka ode mnie przynajmniej tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Edytko rozbawiłas mnie do łez Powiem Ci, że na zlocie była jeszcze chudsza istotka ode mnie przynajmniej tak mi się wydaje Tu nie ma się co śmiać. Twój wygląd jest po prostu oburzający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.06.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Edytko rozbawiłas mnie do łez Powiem Ci, że na zlocie była jeszcze chudsza istotka ode mnie przynajmniej tak mi się wydaje Tu nie ma się co śmiać. Twój wygląd jest po prostu oburzający. przesadzasz Edyś to tak aparat mnie poszczupla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Edytko rozbawiłas mnie do łez Powiem Ci, że na zlocie była jeszcze chudsza istotka ode mnie przynajmniej tak mi się wydaje Tu nie ma się co śmiać. Twój wygląd jest po prostu oburzający. przesadzasz Edyś to tak aparat mnie poszczupla Taaaa... Powiedz lepiej jak to robisz, że masz taką świetną figurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.06.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Edytko rozbawiłas mnie do łez Powiem Ci, że na zlocie była jeszcze chudsza istotka ode mnie przynajmniej tak mi się wydaje Tu nie ma się co śmiać. Twój wygląd jest po prostu oburzający. przesadzasz Edyś to tak aparat mnie poszczupla Cześć kochaniutkie A czemu mnie aparat nie poszczupla tylko pogrubia?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Cześć Aniu. Czy Ty się nie przepracowujesz przypadkiem za bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.06.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Edyś w pracy mam: 1. Zap.erdal 2. Kołowrotek 3. Gaszenie pożarów Wracam tak zmęczona, że padam...i zasypiam Nie podoba mi się to Ale wiem, że muszę sobie teraz od nowa wszystko poukładać, przeorganizować pracę niektórych pracowników, jednych odciążyć innych dociążyć i potem to już będzie się samo robiło Ale to dopiero wróci do normalności po wakacjach Tak za Wami tęsknię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.06.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Edytko za stronkę Tulipanowiec, to drzewo, które po ok. 15 latach kwitnie. Jego kwiaty przypominają tulipany. Miałam takie drzewko w moim poprzednim ogródku, ma ładne liście i nic się z nim nie działo. http://wandad.republika.pl/images/NP1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Że też trzeba pracować. Jednak robota to głupota. Aniu abyś tylko zdrowiem nie przypłaciła, tak ciężko pracujesz. Ten tulipanowiec to niezłe stworzonko. Śliczny... do djaska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.06.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Tulipanowiec jest boski....ale jego cena niestety też 2 lata temu za drzewko ok. 3-4 m wysokości płaciłam 500 zł. A praca ...hm...cóż...mogę tylko powiedzieć, że daje mi satysfakcję, mam świetnego szefa, czuję się doceniona i potrzebna, słucha się moich argumentów i ma się do mnie ogrooomne zaufanie...zaraz czy ja się aby nie przechwalam Ale czasami to bym chętnie poszła na długi urlop A zdrowie....pozostawiam bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.06.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 idem spać Miłej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Aniu nie igraj ze zdrowiem. Koniecznie dużo wypoczywaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 idem spać Miłej nocy Śpij smacznie Aniu. Niech Ci się śnią aniołki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts