Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Monia ekipa na razie dokańcza swoje poprzednie zobowiązania. Strop zalali, i mają przyjść w czwartek albo w piątek dokończyć murowanie I piętra. A za 2 tygodnie mają zacząć robić więźbę. :lol:

Jak Szymek się czuje?

Aniu, z niecierpliwością czekam na więźbę i na zdjęcia.

Szymek cały czas pokasłuje. Akurat pylą trawy więc się mozna było tego spodziewać.

Cześć Monia ekipa na razie dokańcza swoje poprzednie zobowiązania. Strop zalali, i mają przyjść w czwartek albo w piątek dokończyć murowanie I piętra. A za 2 tygodnie mają zacząć robić więźbę. :lol:

Jak Szymek się czuje?

Aniu, z niecierpliwością czekam na więźbę i na zdjęcia.

Szymek cały czas pokasłuje. Akurat pylą trawy więc się mozna było tego spodziewać.

No ale to dobrze, że tylko mały kaszelek a nie znowu coś gorszego :lol:

Cholerka...ale się denerwuję tym meczem :o :roll: :wink:
:lol: ja też :lol:

To chyba ja jakaś dziwna jezdem :roll: Mnie to wogóle nie kręci :roll:

Monia nie jestes dziwna 8)

Mnie to też nie kręci...pod warunkiem, że nie grają Polacy...ale jak grają nasi to ja ogladam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i się wkurzam i denerwuję

No to odetchnęłam z ulgą, ze nie jestem dziwolągiem :lol:

W sumie to tak Aniu ale i tak sie martwię.

Chyba muszę się do tego po prostu przjavascript:emoticon(':roll:')

javascript:emoticon(':roll:')yzwyczaić.

Wiem , że sie martwisz, ja też tak miałam jak rozpoznano alergię, tylko, że było to w okolicznościach strasznych ...brrr...aż mi się słabo robi jak sobie przypomnę :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ale leki też najpierw tak działają, że widzisz znaczna poprawę ale nie jest idealnie. Jeśli leki są ustawione prawidłowo, to minie kaszel też :D :D

Mojke chłopaki to teraz funkcjonują super :lol: :lol: :lol: :lol: ...tfu tfu...co by nie zapeszyć

W sumie to tak Aniu ale i tak sie martwię.

Chyba muszę się do tego po prostu przjavascript:emoticon(':roll:')

javascript:emoticon(':roll:')yzwyczaić.

Wiem , że sie martwisz, ja też tak miałam jak rozpoznano alergię, tylko, że było to w okolicznościach strasznych ...brrr...aż mi się słabo robi jak sobie przypomnę :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ale leki też najpierw tak działają, że widzisz znaczna poprawę ale nie jest idealnie. Jeśli leki są ustawione prawidłowo, to minie kaszel też :D :D

Mojke chłopaki to teraz funkcjonują super :lol: :lol: :lol: :lol: ...tfu tfu...co by nie zapeszyć

Aniu, dzięki. Muszę się uzbroić w cierpliwość i może jakos to będzie.