bobowa budowniczowa 05.06.2008 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No iznowu pijom... Witanko Cześć Brazunia W związku z dzisiejszym jubileuszem dla wszystkich moich gości, tych udzielających się i tych tylko zaglądających chciałam Wam coś podarować http://tn3-2.deviantart.com/300W/images3.deviantart.com/i/2004/137/a/3/Smile_for_You.jpg Dla każdego z osobna i dla wszystkich razem ode mnie wielki uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.06.2008 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Brazuniu, jest okazja to pijem Aniu, przykro mi, ze musicie zmienic ekipę. Sama pzre to przechodziłam i wiem ile to kosztuje nerwów. Mam nadzieję, że ta będzie lepsza Monia nie martw się i nie musi być Ci przykro W sumie to sama się zastanawiam dlaczego mnie to nie wkurza Chyba nabieram dystansu to spraw, które kiedyś wyprowadzały mnie z równowagi a teraz tylko patrzę na nie z przymrużeniem oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.06.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Aniu, obyś jak najczęściej się tak uśmiechała. Życzę Ci tego z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.06.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Dzisiaj byłam w pracy o 7 a wyszłam o 18 Ale z Ciebie pracuś Aniu A jutro idę na 11 i wracam o .......24 Wyjazd służbowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.06.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Brazuniu, jest okazja to pijem Aniu, przykro mi, ze musicie zmienic ekipę. Sama pzre to przechodziłam i wiem ile to kosztuje nerwów. Mam nadzieję, że ta będzie lepsza Monia nie martw się i nie musi być Ci przykro W sumie to sama się zastanawiam dlaczego mnie to nie wkurza Chyba nabieram dystansu to spraw, które kiedyś wyprowadzały mnie z równowagi a teraz tylko patrzę na nie z przymrużeniem oka Aniu, budowa potrafi nauczyc człowieka dużo cierpliwości i przestaje zwracać uwagę na pierdoły. Głowa do góry i do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.06.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Aniu, obyś jak najczęściej się tak uśmiechała. Życzę Ci tego z całego serca Dzięki wielkie Moniś taki mam właśnie zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.06.2008 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Brazuniu, jest okazja to pijem Aniu, przykro mi, ze musicie zmienic ekipę. Sama pzre to przechodziłam i wiem ile to kosztuje nerwów. Mam nadzieję, że ta będzie lepsza Monia nie martw się i nie musi być Ci przykro W sumie to sama się zastanawiam dlaczego mnie to nie wkurza Chyba nabieram dystansu to spraw, które kiedyś wyprowadzały mnie z równowagi a teraz tylko patrzę na nie z przymrużeniem oka Aniu, budowa potrafi nauczyc człowieka dużo cierpliwości i przestaje zwracać uwagę na pierdoły. Głowa do góry i do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.06.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Dzisiaj byłam w pracy o 7 a wyszłam o 18 Ale z Ciebie pracuś Aniu A jutro idę na 11 i wracam o .......24 Wyjazd służbowy Masz formę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.06.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ja narazie się żegnam. Szymek domaga się czytania a i małżonek wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.06.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Witam witam witam witam i setną stronkę przegapiłam. Aniu wielkie dziękaski za soczysty uśmiech. A starej ekipie krzyżyk na drogę, druga będzie git. Romano wielkie sorki, że nie spełniłam Twojego życzonka, ale co się odwlecze to nie uciecze. Monia ale ten małż ma z Tobą dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.06.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jak za chwilę się nikt nie zjawi, to pójdę spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.06.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.06.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 To w takim razie ja mówię Dzień dobry (na szkoleniu czas płynie inaczej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Dzień Dobry Robaczki Aniu gratuluje setnej stronki Efilo oszukujesz No i tylko dwa domki zobaczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Aniu co do wypierdzielenia ekipy - musiała mu nieźle zajść za skórę, że zdecydował się na tak radykalne kroki. Ale dobrze zrobił - może gdyby dalej budowali to spierniczyliby jeszcze kilka rzeczy. No i skoro macie nową ekipę to nie ma się co martwić Muszę tam do Ciebie podjechać zobaczyć jak idą postępy Mam nadzieję, że Cię zastanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Efilo oszukujesz No i tylko dwa domki zobaczyłem mojego domku jeszcze nie ma. ale może dostane dzisiaj relacje z budowy to zaprezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Dzisiejszy dzień jest dniem....można powiedzieć przełomowym na naszej budowie. (...) od poniedziałku wchodzi nowa ekipa i będzie działać....podobno lepsza pożyjemy....zobaczymy Aniu trzymam kciuki co by była akuratna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.06.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Dzień dobry wszystkim Romku, znowu mnie ubiegłeś. W poniedziałek chyba sobie na 6 ustawię budzik Edytko, o której to się przychodzi,. Nie za późno Efilo, jak tam szkolenie, udane A teraz zmykam do pracy. Papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 06.06.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 dzień doberek wszystkim:) Dla Gospodyni gratulacje za 100 stronkę no i trzymam kciuki za nową ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Szkolenie udane. Niestety pogoda nam nie pomaga - jest pięknie A tak off-topic - jestem załamana. Właśnie dostałam wiadomość z budowy że naszemu wykonawcy przestaje się opłacać budować, bo zamiast zarabiać zaczyna do interesu dopłacać. No i nie wiem co teraz. Szukać innej ekipy? Najbardziej mnie wkurza to że jak wartość budowy była dzielona na podetapy to mialam mu za zle że pierwszy podetap jest najwiecej wart a za dach prawie juz nic nie place. Udalo mi sie to troche przemodelowac ale teraz wychodzi na to że nie dość. Kto mi teraz dokończy budowy za taka kaskę? Co doradzacie? Próbować się dogadać czy zakończyć współpracę i szukać innej ekipy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts