Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moi kochani Edytko i Romku cieszę się, że jesteście i dziękuję Wam za to, że myślami byliście przy mnie. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To bardzo ważne wiedzieć, że jest ktoś kto myśli.

Poszłam do szpitala i cóż:

1. Dzisiaj nie będziemy nic robić (uff....)

2. W piątek proszę zadzwonić to powiem Pani na kiedy termin...

3. Zrobimy po 12 lutego....

4. Do szpitala na 3-4 dni, pełna narkoza...

No w sumie to sama nie wiem, bo z jednej strony chciałam mieć to już za sobą, z drugiej strony cieszę się, że nie muszę czekać pół roku :-? :roll:

Cóż.... trzeba żyć dalej i iść do pracy i to jest trochę kłopotliwe bo myślałam, że L-4 pokryje mi się z przeprowadzką. A mąż wyjechany, dziecko ma ferie, a ja do pracy.... trzeba troszkę pokombinować. Do pracy trza iść bo przecież nie pójdę teraz na l-4 na tydzień, potem na urlop żeby się przeprowadzić a potem do szpitala i na dwa tygodnie l 4 po szpitalu.

Więc zakasałam rękawy i do roboty, a po pracy pakowanie i przewożenie. :lol: :lol:

Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję :D :D :D :D

A to dla Was

http://www.ekartki.pl/cards_files/1/1709_35dziekuje.jpg

bobo cieszę się, że jesteś z nami. :D Ale to co konieczne jest nieuniknione - niestety. :( Dobrze by mieć to już za sobą, ale z drugiej strony fajnie, że się odwlekło...eeech... niewiadomo co lepsze. :roll:

Nie pozostaje nam nic innego, jak trzymać kciuki jeszcze raz. :lol: :D Masz to jak w banku. :D

bobuniu jak nie jest to dla Ciebie zbyt bolesne, to czy możesz napisać z jaką chorobą się borykasz?

No ja sobie wypraszam!!!!! Dlaczego zostałam tak haniebnie pominięta :evil: Czy Ty myślisz, że ja nie myślałam o Tobie :evil: :x

No, ja nie wiem... :evil: :x

Bardzo się ciesze, że jesteś z nami!! A z przeprowadzką sobie poradzisz i bez L-4!!! Bardziej Ci się ono przyda po zabiegu!!! :D

A teraz po prostu dbaj o siebie!!!!!

bobo cieszę się, że jesteś z nami. :D Ale to co konieczne jest nieuniknione - niestety. :( Dobrze by mieć to już za sobą, ale z drugiej strony fajnie, że się odwlekło...eeech... niewiadomo co lepsze. :roll:

Nie pozostaje nam nic innego, jak trzymać kciuki jeszcze raz. :lol: :D Masz to jak w banku. :D

bobuniu jak nie jest to dla Ciebie zbyt bolesne, to czy możesz napisać z jaką chorobą się borykasz?

Dzien doberek :lol:

Edytkodzięki za kciukasy, poprosze o nie raz jeszcze jak już będę znała konkretny termin pójścia do szpitala. Najbardziej jednak martwię się tym, że nie będę tam miała internetu i Was :cry: :cry:

Moja choroba - cóz banalna - podejrzenie o raczysko w babskich sprawach :cry:

No ja sobie wypraszam!!!!! Dlaczego zostałam tak haniebnie pominięta :evil: Czy Ty myślisz, że ja nie myślałam o Tobie :evil: :x

No, ja nie wiem... :evil: :x

O sorki, wielkie sorki :roll: To było niezamierzone :oops:

Specjalnie dla Ciebie Brazuniu

http://www.ekartki.pl/cards_files/6/6854_15.jpg

bobuniu cieszę się , że już z nami jesteś. nic się nie martw, dacie sobie z tym wszystkim radę - i z przeprowadzką, i z szpitalami. W końcu my będziemy cały czas trzymac kciuki i przesyłać pozytywne fluidy.

Pozdrówka

Witaj Tygrysku dzięki za kciuki i oczywiście przypomnę sie o te fluidy jak już będę znała termin.

A póki co jestem tu z Wami i strasznie się z tego cieszę :lol: :lol:

PS. Jak Twoje autko - jeździ????