bobowa budowniczowa 04.06.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Aniu jeszcze żeby się gospodayni częściej przewijała to już byłby super luksus. A Ty tu normalnie jak do sypialni Do sypialni to sie Ania zaraz skieruje. Witaj kochanieńka! Hm...ten...tego....właśnie tak będzie Czesiulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 No i nie dowiedzieliśmy się co to za drzwi i dlaczego tak drogo PApa Aniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.06.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Do sypialni to zaraz ja pomykam. I niestety muszę się pożegnać aż do soboty - wyjeżdżam na trzydniowe szkolenie. Może uda mi się zajrzeć wieczorkami. Będę tęsknić Smutno tu będzie bez Ciebie Ale czekamy i wracaj szybciutko A tak swoją drogą trzydniowe szkolenie to w sumie fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.06.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Uwaga uwaga Ogłaszam że dzisiaj został pobity rekord otwartych stron w dzienniczku bobowej Cześć Poczytałam sobie wszystko, i jestem szczęśliwa, że tak Wam u mnie dobrze normalnie się wzruszyłam Dobry wieczór Aniu Cześć To na otarcie łez http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/160/16026.jpg cześć [/b]Monia No to co z tymi zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.06.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Monia podobno jakieś zdjęcia miały być Zdjęcia będą jutro. Dopiero jutro będzie można chodzić po wylewce. dopiero teraz przeczytałam Czekam do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.06.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ANIU, drzwi prześliczne. Powiedz tylko ile stolarz krzyknął Ci za nie. Hm...musiałabym zapytać męża ale go nie ma i dlatego z Wami jestem bo mam laptopa dla siebie Chyba coś koło 5.500 - 6.000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ANIU, drzwi prześliczne. Powiedz tylko ile stolarz krzyknął Ci za nie. Hm...musiałabym zapytać męża ale go nie ma i dlatego z Wami jestem bo mam laptopa dla siebie Chyba coś koło 5.500 - 6.000 Piękne i drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.06.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ANIU, drzwi prześliczne. Powiedz tylko ile stolarz krzyknął Ci za nie. Hm...musiałabym zapytać męża ale go nie ma i dlatego z Wami jestem bo mam laptopa dla siebie Chyba coś koło 5.500 - 6.000 Piękne i drogie Niestety piękno kosztuje. Za moje wejściowe Urzędowski chciał ponad 9 tys.. Zrezygnowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.06.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Aniu drzwi przecudnej urody. Gdzie je wyczaiłaś? Edyś tak sobie kiedyś oglądaliśmy drzwi w internecie i znaleźliśmy firmę Bracia Kowalscy. Pooglądaliśmy i dowiedzieliśmy się, że kosztują ...no właśnie...nie wiadomo ile. Powiedzieli, że to są przykłady i robią na zamówienie. A cena drzwi z naświetlem zaczyna się od 6.000. No to spytaliśmy poleconego stolarza czy takie zrobi? I powiedział, że zrobi...i to chyba będzie taniej i szybciej. I takie same zrobi wyjściowe na ogród (z tyłu domu) za ok. 2.500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.06.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Edyś tragedii nie ma w końcu to po babci/królowej Efilo no wracaj szybko Monia czekamy na zdjęcia a teraz letę obejrzeć te drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ANIU, drzwi prześliczne. Powiedz tylko ile stolarz krzyknął Ci za nie. Hm...musiałabym zapytać męża ale go nie ma i dlatego z Wami jestem bo mam laptopa dla siebie Chyba coś koło 5.500 - 6.000 Piękne i drogie Niestety piękno kosztuje. Za moje wejściowe Urzędowski chciał ponad 9 tys.. Zrezygnowałam. Edytko a masz jakiegoś sprawdzonego stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.06.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Edytko a masz jakiegoś sprawdzonego stolarza? Ni mom. Ale będę szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.06.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Aniu drzwi przecudnej urody. Gdzie je wyczaiłaś? Edyś tak sobie kiedyś oglądaliśmy drzwi w internecie i znaleźliśmy firmę Bracia Kowalscy. Pooglądaliśmy i dowiedzieliśmy się, że kosztują ...no właśnie...nie wiadomo ile. Powiedzieli, że to są przykłady i robią na zamówienie. A cena drzwi z naświetlem zaczyna się od 6.000. No to spytaliśmy poleconego stolarza czy takie zrobi? I powiedział, że zrobi...i to chyba będzie taniej i szybciej. I takie same zrobi wyjściowe na ogród (z tyłu domu) za ok. 2.500. Aniu bardzo ładne te drzwi a kolor taki jak na zdjęciu Już dawno sobie obmyśliłam, że w moim drugim domu będą wlaśnie drzwi z doświetleniem po bokach to się chyba tak nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.06.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ANIU, drzwi prześliczne. Powiedz tylko ile stolarz krzyknął Ci za nie. Hm...musiałabym zapytać męża ale go nie ma i dlatego z Wami jestem bo mam laptopa dla siebie Chyba coś koło 5.500 - 6.000 Piękne i drogie Myślę, że nie jest to wygórowana cena za drzwi drewniane, wzmocnione, antywłamaniowe, z naświetlem bocznym. Ostatnio byłam w Porcie i powiedzieli, że drzwi z naświetlem zaczynają się od 2.500. No to fajnie...myslę sobie. A potem okazało się, że jak z dębu to droższe (od sosny), że za naświetle to też coś dodatkowo, że klamke trzeba doliczyc i próg i okapnik...i wyszło 6.500 No to podziękowałam, zwłaszcza że wzór był ładny ale nie taki, który by mnie zadowalał. Gdyby ten wzór kosztował np. 4000 to pewnie bym kupiła, a tak to sobie zrobię takie jak ja chcę. A że mi się niewiele podoba (tak jak Edytce) i wymagająca jestem to ...trudno. Mogę na czyms innym zaoszczędzić ale drzwi to przecież wizytówka domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.06.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ooo a ja myślałam, że wszysy się już pożegnali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Edytko a masz jakiegoś sprawdzonego stolarza? Ni mom. Ale będę szukać. Szukaj bo mi na gwałt potrzebny jakis sprawdzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.06.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Edytko a masz jakiegoś sprawdzonego stolarza? Ni mom. Ale będę szukać. Szukaj bo mi na gwałt potrzebny jakis sprawdzony jak tylko na gwałt to nie musi być dobrym fachowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.06.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Cześć Magi Kolro będzie ciemny orzech i takie też będa okna i brama garażowa Już się nie mogę doczekać. A naświetle boczne to jest to co zawsze mi się marzyło i proszę...okazuje się, że marzenia się spełniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.06.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Edytko a masz jakiegoś sprawdzonego stolarza? Ni mom. Ale będę szukać. Szukaj bo mi na gwałt potrzebny jakis sprawdzony jak tylko na gwałt to nie musi być dobrym fachowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Edytko a masz jakiegoś sprawdzonego stolarza? Ni mom. Ale będę szukać. Szukaj bo mi na gwałt potrzebny jakis sprawdzony jak tylko na gwałt to nie musi być dobrym fachowcem Musi, musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts