bobowa budowniczowa 25.01.2008 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 obejrzałem 10 odcinek 3 serii prison breaka i wróciłem do Was miłe Panie A co tak oficjalnie i co na to żonka????? oficjalnie bo ja nieśmiały jezdem a żonka - w krainie snów już przebywa I tak samą ją zostawiłeś????? Rom-ku Edytka nam zniknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 a żonka - w krainie snów już przebywa I niczego bidulka nieświadoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 a żonka - w krainie snów już przebywa I niczego bidulka nieświadoma. a czego ma być nieświadioma no no drogie Panie....ja tu czuje jakiś podstęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 I tak samą ją zostawiłeś????? : Opuszczona dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 obejrzałem 10 odcinek 3 serii prison breaka i wróciłem do Was miłe Panie A co tak oficjalnie i co na to żonka????? oficjalnie bo ja nieśmiały jezdem a żonka - w krainie snów już przebywa I tak samą ją zostawiłeś????? ma koo siebie kogos słodszego niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 I tak samą ją zostawiłeś????? : Opuszczona dla nas Nieświadoma Sama Bez męża u boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 obejrzałem 10 odcinek 3 serii prison breaka i wróciłem do Was miłe Panie A co tak oficjalnie i co na to żonka????? oficjalnie bo ja nieśmiały jezdem a żonka - w krainie snów już przebywa I tak samą ją zostawiłeś????? ma koo siebie kogos słodszego niż ja masz na myśli córcię???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 obejrzałem 10 odcinek 3 serii prison breaka i wróciłem do Was miłe Panie A co tak oficjalnie i co na to żonka????? oficjalnie bo ja nieśmiały jezdem a żonka - w krainie snów już przebywa I tak samą ją zostawiłeś????? ma koo siebie kogos słodszego niż ja masz na myśli córcię???? oczywiście na razie pewnie jest w łóżeczku .....ale wcale się nie ździwię jak przyjdę a MArcia będzie już w naszym łóżku w sumie to lubię ją tam zastać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 obejrzałem 10 odcinek 3 serii prison breaka i wróciłem do Was miłe Panie A co tak oficjalnie i co na to żonka????? oficjalnie bo ja nieśmiały jezdem a żonka - w krainie snów już przebywa I tak samą ją zostawiłeś????? ma koo siebie kogos słodszego niż ja masz na myśli córcię???? oczywiście na razie pewnie jest w łóżeczku .....ale wcale się nie ździwię jak przyjdę a MArcia będzie już w naszym łóżku w sumie to lubię ją tam zastać Wzruszyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Jakie fajne to kocio!!!!!! Gratulacje Bobuniu w związku z pokonaniem złego wilka na Forum pod nazwą "Jak się wkleja zdjęcia " Rom i nieśmiałość .... .... jakoś mi to w parze nie idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Jakie fajne to kocio!!!!!! Gratulacje Bobuniu w związku z pokonaniem złego wilka na Forum pod nazwą "Jak się wkleja zdjęcia " Rom i nieśmiałość .... .... jakoś mi to w parze nie idzie... przejrzałaś mnie długo się nie ukryłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 obejrzałem 10 odcinek 3 serii prison breaka i wróciłem do Was miłe Panie A co tak oficjalnie i co na to żonka????? oficjalnie bo ja nieśmiały jezdem a żonka - w krainie snów już przebywa I tak samą ją zostawiłeś????? ma koo siebie kogos słodszego niż ja masz na myśli córcię???? oczywiście na razie pewnie jest w łóżeczku .....ale wcale się nie ździwię jak przyjdę a MArcia będzie już w naszym łóżku w sumie to lubię ją tam zastać Wzruszyłam się a wiesz co jest najlepsze............jak się tak przytulimy główkami i zaśniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 obejrzałem 10 odcinek 3 serii prison breaka i wróciłem do Was miłe Panie A co tak oficjalnie i co na to żonka????? oficjalnie bo ja nieśmiały jezdem a żonka - w krainie snów już przebywa I tak samą ją zostawiłeś????? ma koo siebie kogos słodszego niż ja masz na myśli córcię???? oczywiście na razie pewnie jest w łóżeczku .....ale wcale się nie ździwię jak przyjdę a MArcia będzie już w naszym łóżku w sumie to lubię ją tam zastać Wzruszyłam się a wiesz co jest najlepsze............jak się tak przytulimy główkami i zaśniemy cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Jakie fajne to kocio!!!!!! Gratulacje Bobuniu w związku z pokonaniem złego wilka na Forum pod nazwą "Jak się wkleja zdjęcia " Rom i nieśmiałość .... .... jakoś mi to w parze nie idzie... Dzięki, pierwsze koty za płoty...będę dalej próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Bobowa miałaś mi pokiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Bobowa miałaś mi pokiwać Oho, zmiana tematu Nie było Cię to nie kiwałam A ja przypominam Ci, że Ty miałeś robić pajacyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Bobowa miałaś mi pokiwać Oho, zmiana tematu Nie było Cię to nie kiwałam A ja przypominam Ci, że Ty miałeś robić pajacyki byłem ale nie przysłałaś zdjęcia to nie miałem komu kiwać nie zmiana teamtu tylko zasłona dymna żeby zmylić przeciwnika.....yyyyyyy......uczestnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Dobranoc, życzę Wam aby sny były cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Dobranoc, życzę Wam aby sny były cudowne Dobranoc Fajnie było u Ciebie w komentarzach dzisiaj gościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Dobranoc, życzę Wam aby sny były cudowne I wzajemnie http://priv.twoje-sudety.pl/~tomciopaluszek/szablony/fauna/dobranoc2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts