Rom 18.06.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Cześć Aniu Jeżeli praca Cię wykończa to jak najszybciej ją zmień!!! A na początek chociaż trochę zwolnij bo chcemy Cię częściej widzieć na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.06.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Magi szczęściaro wkleje Ci później kawałek fajnego skalniaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.06.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Cześć Aniu Jeżeli praca Cię wykończa to jak najszybciej ją zmień!!! A na początek chociaż trochę zwolnij bo chcemy Cię częściej widzieć na forum Aniu, ja też tak myślę więc troche zwolnij i wracaj do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.06.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Jestem, jestem Dzisiaj dla odmiany ja jestem słomianą wdową. Kochana, u mie to już tradycja Naprawdę Ci współczuję. U mnie to są sporadyczne wypadki i jakoś żle to znoszę. Jak przychodzi wieczór to sie boję. Ja tylko trzy albo cztery razy byłam slomianą wdową i też ....się bałam Ale myślę, że to kwestia przyzwyczajenia, prawda Monia Cześć kobitki Można się przyzwyczaić ale czasami mam dosyc, ze wszystko jest na mojej głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.06.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Magi szczęściaro wkleje Ci później kawałek fajnego skalniaczka Wpadł na minutę i uciekł. Nie poczekał na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.06.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 witam wieczornie hop hop jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.06.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 jestem.... jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.06.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 ja Cie krece właścicielka no to faktycznie dalas sobie chwilowo siana z tą pracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.06.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Aniu a co tam słychać na budowie. Oprócz tego ze ekipa bombowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.06.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 ja Cie krece właścicielka no to faktycznie dalas sobie chwilowo siana z tą pracą No muszę powiedzieć, że właścicielka zaniedbała ostatnio i siebie i dzienniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.06.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Aniu a co tam słychać na budowie. Oprócz tego ze ekipa bombowa... Efilko na budowie na razie nic się nie dzieje bo nasza nowa ekipa przyszła zalać strop i poszła dokańczać swoje wcześniejsze zobowiązania....w sumie to chyba dobrze o nich świadczy Mają przyjść w poniedziałek i do końca przyszłego tygodnia postawić ściany pod dach Wstępne przymiarki są takie, że w sierpniu mają schnąć tynki, a potem będziemy robić wylewki na podłogach. I podobno we wrześniu może będzie mógł wejść płytkarz Oj....ale się rozmarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.06.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Aniu jestem pod wrażeniem, że udało Ci się nas dzisiaj odwiedzić i to tak wcześnie na dodatek. Ja Cię bardzo proszę, nie przemęczaj się tak w tej pracy. Praca nie jest tego warta. Wiem, że można ją uwielbiać, ale są rzeczy ważniejsze i mniej ważne. Nie wspąmnę już o zdrowiu, które jest najważniejsze. Musisz się z lakka zdystansować, bo inaczej wpadniesz jak śliwka w kompot. Jeszcze taki zape...dol nikomu nie wyszedł na zdrowie. A tymczasem odwiedzaj nas częściej, bo smutno bez Ciebie. A tak w ogóle to chyba wypada się przywitać. WITAJCIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.06.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Magi za stronkę, wedle życzenia. http://img221.imageshack.us/img221/7898/skalniakdb0.jpg http://images28.fotosik.pl/27/64d3909484f27e18med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.06.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Aniu no Ciebie to ostatnio jak na lekarstwo Nie ma sensu orać jeśli nikt nie doceni Edytko dzięki Romek czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.06.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Romek to strasznie długo szuka tych skalniaków. Pewnie jak walnie fotę, to nam oczy wyjdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.06.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Romek to strasznie długo szuka tych skalniaków. Pewnie jak walnie fotę, to nam oczy wyjdą. może szykuje plan robót dla mnie od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.06.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Romek to strasznie długo szuka tych skalniaków. Pewnie jak walnie fotę, to nam oczy wyjdą. może szykuje plan robót dla mnie od razu O boniu, o jakich robotach mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.06.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Romek to strasznie długo szuka tych skalniaków. Pewnie jak walnie fotę, to nam oczy wyjdą. może szykuje plan robót dla mnie od razu O boniu, o jakich robotach mówisz? plan robót jak to wszystko zorganizować i przeprowadzić i jakich narzędzi potrzeba aby uzyskać taki cudowny klombik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 A propos zapierdzielania. Wzięłam urlop od poniedziałku. W poniedziałek byłam w pracy We wtorek byłam w pracy W środę byłam w pracy i na spotkaniu z KLientem. Codziennie po 22.00 ( po powrocie z budowy. Dziś wyjątkowo o 20.00) sprawdzam pocztę, odpisuję, liczę, negocjuję - tak na oko do 2.00-3.00. O 6.30 - pobudka na budowę. Dzieci wyjeżdżają w piątek do Grecji na obóz - no po prostu mam huk czasu, żeby kupić im jakieś ciuchy :) W lodówce został Pasztet Podlaski -żelazna rezerwa. Eskimos się już spakował i zgasił światło. I właśnie chyba idę spać - dobranoc :) ŁAczę się w bólu P.S. ale ja kocham swoją robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.06.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Ale chyba u Ani jest inna sytuacja ja też lubię to co robię aktualnie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts