Edmar70 11.06.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 I jeszcze jakiegoś parcha ma na plecach. Może lepiej niech się nie odkręca. A nie było jakiegoś ciekawszego http://i.wp.pl/a/f/pjpeg/10378/akt59.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.06.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 No ten wygląda zdecydowanie ciekawiej I jakie fajne dołeczki ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.06.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Fakt, dołeczki urocze. Ale myślałam, że tylko kkobiety takie mają. Ja mam i moje dziewczynki też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.06.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Nigdy nad tym się nie zastanawiałam czy mężczyźni tez mają. Ja mam, nawet się przed chwilą upewniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.06.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Nigdy nad tym się nie zastanawiałam czy mężczyźni tez mają. Ja mam, nawet się przed chwilą upewniłam Mój szanowny nie ma i nie widziałam jeszcze żadnego coby miał. Najwyraźniej za mało jeszcze widziałam w swoim życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.06.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Nigdy nad tym się nie zastanawiałam czy mężczyźni tez mają. Ja mam, nawet się przed chwilą upewniłam Mój szanowny nie ma i nie widziałam jeszcze żadnego coby miał. Najwyraźniej za mało jeszcze widziałam w swoim życiu. Mój też nie ma ale jak pojadę w tym roku nad morze to będę wszystkie męskie pupki oglądała Może jakąś dojrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.06.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Skoro mowa o plaży, to jak ci się widzi facet w kompielówkach a'ja stringi. Dla mnie to obraz nędzy i rozpaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.06.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Skoro mowa o plaży, to jak ci się widzi facet w kompielówkach a'ja stringi. Dla mnie to obraz nędzy i rozpaczy. DLa mnie też , masakra Ja lubię panów w szortach, takich luźnych a'la słoneczny patrol. Tylko, że w takich spodenkach istnieje ryzyko przy wyskoku z wody pozastania bez nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.06.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Jeszcze takiego ryzyka nie miałam okazji oglądnąć. Nie wiem jak bym się miała wtedy zachować. Pewnie parskłabym śmiechem a facet... no właśnie co on by zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.06.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Chybaby zaczął szybko szukać zguby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.06.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Za to mnie kiedyś staniczek opadł pod wodą i nie czułam tego. Po czym spokojnie i na luzie powędrowałam do brzegu. Dziewczyny leżące na kocu coś mi tam machały łapami, ale ja nie zakumałam o co im chodzi. Więc doszłam do nich spokojnie i dopiero wtedy oblukałam o co chodzi. Wariatki ryły ze śmiechu , a ja myślałam, że sie pod ziemię zapadnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.06.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Ale się obśmiałam a co na to meska część towarzystwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.06.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Chybaby zaczął szybko szukać zguby Albo zachęciłby do patrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.06.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Chybaby zaczął szybko szukać zguby Albo zachęciłby do patrzenia. To chyba zależy co by miał do pokazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.06.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Ale się obśmiałam a co na to meska część towarzystwa? Dzięki Bogu były wsród mojego towarzystwa tylko małe dzieci. A na tych w pobliżu nie patrzyłam ze wstydu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.06.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Ale się obśmiałam a co na to meska część towarzystwa? Dzięki Bogu były wsród mojego towarzystwa tylko małe dzieci. A na tych w pobliżu nie patrzyłam ze wstydu. Nie przesadzaj, aż tak źle chyba nie było Za to mojej mamie w zeszłym roku fale zmyły inną część kostiumu. Do dzisiaj na samo wspomnienie mało nie posika się ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.06.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Chybaby zaczął szybko szukać zguby Albo zachęciłby do patrzenia. To chyba zależy co by miał do pokazania Wiesz faceci pod tym względem są bardzo wrażliwi i pewni tego, że ich męskość to najlepsze co mogło im się przydarzyć. Więc myślę, że dałby pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.06.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Ale się obśmiałam a co na to meska część towarzystwa? Dzięki Bogu były wsród mojego towarzystwa tylko małe dzieci. A na tych w pobliżu nie patrzyłam ze wstydu. Nie przesadzaj, aż tak źle chyba nie było Za to mojej mamie w zeszłym roku fale zmyły inną część kostiumu. Do dzisiaj na samo wspomnienie mało nie posika się ze śmiechu No co ty. Traumę mam do dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.06.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Chybaby zaczął szybko szukać zguby Albo zachęciłby do patrzenia. To chyba zależy co by miał do pokazania Wiesz faceci pod tym względem są bardzo wrażliwi i pewni tego, że ich męskość to najlepsze co mogło im się przydarzyć. Więc myślę, że dałby pooglądać. hahaha, najlepsze co mogło im się przydażyć Niestety do tego stopnia większość jest o tym tak przekonana, że nie potrafi czym innym myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.06.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Ale się obśmiałam a co na to meska część towarzystwa? Dzięki Bogu były wsród mojego towarzystwa tylko małe dzieci. A na tych w pobliżu nie patrzyłam ze wstydu. Nie przesadzaj, aż tak źle chyba nie było Za to mojej mamie w zeszłym roku fale zmyły inną część kostiumu. Do dzisiaj na samo wspomnienie mało nie posika się ze śmiechu No co ty. Traumę mam do dziś. Musisz nosić kostium jędnoczęściowy. Nie ma ryzyka, że opadnie cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts