Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co do długości brania leków to on bierze je od 1,5 m-ca i chyba powinny działać. 2 razy dziennie bierze Flixotide 125, clarytinę 5 ml i singulair4 więc nie powinno juz być takich sytuacji. Teraz w lipcu mam ponowne badania i zobaczymy co powie pani doktor.

Na jednych ludzi claritina działa na innych nie . Myślę, że dobrze zmienić lek na taki z innym blokerem histaminowym..

Cześć Nefer,

właśnie do tej pory claritina działała ale może przestała. Ja jestem początkująca w temacie alerii wziewnych i nie znam się za bardzo.

Co do długości brania leków to on bierze je od 1,5 m-ca i chyba powinny działać. 2 razy dziennie bierze Flixotide 125, clarytinę 5 ml i singulair4 więc nie powinno juz być takich sytuacji. Teraz w lipcu mam ponowne badania i zobaczymy co powie pani doktor.

Na jednych ludzi claritina działa na innych nie . Myślę, że dobrze zmienić lek na taki z innym blokerem histaminowym..

Cześć Nefer,

właśnie do tej pory claritina działała ale może przestała. Ja jestem początkująca w temacie alerii wziewnych i nie znam się za bardzo.

Mogła przestać działać. Czasem wystarczy zmienić postać ( z syropu na tabletki, choć syrop o wiele lepiej sie przyswaja)

Czasem jest też tak, że inny lek, ktory ma w skladzie loratadynę działa, gdy Claritina już nie. Inne z loratadyną to np. Aleric, Loratine.

Możesz też spróbować Hismanal (subst. czynna astemizol )- na moje dzieci działał dobrze

Albo Zyrtek, Allertec (subst.czynna cetyryzyna) ale niektórych makabrycznie ścina z nóg.

Generalnie musisz szukać tzw. leków antyhistaminowych

Oczywiście wcześniej zanim zmienisz pogadaj z lekarzem :)