Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

Dzień Dobry :D :D

A dobry....dobry... :D Witanko na śniadanko :)

Bobunia, będzie okey - podejrzenie to nie choroba. Wiem co piszę - koleżanka bardzo mi bliska też przez to przechodziła.

Dzięki za słowa pocieszenia :lol: Ja jednak nie będę się cieszyć dopóki nie będę na 100% pewna, że wszystko jest ok. Zmagam się z tym podejrzeniem już 4 lata i mam nadzieję, że ta powaga sytuacji teraz jest znowu fałszywym alarmem. :roll:

A tak w ogóle to ja przecież dom buduję (ha ha ha jeszcze nie zaczęłam) i mam zamiar go skończyć a potem mieszkać w nim tak długo, aż na świat przyjdą moje wnuki (o Boże o czym ja myślę :o ) :lol: 8)

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bobuniu cieszę się , że już z nami jesteś. nic się nie martw, dacie sobie z tym wszystkim radę - i z przeprowadzką, i z szpitalami. W końcu my będziemy cały czas trzymac kciuki i przesyłać pozytywne fluidy.

Pozdrówka

Witaj Tygrysku dzięki za kciuki i oczywiście przypomnę sie o te fluidy jak już będę znała termin.

A póki co jestem tu z Wami i strasznie się z tego cieszę :lol: :lol:

PS. Jak Twoje autko - jeździ????

Puka w kole cały czas. Boje się że pewnego razu urwie mi się na drodze. A wtedy dopiero będzie :cry: :cry: Dzisiaj zadzwonie do mechanika i jakby miał wolen moce przerobowe to jutro jadę autobusem do roboty.

A podejrzeniami się aż tak nie przejmuj- sama piszesz że to podejrzenia. Po co sie martwić na zapas.

to będzie opkropne jak nie będziesz na forum :cry:

a i cos ci powiem przyjełam pewna zasade od meza jak mam problem to najpierw mysle co moge zrobic i to robie a martwie sie dopiero jak juz nic nie wyjdzie, a jak wczesniej nachodza mnie czarne myśli to sobie mówie spokojnie pomyś co mozesz zrobic i to zrób, a potem poczekaj cierpliwie na efekty ale nie martw sie na zapas bo tym nic nie zmienisz tylko sie bedziesz źle czuła :roll:

Troche trudne to czasem do realizacji ale staram sie :wink:

bobuniu cieszę się , że już z nami jesteś. nic się nie martw, dacie sobie z tym wszystkim radę - i z przeprowadzką, i z szpitalami. W końcu my będziemy cały czas trzymac kciuki i przesyłać pozytywne fluidy.

Pozdrówka

Witaj Tygrysku dzięki za kciuki i oczywiście przypomnę sie o te fluidy jak już będę znała termin.

A póki co jestem tu z Wami i strasznie się z tego cieszę :lol: :lol:

PS. Jak Twoje autko - jeździ????

Puka w kole cały czas. Boje się że pewnego razu urwie mi się na drodze. A wtedy dopiero będzie :cry: :cry: Dzisiaj zadzwonie do mechanika i jakby miał wolen moce przerobowe to jutro jadę autobusem do roboty.

A podejrzeniami się aż tak nie przejmuj- sama piszesz że to podejrzenia. Po co sie martwić na zapas.

to będzie opkropne jak nie będziesz na forum :cry:

Ty lepiej tego koła nie ignoryj, bo jak Ci wywinie jakiś numer na drodze to dopiero będziesz płakał :cry: :cry:

Umawiaj się do mechanika i już...

Do pracy mogę Cię podwieźć ale o 6.30 bo teraz staruję szybciej z domu, żeby młodego do babci odstawić przed pracą :wink: Jak wstaniesz tak wczesnie to proszę bardzo.... :lol:

Podejrzenia... jasne, że nie należy się matrwić ale to nie jest takie proste. Zwłaszcza jak słyszy się dookoła o różnych rzeczach. Ale głowę podnosze do góry i idę dalej :lol:

jak ja przezyję bez forum??????????? :cry: :cry: :cry:

BB strasznie szkoda

6:30 to dla mnie za wcześnie :cry: :cry: :cry:

W pracy musze byc o 8 i cio ja bym robił tak długo pod firmą

Niestety firma nie zaopatrzyła mnie w klucze

Od chaty polskiej mam do pracy minute więc co ja bym robił od 6:31 do 8 :cry:

Dziekuje za dodatki di kawki :D :D

Rób dobre wrażenie :lol: :lol: :lol:

BB strasznie szkoda

6:30 to dla mnie za wcześnie :cry: :cry: :cry:

W pracy musze byc o 8 i cio ja bym robił tak długo pod firmą

Niestety firma nie zaopatrzyła mnie w klucze