magi 16.06.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Gospodarza nie gospodarza ta co je dorobia nieźle musiała się napracować ale ogólnie to galanta, nie fajny pomsł z tymi kaflami na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.06.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 dzień dobry a ja właśnie u lekarza w poczekalni podpatruje co u Was zdjęcia plażowego nie zapodam bo nieaktualne i to mocno. niestety ciąża swoje robi a płytek to ja tu chyba online nie wytropie wybaczysz Rom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 dzień dobry a ja właśnie u lekarza w poczekalni podpatruje co u Was zdjęcia plażowego nie zapodam bo nieaktualne i to mocno. niestety ciąża swoje robi a płytek to ja tu chyba online nie wytropie wybaczysz Rom? wybaczy, wybaczy chyba a co tam coś z Zosieńką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.06.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Czy ktoś jest czy wszyscy mecz oglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.06.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 W zadnym wypadku Cześć Aniu Jak tam nowa ekipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.06.2008 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Cześć Monia ekipa na razie dokańcza swoje poprzednie zobowiązania. Strop zalali, i mają przyjść w czwartek albo w piątek dokończyć murowanie I piętra. A za 2 tygodnie mają zacząć robić więźbę. Jak Szymek się czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 cze dziewczęta ja jestem i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.06.2008 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Cześć Magi Ja też kibicuję...ale wpadli na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.06.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Cholerka...ale się denerwuję tym meczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.06.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Cześć Monia ekipa na razie dokańcza swoje poprzednie zobowiązania. Strop zalali, i mają przyjść w czwartek albo w piątek dokończyć murowanie I piętra. A za 2 tygodnie mają zacząć robić więźbę. Jak Szymek się czuje? Aniu, z niecierpliwością czekam na więźbę i na zdjęcia. Szymek cały czas pokasłuje. Akurat pylą trawy więc się mozna było tego spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Cholerka...ale się denerwuję tym meczem ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.06.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Cholerka...ale się denerwuję tym meczem ja też To chyba ja jakaś dziwna jezdem Mnie to wogóle nie kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.06.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Cześć Monia ekipa na razie dokańcza swoje poprzednie zobowiązania. Strop zalali, i mają przyjść w czwartek albo w piątek dokończyć murowanie I piętra. A za 2 tygodnie mają zacząć robić więźbę. Jak Szymek się czuje? Aniu, z niecierpliwością czekam na więźbę i na zdjęcia. Szymek cały czas pokasłuje. Akurat pylą trawy więc się mozna było tego spodziewać. No ale to dobrze, że tylko mały kaszelek a nie znowu coś gorszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.06.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 W sumie to tak Aniu ale i tak sie martwię.Chyba muszę się do tego po prostu przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.06.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Cholerka...ale się denerwuję tym meczem ja też To chyba ja jakaś dziwna jezdem Mnie to wogóle nie kręci Monia nie jestes dziwna Mnie to też nie kręci...pod warunkiem, że nie grają Polacy...ale jak grają nasi to ja ogladam i się wkurzam i denerwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.06.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Cholerka...ale się denerwuję tym meczem ja też To chyba ja jakaś dziwna jezdem Mnie to wogóle nie kręci Monia nie jestes dziwna Mnie to też nie kręci...pod warunkiem, że nie grają Polacy...ale jak grają nasi to ja ogladam i się wkurzam i denerwuję No to odetchnęłam z ulgą, ze nie jestem dziwolągiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.06.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 W sumie to tak Aniu ale i tak sie martwię. Chyba muszę się do tego po prostu przjavascript:emoticon('') javascript:emoticon('')yzwyczaić. Wiem , że sie martwisz, ja też tak miałam jak rozpoznano alergię, tylko, że było to w okolicznościach strasznych ...brrr...aż mi się słabo robi jak sobie przypomnę Ale leki też najpierw tak działają, że widzisz znaczna poprawę ale nie jest idealnie. Jeśli leki są ustawione prawidłowo, to minie kaszel też Mojke chłopaki to teraz funkcjonują super ...tfu tfu...co by nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 a ja lubię dobre mecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.06.2008 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Kurna niech juz strzelą nasi tego gola Bo ....ach...szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.06.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 W sumie to tak Aniu ale i tak sie martwię. Chyba muszę się do tego po prostu przjavascript:emoticon('') javascript:emoticon('')yzwyczaić. Wiem , że sie martwisz, ja też tak miałam jak rozpoznano alergię, tylko, że było to w okolicznościach strasznych ...brrr...aż mi się słabo robi jak sobie przypomnę Ale leki też najpierw tak działają, że widzisz znaczna poprawę ale nie jest idealnie. Jeśli leki są ustawione prawidłowo, to minie kaszel też Mojke chłopaki to teraz funkcjonują super ...tfu tfu...co by nie zapeszyć Aniu, dzięki. Muszę się uzbroić w cierpliwość i może jakos to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts