bobowa budowniczowa 29.01.2008 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Dzień Dobry A dobry....dobry... Witanko na śniadanko Bobunia, będzie okey - podejrzenie to nie choroba. Wiem co piszę - koleżanka bardzo mi bliska też przez to przechodziła. Dzięki za słowa pocieszenia Ja jednak nie będę się cieszyć dopóki nie będę na 100% pewna, że wszystko jest ok. Zmagam się z tym podejrzeniem już 4 lata i mam nadzieję, że ta powaga sytuacji teraz jest znowu fałszywym alarmem. A tak w ogóle to ja przecież dom buduję (ha ha ha jeszcze nie zaczęłam) i mam zamiar go skończyć a potem mieszkać w nim tak długo, aż na świat przyjdą moje wnuki (o Boże o czym ja myślę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.01.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Bobunia to ja też potrzyma kciuki, zobaczysz wszystko bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Bobunia to ja też potrzyma kciuki, zobaczysz wszystko bedzie dobrze No wielkie dzięki Aniu Ullerciu będę krzyczała kiedy i grzecznie poproszę Ciesze się, że do mnie wpadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 bobuniu cieszę się , że już z nami jesteś. nic się nie martw, dacie sobie z tym wszystkim radę - i z przeprowadzką, i z szpitalami. W końcu my będziemy cały czas trzymac kciuki i przesyłać pozytywne fluidy. Pozdrówka Witaj Tygrysku dzięki za kciuki i oczywiście przypomnę sie o te fluidy jak już będę znała termin. A póki co jestem tu z Wami i strasznie się z tego cieszę PS. Jak Twoje autko - jeździ???? Puka w kole cały czas. Boje się że pewnego razu urwie mi się na drodze. A wtedy dopiero będzie Dzisiaj zadzwonie do mechanika i jakby miał wolen moce przerobowe to jutro jadę autobusem do roboty. A podejrzeniami się aż tak nie przejmuj- sama piszesz że to podejrzenia. Po co sie martwić na zapas. to będzie opkropne jak nie będziesz na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.01.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Bobunia to ja też potrzyma kciuki, zobaczysz wszystko bedzie dobrze Ciesze się, że do mnie wpadłaś ja tez sie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.01.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 a i cos ci powiem przyjełam pewna zasade od meza jak mam problem to najpierw mysle co moge zrobic i to robie a martwie sie dopiero jak juz nic nie wyjdzie, a jak wczesniej nachodza mnie czarne myśli to sobie mówie spokojnie pomyś co mozesz zrobic i to zrób, a potem poczekaj cierpliwie na efekty ale nie martw sie na zapas bo tym nic nie zmienisz tylko sie bedziesz źle czuła Troche trudne to czasem do realizacji ale staram sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 No i co???? Poszli sobie..... Może ich przyciągnie zapach aromatycznej świezo zaparzonej kawki http://drop.nazwa.pl/domeyki12/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.01.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Bobunia tego mi było trzeba, bo za oknem jakoś tak szaro u mnie Wielkie dzieki dobra kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 ja juz wprawdzie jestem po 2 kawach ale się skuszę Z mleczkiem i cukrem poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 bobuniu cieszę się , że już z nami jesteś. nic się nie martw, dacie sobie z tym wszystkim radę - i z przeprowadzką, i z szpitalami. W końcu my będziemy cały czas trzymac kciuki i przesyłać pozytywne fluidy. Pozdrówka Witaj Tygrysku dzięki za kciuki i oczywiście przypomnę sie o te fluidy jak już będę znała termin. A póki co jestem tu z Wami i strasznie się z tego cieszę PS. Jak Twoje autko - jeździ???? Puka w kole cały czas. Boje się że pewnego razu urwie mi się na drodze. A wtedy dopiero będzie Dzisiaj zadzwonie do mechanika i jakby miał wolen moce przerobowe to jutro jadę autobusem do roboty. A podejrzeniami się aż tak nie przejmuj- sama piszesz że to podejrzenia. Po co sie martwić na zapas. to będzie opkropne jak nie będziesz na forum Ty lepiej tego koła nie ignoryj, bo jak Ci wywinie jakiś numer na drodze to dopiero będziesz płakał Umawiaj się do mechanika i już... Do pracy mogę Cię podwieźć ale o 6.30 bo teraz staruję szybciej z domu, żeby młodego do babci odstawić przed pracą Jak wstaniesz tak wczesnie to proszę bardzo.... Podejrzenia... jasne, że nie należy się matrwić ale to nie jest takie proste. Zwłaszcza jak słyszy się dookoła o różnych rzeczach. Ale głowę podnosze do góry i idę dalej jak ja przezyję bez forum??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ullerciu wypij sobie nawet dwie i bardzo Ci dziękuję za dobre słowa dobra kobieto Ja się tak łatwo nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 ja juz wprawdzie jestem po 2 kawach ale się skuszę Z mleczkiem i cukrem poproszę Prosze bardzo http://i.zakupy.ibex.pl/images/dom/cukiernica(2).jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.01.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ullerciu wypij sobie nawet dwie i bardzo Ci dziękuję za dobre słowa dobra kobieto Ja się tak łatwo nie dam to jak niektórzy mawiaja twardym trza być nie mientkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 BB strasznie szkoda 6:30 to dla mnie za wcześnie W pracy musze byc o 8 i cio ja bym robił tak długo pod firmą Niestety firma nie zaopatrzyła mnie w klucze Od chaty polskiej mam do pracy minute więc co ja bym robił od 6:31 do 8 Dziekuje za dodatki di kawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ullerciu wypij sobie nawet dwie i bardzo Ci dziękuję za dobre słowa dobra kobieto Ja się tak łatwo nie dam to jak niektórzy mawiaja twardym trza być nie mientkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 BB strasznie szkoda 6:30 to dla mnie za wcześnie W pracy musze byc o 8 i cio ja bym robił tak długo pod firmą Niestety firma nie zaopatrzyła mnie w klucze Od chaty polskiej mam do pracy minute więc co ja bym robił od 6:31 do 8 Dziekuje za dodatki di kawki Rób dobre wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ullerciu wypij sobie nawet dwie i bardzo Ci dziękuję za dobre słowa dobra kobieto Ja się tak łatwo nie dam to jak niektórzy mawiaja twardym trza być nie mientkim święta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 BB strasznie szkoda 6:30 to dla mnie za wcześnie W pracy musze byc o 8 i cio ja bym robił tak długo pod firmą Niestety firma nie zaopatrzyła mnie w klucze Od chaty polskiej mam do pracy minute więc co ja bym robił od 6:31 do 8 Dziekuje za dodatki di kawki Rób dobre wrażenie i pajacyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 to ja cos przyniosłem do kawkiproszę się częstowaćhttp://www.strykowski.net/zdjecia_desery_ciastka_kawa_fotografia/Lody_mocca_254.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 BB strasznie szkoda 6:30 to dla mnie za wcześnie W pracy musze byc o 8 i cio ja bym robił tak długo pod firmą Niestety firma nie zaopatrzyła mnie w klucze Od chaty polskiej mam do pracy minute więc co ja bym robił od 6:31 do 8 Dziekuje za dodatki di kawki Rób dobre wrażenie i pajacyki O widzisz i to jest dobry pomysł Ciekawe czy ja się kiedyś doczekam tych pajacyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts