Rom 09.06.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 bo ja lubie jak mi ktoś dogadza hmmm..... prawdziwy tygrys z pana a kto mowił niedawno że kogut he?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.06.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 bo ja lubie jak mi ktoś dogadza hmmm..... prawdziwy tygrys z pana a kto mowił niedawno że kogut he?? Z tego co pamiętam to chyba pan sie przechwalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.06.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 bo ja lubie jak mi ktoś dogadza hmmm..... prawdziwy tygrys z pana a kto mowił niedawno że kogut he?? Z tego co pamiętam to chyba pan sie przechwalał z kims mnie Pai pomyliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.06.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 bo ja lubie jak mi ktoś dogadza hmmm..... prawdziwy tygrys z pana a kto mowił niedawno że kogut he?? Z tego co pamiętam to chyba pan sie przechwalał z kims mnie Pai pomyliła Aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.06.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 co tu sie dzieje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.06.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 co tu sie dzieje...... ja nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.06.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 co tu sie dzieje...... ja nie mam pojęcia To co zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Dziękuję ślicznie Paniom za pergole Wszystkie są piekne!!!! Magi powiedz mi w jaki sposób ta pergola jest przymonowana do podłoża? Masz może jakieś foty??? Nie mam żadnych fotek bo nie chciałam małża peszyć słupki to się chyba kantówka nazywa do pergoli są w kotwach http://www.nomal.com.pl/product_images/small_136.jpg zalane betonem, kumasz a potem pergola przykręcona do kantówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 co tu sie dzieje...... ja nie mam pojęcia To co zwykle kto się lubi ten się czubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.06.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Dzięki Magi teraz już wszystko wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Dzięki Magi teraz już wszystko wiem proszę bardzo polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.06.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 magirewelacyjne te szczegóły techniczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 magi rewelacyjne te szczegóły techniczne! czasami małżek mnie zamęcza takimi rzeczami to się wie ostatnio gada mi cały czas o drewutni, którą musi zrobić i tak robi od zeszłej jesieni i co jakiś czas temat wraca jako PILNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.06.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 no za niedługo się już zupełnie spilni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.06.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Efilo a jak było na szkoleniu???opowiadajgdzie byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 magi rewelacyjne te szczegóły techniczne! czasami małżek mnie zamęcza takimi rzeczami to się wie ostatnio gada mi cały czas o drewutni, którą musi zrobić i tak robi od zeszłej jesieni i co jakiś czas temat wraca jako PILNY Ooooo... coś w podobie do mojego szanownego. Zanim coś zrobi, to musi to nabrać mocy urzędowej (niestety bardzo długiej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.06.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 magi rewelacyjne te szczegóły techniczne! czasami małżek mnie zamęcza takimi rzeczami to się wie ostatnio gada mi cały czas o drewutni, którą musi zrobić i tak robi od zeszłej jesieni i co jakiś czas temat wraca jako PILNY Ooooo... coś w podobie do mojego szanownego. Zanim coś zrobi, to musi to nabrać mocy urzędowej (niestety bardzo długiej). To u mnie podobnie tylko, ze mój jest jeszcze "zdolnym fachowcem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 To u mnie podobnie tylko, ze mój jest jeszcze "zdolnym fachowcem" Cześć Monia. Mój to jest zdolny do gadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.06.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 To u mnie podobnie tylko, ze mój jest jeszcze "zdolnym fachowcem" Cześć Monia. Mój to jest zdolny do gadania. Cześć Edytko, to może sobie z moim rękę podać Dużo gada z robotą już gorzej Jakby ktoś szukał porady jak cos zepsuć to polecam konsultacje z moim mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 To u mnie podobnie tylko, ze mój jest jeszcze "zdolnym fachowcem" Cześć Monia. Mój to jest zdolny do gadania. Cześć Edytko, to może sobie z moim rękę podać Dużo gada z robotą już gorzej Jakby ktoś szukał porady jak cos zepsuć to polecam konsultacje z moim mężem Fachowiec teoretyk??? Moje szczęście woli zapłacić fachowcowi z prawdziwego zdarzenia, niż samemu się za to zabrać. I dlatego jeszcze w nowym domu to nawet palcem nie kiwnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts