Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem, jestem :D :D :D

Dzisiaj dla odmiany ja jestem słomianą wdową. :lol:

Kochana, u mie to już tradycja :roll:

Naprawdę Ci współczuję. U mnie to są sporadyczne wypadki i jakoś żle to znoszę. Jak przychodzi wieczór to sie boję. :oops: :oops: :oops:

Ja tylko trzy albo cztery razy byłam slomianą wdową i też ....się bałam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ale myślę, że to kwestia przyzwyczajenia, prawda Monia

Cześć kobitki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Można się przyzwyczaić ale czasami mam dosyc, ze wszystko jest na mojej głowie :(

Aniu

a co tam słychać na budowie. Oprócz tego ze ekipa bombowa...

Efilko na budowie na razie nic się nie dzieje bo nasza nowa ekipa przyszła zalać strop i poszła dokańczać swoje wcześniejsze zobowiązania....w sumie to chyba dobrze o nich świadczy :D

Mają przyjść w poniedziałek i do końca przyszłego tygodnia postawić ściany pod dach :lol: :lol:

Wstępne przymiarki są takie, że w sierpniu mają schnąć tynki, a potem będziemy robić wylewki na podłogach. I podobno we wrześniu może będzie mógł wejść płytkarz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oj....ale się rozmarzyłam :oops: :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aniu jestem pod wrażeniem, że udało Ci się nas dzisiaj odwiedzić i to tak wcześnie na dodatek. :D

Ja Cię bardzo proszę, nie przemęczaj się tak w tej pracy. :-? Praca nie jest tego warta. Wiem, że można ją uwielbiać, ale są rzeczy ważniejsze i mniej ważne. :roll: Nie wspąmnę już o zdrowiu, które jest najważniejsze. Musisz się z lakka zdystansować, bo inaczej wpadniesz jak śliwka w kompot. :lol: Jeszcze taki zape...dol nikomu nie wyszedł na zdrowie. :-?

A tymczasem odwiedzaj nas częściej, bo smutno bez Ciebie. :(

A tak w ogóle to chyba wypada się przywitać. :lol:

WITAJCIE!!! :D

Romek to strasznie długo szuka tych skalniaków. :roll: :lol:

Pewnie jak walnie fotę, to nam oczy wyjdą. :lol:

może szykuje plan robót dla mnie od razu :lol: :wink:

O boniu, o jakich robotach mówisz? :roll:

plan robót jak to wszystko zorganizować i przeprowadzić i jakich narzędzi potrzeba aby uzyskać taki cudowny klombik :p

A propos zapierdzielania.

Wzięłam urlop od poniedziałku.

W poniedziałek byłam w pracy

We wtorek byłam w pracy

W środę byłam w pracy i na spotkaniu z KLientem.

Codziennie po 22.00 ( po powrocie z budowy. Dziś wyjątkowo o 20.00) sprawdzam pocztę, odpisuję, liczę, negocjuję - tak na oko do 2.00-3.00.

O 6.30 - pobudka na budowę.

Dzieci wyjeżdżają w piątek do Grecji na obóz - no po prostu mam huk czasu, żeby kupić im jakieś ciuchy :):)

W lodówce został Pasztet Podlaski -żelazna rezerwa. Eskimos się już spakował i zgasił światło.

I właśnie chyba idę spać - dobranoc :):)

ŁAczę się w bólu :)

P.S. ale ja kocham swoją robotę :)