efilo 19.06.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 nic ambitniejszego nie mam: http://images31.fotosik.pl/291/aff4467c4aef526fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.06.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 efilo a jak niania??? i Zosia w pracy?? Zosia z tatą - wziął urlop. w pracy była bardzo grzeczna. a co z nianią? nie mam bladego pojęcia ona sama też nie wie co z mężem. będę dzwonić dzisiaj wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 19.06.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 gdybym umiała to narysowałabym ci swoje ale nie umiem. Mieliśmy z nimi mnóstwo przebojów, bo miały być kręcone, ale byłyby bardzo niewygodne więc fachowiec stwierdził że zrobi dwuzabiegowe, choć jest mało miejsca to da radę więc ustaliliśmy termin na wrzesień, a w sierpniu przyjedzie wziąć pomiary to może zrozumiem jak on je tam wciśnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.06.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dziękuję Paniom za zdjęcia schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 19.06.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dziękuję Paniom za zdjęcia schodów ??????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.06.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dziękuję Paniom za zdjęcia schodów ??????????????????????? Aniu Ty nie masz jescze schodów to jesteś wytłumaczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 19.06.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.06.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 żyjecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.06.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 ja żyję chociaż czasami chciałabym nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.06.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 aaa i cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 19.06.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 OGóLNIE TO COś SIę DZISIAJ MIJAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.06.2008 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Melduję się Dzisiaj w pracy pierwsze kroki skierowałam do koleżanki na poranna kawę Po małej godzince poszłam do mojego pokoju i zaczęłam pracować, spokojnie, bez nerwów, normalnie ( a nie na wariata) i wiecie co ....dobrze mi było Tylko, że ja nie umiem tak pracować, muszę wszystko szybko, świetnie, najlepiej, na czas ....no chyba niektórzy z Was to sobie pomyślą, że ja goopia jestem. Cóż...tak już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.06.2008 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ja Cię bardzo proszę, nie przemęczaj się tak w tej pracy. Praca nie jest tego warta. Wiem, że można ją uwielbiać, ale są rzeczy ważniejsze i mniej ważne. Nie wspąmnę już o zdrowiu, które jest najważniejsze. Musisz się z lakka zdystansować, bo inaczej wpadniesz jak śliwka w kompot. Jeszcze taki zape...dol nikomu nie wyszedł na zdrowie. A tymczasem odwiedzaj nas częściej, bo smutno bez Ciebie. Mi też jest smutno bez Was Dlatego staram się wpaść chociaż wieczorkiem Dzięki Edyś Wiesz co Ci powiem po cichutku bardzo chciałabym Cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.06.2008 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Aniu no Ciebie to ostatnio jak na lekarstwo Nie ma sensu orać jeśli nikt nie doceni Wiem Magi, niestety to wiem i dlatego tak boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.06.2008 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 A propos zapierdzielania. Wzięłam urlop od poniedziałku. W poniedziałek byłam w pracy We wtorek byłam w pracy W środę byłam w pracy i na spotkaniu z KLientem. Codziennie po 22.00 ( po powrocie z budowy. Dziś wyjątkowo o 20.00) sprawdzam pocztę, odpisuję, liczę, negocjuję - tak na oko do 2.00-3.00. O 6.30 - pobudka na budowę. Dzieci wyjeżdżają w piątek do Grecji na obóz - no po prostu mam huk czasu, żeby kupić im jakieś ciuchy :) W lodówce został Pasztet Podlaski -żelazna rezerwa. Eskimos się już spakował i zgasił światło. I właśnie chyba idę spać - dobranoc :) ŁAczę się w bólu P.S. ale ja kocham swoją robotę Nefer jak Ty to robisz??? głupie pytanie...wiem Ja o 22 jestem już w fazie snu...głębokiego Ale jak dzieci pojada to chyba odpoczniesz, czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.06.2008 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 ROmek furtka jest pikna Efilko schody masz bossskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.06.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Wiesz co Ci powiem po cichutku bardzo chciałabym Cię poznać Aniu kochana. Duszyczko moja pokrewna, ja też chciałabym Cie poznać. Cieszę się, że dzisiaj w pracy dałaś sobie na luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.06.2008 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Aniu kochana. Duszyczko moja pokrewna, ja też chciałabym Cie poznać. Jak to zrobimy Edytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.06.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Aniu kochana. Duszyczko moja pokrewna, ja też chciałabym Cie poznać. Jak to zrobimy Edytko Trzeba się zgrać. Choć dzieli nas trochę kilometrów, i zapewne deficyt czasowy, to myślę, że jest to wykonalne. Pytanie tylko gdzie i kiedy? Szczerze mówiąc to ja już mogłabym się spotkać A tak na poważnie, mam urlop od połowy lipca. Do 22 lipca będę z rodziną na urlopie, a potem mam jeszcze 2 tyg. wolnego do 10 sierpnia. Może wtedy, co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.06.2008 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Aniu kochana. Duszyczko moja pokrewna, ja też chciałabym Cie poznać. Jak to zrobimy Edytko Trzeba się zgrać. Choć dzieli nas trochę kilometrów, i zapewne deficyt czasowy, to myślę, że jest to wykonalne. Pytanie tylko gdzie i kiedy? Szczerze mówiąc to ja już mogłabym się spotkać A tak na poważnie, mam urlop od połowy lipca. Do 22 lipca będę z rodziną na urlopie, a potem mam jeszcze 2 tyg. wolnego do 10 sierpnia. Może wtedy, co Ty na to? A ja wyjeżdżam 2 sierpnia na tydzień Ale jak Ty wrócisz to od 23 lipca do 1 sierpnia to jeszcze trochę czasu wolnego masz A może wcześniej w jakiś weekend mogłybysmy się spotkać? Pytanie tylko czy same czy z połówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts