bobowa budowniczowa 29.01.2008 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Romku dzięki za deser Coś mnie jednak nurtuje.... Jak Ty od Chaty Polskiej masz minutę do pracy a pracujesz na Malwowej to ja nie rozumiem jak Ty tak szybko tam idziesz????? Poza tym jakbym miała Cię podwozić do pracy, to przeciez musisz dojechać do Chaty Polskiej autobusem a potem wsiąść do mojego samochodu i za minutę wysiąść???? Zaraz coś mi tu nie gra???? Czy Ty mnie czasem nie wkręcasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 BB strasznie szkoda 6:30 to dla mnie za wcześnie W pracy musze byc o 8 i cio ja bym robił tak długo pod firmą Niestety firma nie zaopatrzyła mnie w klucze Od chaty polskiej mam do pracy minute więc co ja bym robił od 6:31 do 8 Dziekuje za dodatki di kawki Rób dobre wrażenie i pajacyki O widzisz i to jest dobry pomysł Ciekawe czy ja się kiedyś doczekam tych pajacyków na parapetówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Romku dzięki za deser Coś mnie jednak nurtuje.... Jak Ty od Chaty Polskiej masz minutę do pracy a pracujesz na Malwowej to ja nie rozumiem jak Ty tak szybko tam idziesz????? już wyjaśniam Szerloku nic nie wkręcam. Pracuje od skrzyzowania Złotowska - malwowa jakieś z 50m. Więc licząc od Chaty Polskiej to rzut beretem. Chodziło mi o to że w normalnych warunkach ( czytaj : nie w korku ) jedzie sie minutę. Ale rzeczywiście masz rację - w porannym korku zajmie to troche więcej czasu. Poza tym jakbym miała Cię podwozić do pracy, to przeciez musisz dojechać do Chaty Polskiej autobusem a potem wsiąść do mojego samochodu i za minutę wysiąść???? no przecież to był tylko pretekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Aaaaa rozumiem, i parapetówę i pretekst Oczywiście czuj się zaproszony Jeszcze domu nie zaczęłam budowac a już parapetówa się szykuje... fajnie No ale spać mi nie daje gdzie Ty pracujesz????? Chyba nie na Cmentarzu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Halooooo Edytko gdzie jesteś????? Chyba bardzo zapracowana dzisiaj jest???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Aaaaa rozumiem, i parapetówę i pretekst Oczywiście czuj się zaproszony Jeszcze domu nie zaczęłam budowac a już parapetówa się szykuje... fajnie No ale spać mi nie daje gdzie Ty pracujesz????? Chyba nie na Cmentarzu??? no i na kolejna forumową parapetówę się wprosiłem szczegół że jescze na żadnej nie byłem wiedziałem że ta moja praca nie daje ci spokoju hihihihih nie bój się - grabażem nie jestem mała podpowiedz - dojeżdzasz ze Skórzewa do świateł, obracasz głowę w prawo.................i co widzisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Halooooo Edytko gdzie jesteś????? Chyba bardzo zapracowana dzisiaj jest???? no właśnie ja się też już stęskniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Aaaaa rozumiem, i parapetówę i pretekst Oczywiście czuj się zaproszony Jeszcze domu nie zaczęłam budowac a już parapetówa się szykuje... fajnie No ale spać mi nie daje gdzie Ty pracujesz????? Chyba nie na Cmentarzu??? no i na kolejna forumową parapetówę się wprosiłem szczegół że jescze na żadnej nie byłem wiedziałem że ta moja praca nie daje ci spokoju hihihihih nie bój się - grabażem nie jestem mała podpowiedz - dojeżdzasz ze Skórzewa do świateł, obracasz głowę w prawo.................i co widzisz?? Widzę.... nie dokończona budowę szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Aaaaa rozumiem, i parapetówę i pretekst Oczywiście czuj się zaproszony Jeszcze domu nie zaczęłam budowac a już parapetówa się szykuje... fajnie No ale spać mi nie daje gdzie Ty pracujesz????? Chyba nie na Cmentarzu??? no i na kolejna forumową parapetówę się wprosiłem szczegół że jescze na żadnej nie byłem wiedziałem że ta moja praca nie daje ci spokoju hihihihih nie bój się - grabażem nie jestem mała podpowiedz - dojeżdzasz ze Skórzewa do świateł, obracasz głowę w prawo.................i co widzisz?? Widzę.... nie dokończona budowę szkoły a dalej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.01.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Halooooo Edytko gdzie jesteś????? Chyba bardzo zapracowana dzisiaj jest???? no właśnie ja się też już stęskniłem Ło matko ludziska, ale Wy pędzita, jak szolone. A gdzie tam zapracowana, właśnie dopiero co wpadłam do roboty i pierwsze co dopadłam do kompa. Nie ma to jak mile spędzać czas w pracy. Bobuś nie wiem co powiedzieć. Chyba już nic, bo lepiej jak będąc wśród nas zapomnisz trochę o szpitalu i się rozluźnisz. Ale paluchy będę ściskać najmocniej jak tylko potrafię, tylko poinformuj, kiedy. A tymczasem mam dla Ciebie szczęsliwego... http://izuniaizunia7.webpark.pl/gaz1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Aaaaa rozumiem, i parapetówę i pretekst Oczywiście czuj się zaproszony Jeszcze domu nie zaczęłam budowac a już parapetówa się szykuje... fajnie No ale spać mi nie daje gdzie Ty pracujesz????? Chyba nie na Cmentarzu??? no i na kolejna forumową parapetówę się wprosiłem szczegół że jescze na żadnej nie byłem wiedziałem że ta moja praca nie daje ci spokoju hihihihih nie bój się - grabażem nie jestem mała podpowiedz - dojeżdzasz ze Skórzewa do świateł, obracasz głowę w prawo.................i co widzisz?? Widzę.... nie dokończona budowę szkoły a dalej?? Bank??? Chol...a Ty się ze mną w ciuciubabke bawisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Bobuś nie wiem co powiedzieć. Chyba już nic, bo lepiej jak będąc wśród nas zapomnisz trochę o szpitalu i się rozluźnisz. Ale paluchy będę ściskać najmocniej jak tylko potrafię, tylko poinformuj, kiedy. I tego się będę trzymać.... Będę z Wami klikać i nie myśleć Cześć Edytko to Ty dobrze robisz, że jak wpadasz do pracy to pierwsze co to komputer (ja robię to samo, tylko czasami musze najpierw troszkę popracować ) I dzięki za Kubusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Aaaaa rozumiem, i parapetówę i pretekst Oczywiście czuj się zaproszony Jeszcze domu nie zaczęłam budowac a już parapetówa się szykuje... fajnie No ale spać mi nie daje gdzie Ty pracujesz????? Chyba nie na Cmentarzu??? no i na kolejna forumową parapetówę się wprosiłem szczegół że jescze na żadnej nie byłem wiedziałem że ta moja praca nie daje ci spokoju hihihihih nie bój się - grabażem nie jestem mała podpowiedz - dojeżdzasz ze Skórzewa do świateł, obracasz głowę w prawo.................i co widzisz?? Widzę.... nie dokończona budowę szkoły a dalej?? Bank??? Chol...a Ty się ze mną w ciuciubabke bawisz???? ło matko jaki bank no pogłówkuj co jest za tą szkołą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.01.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 bobuś nawet nie wiesz jak ja muszę się czasami nagimnastykować, aby szefowa mnie nie nakryła. Ostatnio coś za często widzi mnie przy kompie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 No Edytko nareszcie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.01.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 No Edytko nareszcie jesteś Ciiii, szefostwo luka w moją stronę, jeszcze usłyszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 No Edytko nareszcie jesteś Ciiii, szefostwo luka w moją stronę, jeszcze usłyszy. upssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Rom-ku co jest między szkołą a bankiem??? - jakieś chaszcze i coś jeszcze Zabij mnie - nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.01.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 No Edytko nareszcie jesteś Ciiii, szefostwo luka w moją stronę, jeszcze usłyszy. upssss Nie przejmuj się, już sobie polazła, nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Rom-ku co jest między szkołą a bankiem??? - jakieś chaszcze i coś jeszcze Zabij mnie - nie wiem następny budynek przy malwowej za szkołą przyjrzyj się po południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts