monia77w1 06.06.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 a jak będzie drugi chłopak to co trzecie mamy robić oczywiście E mądrala, to ja czekam na chłopaka u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Romku, drzewo też już ma ?????????? To chyba najprostrza do zrobienia z tych trzech rzeczy czy ja wiem robienie dzieci prostrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.06.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 A najgorsze jest to że za chwilę 12 i znowu padnie forum Jak to? Nic o tym nie wiem. widać że nie bywasz zbyt często o takiej porze Ale dlaczego tak się dzieje? ja nie mam pojęcia moze zgrywają posty na serwer albo cóś??? Czyli zaraz nie będziemy mieli ze sobą kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 a jak będzie drugi chłopak to co trzecie mamy robić oczywiście E mądrala, to ja czekam na chłopaka u Ciebie może wezmę najpier Szymusia na zięcia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.06.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Romku, drzewo też już ma ?????????? To chyba najprostrza do zrobienia z tych trzech rzeczy czy ja wiem robienie dzieci prostrze I przyjemniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 jakby rzeczywiście za chwilę padło to życzę Wam dobrej nocy i miłego weekendu ale na razie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.06.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 a jak będzie drugi chłopak to co trzecie mamy robić oczywiście E mądrala, to ja czekam na chłopaka u Ciebie może wezmę najpier Szymusia na zięcia?? Jestem za To kiedy slub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.06.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Romku, drzewo też już ma ?????????? To chyba najprostrza do zrobienia z tych trzech rzeczy czy ja wiem robienie dzieci prostrze I przyjemniejsze. A to akurat nie podlega dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 a jak będzie drugi chłopak to co trzecie mamy robić oczywiście E mądrala, to ja czekam na chłopaka u Ciebie może wezmę najpier Szymusia na zięcia?? Jestem za To kiedy slub najpierw trzeba rozganizowac spotkanie rodziców w celu omówienia szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.06.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 jakby rzeczywiście za chwilę padło to życzę Wam dobrej nocy i miłego weekendu ale na razie jestem Nigdzie nie uciekaj Poczekaj parę pinitek i wszystko wróci do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Romku, drzewo też już ma ?????????? To chyba najprostrza do zrobienia z tych trzech rzeczy czy ja wiem robienie dzieci prostrze I przyjemniejsze. A to akurat nie podlega dyskusji a sadziłaś kiedyś drzewo że masz porównaniie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.06.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 a jak będzie drugi chłopak to co trzecie mamy robić oczywiście E mądrala, to ja czekam na chłopaka u Ciebie może wezmę najpier Szymusia na zięcia?? Jestem za To kiedy slub najpierw trzeba rozganizowac spotkanie rodziców w celu omówienia szczegółów Proszę wyznaczyc termin, ja się dostosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 o cholera ale mam dzisiejszego wieczoru szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 hmmmm myślę nad życzeniem.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.06.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Romku, drzewo też już ma ?????????? To chyba najprostrza do zrobienia z tych trzech rzeczy czy ja wiem robienie dzieci prostrze I przyjemniejsze. A to akurat nie podlega dyskusji a sadziłaś kiedyś drzewo że masz porównaniie??? A żebys wiedział farciarzu. Co chcesz za nową stronkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.06.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 A ja cos czuję, że i tak pierwsza od Was babcią zostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.06.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Dzień dobry Prawie tutaj jak na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 A ja cos czuję, że i tak pierwsza od Was babcią zostanę. chyba raczej tak a kawalery juz biegają???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.06.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Dzień dobry Prawie tutaj jak na RW Powiedziałabym, że gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.06.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Dzień dobry Prawie tutaj jak na RW Jea dołączaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts