magi 09.06.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 ale sie uśmiałam mój jak coś robi to zazwyczaj coś innego zepsuje chyba faceci tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.06.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 ale sie uśmiałam mój jak coś robi to zazwyczaj coś innego zepsuje chyba faceci tak mają Cieszę się, że nie tylko mój tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Aaaaaa... zapomniałam dodać, że mój to najbardziej umie pić piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.06.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Mojemu oprócz pifka inne trunki tez wchodzą całkiem gładko. Patrzac na Waszych mężów to chyba wszystko w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Aaaaaa... zapomniałam dodać, że mój to najbardziej umie pić piwko a to chyba każdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Aaaaaa... zapomniałam dodać, że mój to najbardziej umie pić piwko a to chyba każdy Noooo... teraz na ten przykład meczyk ogląda i co jeszcze robi??? oczywiście piwkiem sie uspokaja bo mu Włosi ciśnienie podnoszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.06.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Aaaaaa... zapomniałam dodać, że mój to najbardziej umie pić piwko a to chyba każdy Noooo... teraz na ten przykład meczyk ogląda i co jeszcze robi??? oczywiście piwkiem sie uspokaja. A mój siedzi w hotelu i co robi? Tez uspokaja skołatane nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Aaaaaa... zapomniałam dodać, że mój to najbardziej umie pić piwko a to chyba każdy Noooo... teraz na ten przykład meczyk ogląda i co jeszcze robi??? oczywiście piwkiem sie uspokaja. A mój siedzi w hotelu i co robi? Tez uspokaja skołatane nerwy Monia nawet tak nie myśl. Zapewne siedzi i ubolewa, że nie ma Ciebie przy nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.06.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Aaaaaa... zapomniałam dodać, że mój to najbardziej umie pić piwko a to chyba każdy Noooo... teraz na ten przykład meczyk ogląda i co jeszcze robi??? oczywiście piwkiem sie uspokaja. A mój siedzi w hotelu i co robi? Tez uspokaja skołatane nerwy Monia nawet tak nie myśl. Zapewne siedzi i ubolewa, że nie ma Ciebie przy nim. Aha, a świnie latały No chyba, zeby podać mu to pifko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.06.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Aaaaaa... zapomniałam dodać, że mój to najbardziej umie pić piwko a to chyba każdy nie każdy mój woli łiski a co do 'prac domowych' - u mnie to samo co u Edyś - po co się ma męczyć skoro się na tym nie zna - lepiej zapłacić specjaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 O co kaman z tymi świniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.06.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No to co za nową stronkę sobie życzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Aaaaaa... zapomniałam dodać, że mój to najbardziej umie pić piwko a to chyba każdy nie każdy mój woli łiski a co do 'prac domowych' - u mnie to samo co u Edyś - po co się ma męczyć skoro się na tym nie zna - lepiej zapłacić specjaliście Może to i lepiej. Bynajmniej nie spartaczy roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.06.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 O co kaman z tymi świniami. O to, że prędzej świnie będą latać niż w tej chwili brakuje mu mojego towarzystwa. Tak się mówi jak ktoś Ci bajki opowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No to co za nową stronkę sobie życzysz? Ło matko, nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.06.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No to co za nową stronkę sobie życzysz? Ło matko, nie wiem. Myśl albo jak nie masz pomysłu to mi oddaj życzenie. Ja mam ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 A mojego nie ma a ja siedzę i gryzę pazurki żeby ten mecz oglądać bo córce obiecałam 'na wspólnej' i pifko piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 O co kaman z tymi świniami. O to, że prędzej świnie będą latać niż w tej chwili brakuje mu mojego towarzystwa. Tak się mówi jak ktoś Ci bajki opowiada Chyba nie myślisz, że Ci głupot naopowiadałam. Ja z czystego serducha do Ciebie, a ty co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No to co za nową stronkę sobie życzysz? Ło matko, nie wiem. Myśl albo jak nie masz pomysłu to mi oddaj życzenie. Ja mam ciekawe Okij Monia wal, tylko nie za mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.06.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 ja też bym sie pifka napila ale mysia wczoraj w nocy i dzisiaj w ciagu dnia budzila sie ze strasznym placzem po czym łkała przez godzine i nie wiem co to bylo wiec na wszelki wypadek musze byc w pogotowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts