Rom 29.01.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 No Edytko nareszcie jesteś Ciiii, szefostwo luka w moją stronę, jeszcze usłyszy. upssss Nie przejmuj się, już sobie polazła, nareszcie ja też muszę być czujny z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.01.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Rom-ku co jest między szkołą a bankiem??? - jakieś chaszcze i coś jeszcze Zabij mnie - nie wiem następny budynek przy malwowej za szkołą przyjrzyj się po południu Teraz to i ja jestem ciekawa. Musimy czekać do południa, aż ta zagadka się wyjaśni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.01.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 No Edytko nareszcie jesteś Ciiii, szefostwo luka w moją stronę, jeszcze usłyszy. upssss Nie przejmuj się, już sobie polazła, nareszcie ja też muszę być czujny z forum Kiedyś nieopacznie zostawiłam otwarty komputer z forum i poszłam tam gdzie król chodzi piechotą a ta przylazła do mojego biurka i niucha mi po ekranie. Ale na szczęście nie załapała. hihihi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Jeszcze domu nie zaczęłam budowac a już parapetówa się szykuje... fajnie Ja jeszcze działki nier mam, a już około 100 osób czeka tylko na sygnał I tak trzymać!!!!!!! Na takie parapetówy to i Redakcja się załapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Jeszcze domu nie zaczęłam budowac a już parapetówa się szykuje... fajnie Ja jeszcze działki nier mam, a już około 100 osób czeka tylko na sygnał I tak trzymać!!!!!!! Na takie parapetówy to i Redakcja się załapie kurcze nie pamietam czy ja też byłem zaproszony czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Jeszcze domu nie zaczęłam budowac a już parapetówa się szykuje... fajnie Ja jeszcze działki nier mam, a już około 100 osób czeka tylko na sygnał I tak trzymać!!!!!!! Na takie parapetówy to i Redakcja się załapie kurcze nie pamietam czy ja też byłem zaproszony czy nie Sprawdź w komentarzach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 o cholera ale mam zadaine domowe no dobra - warto sie potrudzić to poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Rom-ku co jest między szkołą a bankiem??? - jakieś chaszcze i coś jeszcze Zabij mnie - nie wiem następny budynek przy malwowej za szkołą przyjrzyj się po południu Teraz to i ja jestem ciekawa. Musimy czekać do południa, aż ta zagadka się wyjaśni? Koniecznie muszę tą zagadkę rozwikłać... to moje zadanie domowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 No Edytko nareszcie jesteś Ciiii, szefostwo luka w moją stronę, jeszcze usłyszy. upssss Nie przejmuj się, już sobie polazła, nareszcie ja też muszę być czujny z forum A ja nie..... bo sama jestem szefową a mój szef "mieszka" 8 pieter niżej i tu nie zagląda wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Jeszcze domu nie zaczęłam budowac a już parapetówa się szykuje... fajnie Ja jeszcze działki nier mam, a już około 100 osób czeka tylko na sygnał I tak trzymać!!!!!!! Na takie parapetówy to i Redakcja się załapie kurcze nie pamietam czy ja też byłem zaproszony czy nie Ja też sobie nie przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 No to Rom-ku będziemy odrabiać dzisiaj zadanie domowe Aha, mój mąż jest na nartach i chyba się tam strasznie męczy On bardzo lubi narty, ale p pierwszym dniu dzwoni do mnie imów, że nie wie czy jutro pójdzie.....(zapomniał że wiek już nie ten ). A wczoraj się bidulek przewrócił na rączkę i rączka spuchła (troszeczkę ) i on nie wie co teraz. No to mówię mu, że na nartach się jeździ na nogach (ale mądra nie... ) a on na to ze bol oj boli. Chyba chciał żebym się politowała ale nie umiałam . A najbardziej to się boję że wpadnie na pomysł, żeby szybciej wrócić do domu a mi tu jest tak dobrze No i co chwilę dzwoni i każe załatwiać jakieś sprawy. No chol..a on tam pojechał odpoczywać a ja tu zasówam na 2 etaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 No Edytko nareszcie jesteś Ciiii, szefostwo luka w moją stronę, jeszcze usłyszy. upssss Nie przejmuj się, już sobie polazła, nareszcie ja też muszę być czujny z forum A ja nie..... bo sama jestem szefową a mój szef "mieszka" 8 pieter niżej i tu nie zagląda wcale ale Ci zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 I Ty BB tak go sama puściłaś jak on taki wywrotny???? A jak potrzebny będzie jakis masaż obolałych miejsc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 I Ty BB tak go sama puściłaś jak on taki wywrotny???? A jak potrzebny będzie jakis masaż obolałych miejsc? Nie puściłam go samego tylko ze straszym synem co by na tatusia uważał. A tatuś świetnie jeździ na nartach (nie tylko) i w ogóle nie bierze pod uwagę, że można się przewrócić.... no wstyd jak nie wiem co A do masażu to sie znajdzie kolega który z nim pojechał i zabrał swojego syna (nota bene chłopaki chodzą do jednej klasy) to chyba w czterech chłopa sobie jakoś poradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 no no to Ty ubezpieczona jesteś wszystko przemyślane jak w szwajcarskim banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.01.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 I Ty BB tak go sama puściłaś jak on taki wywrotny???? A jak potrzebny będzie jakis masaż obolałych miejsc? Nie puściłam go samego tylko ze straszym synem co by na tatusia uważał. A tatuś świetnie jeździ na nartach (nie tylko) i w ogóle nie bierze pod uwagę, że można się przewrócić.... no wstyd jak nie wiem co A do masażu to sie znajdzie kolega który z nim pojechał i zabrał swojego syna (nota bene chłopaki chodzą do jednej klasy) to chyba w czterech chłopa sobie jakoś poradzą No ja to bym się zdziwiła, jakby chłop chciał, żeby mu drugi chłop masażyk robił. bobo bądź czujna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Rom-ku ja to z reguły taka zdyscyplinowana i poukłada jestem i dlatego jak mi się coś wali to nie daję rady Edytko ja się chłopów nie martwię, nie sądzę, żeby bardziej spodobał mu się masaż wykonany przez kolegę, od masażu wykonanego przeze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 zaczęłaś nową stronę.To dobrze wróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 zaczęłaś nową stronę. To dobrze wróży Tobie też dobrze wróży bo pyknąłeś dzisiaj stronkę u ....kogo?? u Brazy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 zaczęłaś nową stronę. To dobrze wróży Tobie też dobrze wróży bo pyknąłeś dzisiaj stronkę u ....kogo?? u Brazy???? no to oboje mamy dzisiaj szczęście ciekawe co jescze nas fajnego dzisiaj spotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts