magi 03.06.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Edytko rozbawiłas mnie do łez Powiem Ci, że na zlocie była jeszcze chudsza istotka ode mnie przynajmniej tak mi się wydaje Tu nie ma się co śmiać. Twój wygląd jest po prostu oburzający. przesadzasz Edyś to tak aparat mnie poszczupla Taaaa... Powiedz lepiej jak to robisz, że masz taką świetną figurę. jem po to żeby żyć a nie żyję po to żeby jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.06.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Edytko za stronkę Tulipanowiec, to drzewo, które po ok. 15 latach kwitnie. Jego kwiaty przypominają tulipany. Miałam takie drzewko w moim poprzednim ogródku, ma ładne liście i nic się z nim nie działo. http://wandad.republika.pl/images/NP1.jpg 15 lat ono to dopiero musi się zaklimatyzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.06.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Edyś w pracy mam: 1. Zap.erdal 2. Kołowrotek 3. Gaszenie pożarów Wracam tak zmęczona, że padam...i zasypiam Nie podoba mi się to Ale wiem, że muszę sobie teraz od nowa wszystko poukładać, przeorganizować pracę niektórych pracowników, jednych odciążyć innych dociążyć i potem to już będzie się samo robiło Ale to dopiero wróci do normalności po wakacjach Tak za Wami tęsknię trzymam kciuki za szybką reorganizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Tulipanowiec... Hm... to ile kosztuje 15 letnie? No i jakiej wtedy jest wielkości? Jones bomba. Jak się go oczywiście traktuje tak jak zwykle czyli z przymrużeniem oka magi Ty z tą figurą tu nie oszukuj bo nie jesteś sama na zdjęciu i jest porównanie i co prawda czarny wyszczupla ale bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.06.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Dobry wieczór, to teraz brakuje nam tylko zdjecia Efilo i Ani. Efilo, córcia przesłodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Dobry wieczór, to teraz brakuje nam tylko zdjecia Efilo i Ani. Efilo, córcia przesłodka No niech tam będzie C'est moi: http://images28.fotosik.pl/224/621e4bfd61c28fc9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.06.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Dobry wieczór, to teraz brakuje nam tylko zdjecia Efilo i Ani. Efilo, córcia przesłodka No niech tam będzie C'est moi: http://images28.fotosik.pl/224/621e4bfd61c28fc9.jpg Taka fajna kobietka i tyle trzeba było ja namawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Dzień dobry wszystkim dzisiaj udało mi się ubiec Romka Ale pewnie z Wami pewnie prawie wogóle nie pobędę bo o 7 ruszają u mnie wylewki. Proszę trzymać kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.06.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Dzień dobry wszystkim dzisiaj udało mi się ubiec Romka Ale pewnie z Wami pewnie prawie wogóle nie pobędę bo o 7 ruszają u mnie wylewki. Proszę trzymać kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem Dzień dobry!!!!! Ładnie to tak??? Ja miałem być pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.06.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Dzień dobry. Ja trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.06.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Dobry wieczór, to teraz brakuje nam tylko zdjecia Efilo i Ani. Efilo, córcia przesłodka No niech tam będzie C'est moi: http://images28.fotosik.pl/224/621e4bfd61c28fc9.jpg hmmmmmmmmmmmmm Efilio - normalnie mnie zamurowało!!!!! Śliczna z Ciebie kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.06.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Rom jak zwykle dżentelmen Co się stało że dziś tak późno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.06.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 No i w końcu udało mi się otworzyć stronkę Ja chcę to co zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.06.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Rom jak zwykle dżentelmen Co się stało że dziś tak późno? Nie odpaliłem do porannej kawy kompa. Kurcze raz nie włączyłem a Monia od razu mnie ubiegła. Moniu trzymam kciuki za wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 No i w końcu udało mi się otworzyć stronkę Ja chcę to co zawsze To co sobie życzysz szczęściarzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.06.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Rom jak zwykle dżentelmen Co się stało że dziś tak późno? A Ty co tak wcześnie?? Zosia już "urzęduje" czy śpi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.06.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 No i w końcu udało mi się otworzyć stronkę Ja chcę to co zawsze To co sobie życzysz szczęściarzu? No przecież napisałem I nie ściemniaj mi tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Rom jak zwykle dżentelmen Co się stało że dziś tak późno? Nie odpaliłem do porannej kawy kompa. Kurcze raz nie włączyłem a Monia od razu mnie ubiegła. Moniu trzymam kciuki za wylewki Romku, dzięki Ekipa sprawdzona, ale trzymać kciuki nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 No i w końcu udało mi się otworzyć stronkę Ja chcę to co zawsze To co sobie życzysz szczęściarzu? No przecież napisałem I nie ściemniaj mi tutaj O przepraszam To co dzisiaj pijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Dzień dobry. Ja trzymam Efilo, dzieki sliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts