Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Do sypialni to zaraz ja pomykam. I niestety muszę się pożegnać aż do soboty - wyjeżdżam na trzydniowe szkolenie. Może uda mi się zajrzeć wieczorkami.

Będę tęsknić :roll:

:cry: :cry: :cry: :cry:

Smutno tu będzie bez Ciebie :cry: :cry:

Ale czekamy i wracaj szybciutko :D :D :D

A tak swoją drogą trzydniowe szkolenie to w sumie fajna sprawa 8)

:o :o :o :o :o :o

Uwaga uwaga

Ogłaszam że dzisiaj został pobity rekord otwartych stron w dzienniczku bobowej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cześć :D :D :D :D :D

Poczytałam sobie wszystko, i jestem szczęśliwa, że tak Wam u mnie dobrze 8) 8) 8) 8) 8)

normalnie się wzruszyłam :oops:

Dobry wieczór Aniu :D

Cześć

To na otarcie łez

http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/160/16026.jpg

cześć [/b]Monia :lol:

No to co z tymi zdjęciami :roll:

ANIU,

drzwi prześliczne. Powiedz tylko ile stolarz krzyknął Ci za nie.

Hm...musiałabym zapytać męża ale go nie ma i dlatego z Wami jestem bo mam laptopa dla siebie

Chyba coś koło 5.500 - 6.000 :roll:

Piękne i drogie :roll:

Niestety piękno kosztuje. :roll: :lol:

Za moje wejściowe Urzędowski chciał ponad 9 tys.. :o Zrezygnowałam.

Aniu drzwi przecudnej urody. :D

Gdzie je wyczaiłaś?

Edyś tak sobie kiedyś oglądaliśmy drzwi w internecie i znaleźliśmy firmę Bracia Kowalscy. Pooglądaliśmy i dowiedzieliśmy się, że kosztują ...no właśnie...nie wiadomo ile. Powiedzieli, że to są przykłady i robią na zamówienie. A cena drzwi z naświetlem zaczyna się od 6.000. No to spytaliśmy poleconego stolarza czy takie zrobi? I powiedział, że zrobi...i to chyba będzie taniej i szybciej. I takie same zrobi wyjściowe na ogród (z tyłu domu) za ok. 2.500.

ANIU,

Hm...musiałabym zapytać męża ale go nie ma i dlatego z Wami jestem bo mam laptopa dla siebie

Niestety piękno kosztuje. :roll: :lol:

Za moje wejściowe Urzędowski chciał ponad 9 tys.. :o Zrezygnowałam.

Edytko a masz jakiegoś sprawdzonego stolarza?

Aniu drzwi przecudnej urody. :D

Gdzie je wyczaiłaś?

Edyś tak sobie kiedyś oglądaliśmy drzwi w internecie i znaleźliśmy firmę Bracia Kowalscy. Pooglądaliśmy i dowiedzieliśmy się, że kosztują ...no właśnie...nie wiadomo ile. Powiedzieli, że to są przykłady i robią na zamówienie. A cena drzwi z naświetlem zaczyna się od 6.000. No to spytaliśmy poleconego stolarza czy takie zrobi? I powiedział, że zrobi...i to chyba będzie taniej i szybciej. I takie same zrobi wyjściowe na ogród (z tyłu domu) za ok. 2.500.

Aniu bardzo ładne te drzwi :D a kolor taki jak na zdjęciu :roll:

Już dawno sobie obmyśliłam, że w moim drugim domu będą wlaśnie drzwi z doświetleniem po bokach :) to się chyba tak nazywa :lol:

ANIU,

Myślę, że nie jest to wygórowana cena za drzwi drewniane, wzmocnione, antywłamaniowe, z naświetlem bocznym. Ostatnio byłam w Porcie i powiedzieli, że drzwi z naświetlem zaczynają się od 2.500. No to fajnie...myslę sobie. A potem okazało się, że jak z dębu to droższe (od sosny), że za naświetle to też coś dodatkowo, że klamke trzeba doliczyc i próg i okapnik...i wyszło 6.500 :o

No to podziękowałam, zwłaszcza że wzór był ładny ale nie taki, który by mnie zadowalał. Gdyby ten wzór kosztował np. 4000 to pewnie bym kupiła, a tak to sobie zrobię takie jak ja chcę.

A że mi się niewiele podoba (tak jak Edytce) i wymagająca jestem to ...trudno. Mogę na czyms innym zaoszczędzić ale drzwi to przecież wizytówka domu.