magi 04.06.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Magi, jakbym wsiadła w takie autko to wolę nie myśleć co by się działo A na hamaczku poleżę sączac sobie piwko [/img] ja to bym chciała takim chociaż raz w życiu i jakbym się nie zabiła to wtedy na hamaczku z piwkiem uśpokajałabym adrenalinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.06.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Moje drugie imię to Ewa a ja nie znam żadnych Goś aaa nie jedną znam ale służbowo Nawet jak byście kroiły mnie na kawałki i soliły obficie, to i tak nie powiem jak brzmi moje drugie imię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.06.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Moje drugie imię to Ewa a ja nie znam żadnych Goś aaa nie jedną znam ale służbowo Nawet jak byście kroiły mnie na kawałki i soliły obficie, to i tak nie powiem jak brzmi moje drugie imię. bo zaczniemy zgadywać i dopiero się zacznie dawaj tu zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Magi, jakbym wsiadła w takie autko to wolę nie myśleć co by się działo A na hamaczku poleżę sączac sobie piwko [/img] ja to bym chciała takim chociaż raz w życiu i jakbym się nie zabiła to wtedy na hamaczku z piwkiem uśpokajałabym adrenalinę Ale, ześmy się rozmarzyły Ale w sumie to od tego wlaśnie są marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Moje drugie imię to Ewa a ja nie znam żadnych Goś aaa nie jedną znam ale służbowo Nawet jak byście kroiły mnie na kawałki i soliły obficie, to i tak nie powiem jak brzmi moje drugie imię. To, którym zaczynamy http://www.stylikomfort.pl/images/max_Noze_961.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.06.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Moje drugie imię to Ewa a ja nie znam żadnych Goś aaa nie jedną znam ale służbowo Nawet jak byście kroiły mnie na kawałki i soliły obficie, to i tak nie powiem jak brzmi moje drugie imię. bo zaczniemy zgadywać i dopiero się zacznie dawaj tu zaraz NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Ja to dopiero mogę mieć pretensję do swojej mamusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.06.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Magi, jakbym wsiadła w takie autko to wolę nie myśleć co by się działo A na hamaczku poleżę sączac sobie piwko [/img] ja to bym chciała takim chociaż raz w życiu i jakbym się nie zabiła to wtedy na hamaczku z piwkiem uśpokajałabym adrenalinę Ale, ześmy się rozmarzyły Ale w sumie to od tego wlaśnie są marzenia dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.06.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Ale się kobity rozgadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.06.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Moje drugie imię to Ewa a ja nie znam żadnych Goś aaa nie jedną znam ale służbowo Nawet jak byście kroiły mnie na kawałki i soliły obficie, to i tak nie powiem jak brzmi moje drugie imię. To, którym zaczynamy http://www.stylikomfort.pl/images/max_Noze_961.jpg http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify30/022.gif http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify30/022.gif http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify30/022.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Ale się kobity rozgadały dobry wieczor panu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Edytko, gadaj no wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Co by tu tym razem sobie zarzyczyć Może drugie imię Edytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.06.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Co by tu tym razem sobie zarzyczyć Może drugie imię Edytki Specjalnie tak nam powiedziała co byśmy teraz sie głowiły Cze Rom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Co by tu tym razem sobie zarzyczyć Może drugie imię Edytki Specjalnie tak nam powiedziała co byśmy teraz sie głowiły Cze Rom Niech gada jak zaczęła temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.06.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Co by tu tym razem sobie zarzyczyć Może drugie imię Edytki Przebiegła bestyjo. Nie mam wyjścia. Tylko sie nie śmiejcie. Jadzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Co by tu tym razem sobie zarzyczyć Może drugie imię Edytki Przebiegła bestyjo. Nie mam wyjścia. Tylko sie nie śmiejcie. Jadzia No to calkiem poważnie powiem Ci, że pierwsze imię masz zdecydowanie ładniejsze Ja na cale szczeście mam tylko jedno imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.06.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Co by tu tym razem sobie zarzyczyć Może drugie imię Edytki Przebiegła bestyjo. Nie mam wyjścia. Tylko sie nie śmiejcie. Jadzia No to calkiem poważnie powiem Ci, że pierwsze imię masz zdecydowanie ładniejsze Ja na cale szczeście mam tylko jedno imię Ja wiem, czy ładniejsze. Jadzia to po babci. Co to za jakieś głupie zwyczaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.06.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Jagódka nie jest złe ale.... dobrze że to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Jadzia to chyba od Jadwigi a nie Jagody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Co by tu tym razem sobie zarzyczyć Może drugie imię Edytki Przebiegła bestyjo. Nie mam wyjścia. Tylko sie nie śmiejcie. Jadzia No to calkiem poważnie powiem Ci, że pierwsze imię masz zdecydowanie ładniejsze Ja na cale szczeście mam tylko jedno imię Ja wiem, czy ładniejsze. Jadzia to po babci. Co to za jakieś głupie zwyczaje. Ladniejsze, zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts