Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

gdybym umiała to narysowałabym ci swoje ale nie umiem. Mieliśmy z nimi mnóstwo przebojów, bo miały być kręcone, ale byłyby bardzo niewygodne więc fachowiec stwierdził że zrobi dwuzabiegowe, choć jest mało miejsca to da radę więc ustaliliśmy termin na wrzesień, a w sierpniu przyjedzie wziąć pomiary to może zrozumiem jak on je tam wciśnie:) :o :o :o :o :o

Melduję się :lol: :lol: :lol: :lol:

Dzisiaj w pracy pierwsze kroki skierowałam do koleżanki na poranna kawę :oops: :lol:

Po małej godzince poszłam do mojego pokoju i zaczęłam pracować, spokojnie, bez nerwów, normalnie ( a nie na wariata) i wiecie co ....dobrze mi było :lol: :lol:

Tylko, że ja nie umiem tak pracować, muszę wszystko szybko, świetnie, najlepiej, na czas :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ....no chyba niektórzy z Was to sobie pomyślą, że ja goopia jestem. Cóż...tak już mam :oops: :wink:

Ja Cię bardzo proszę, nie przemęczaj się tak w tej pracy. :-? Praca nie jest tego warta. Wiem, że można ją uwielbiać, ale są rzeczy ważniejsze i mniej ważne. :roll: Nie wspąmnę już o zdrowiu, które jest najważniejsze. Musisz się z lakka zdystansować, bo inaczej wpadniesz jak śliwka w kompot. :lol: Jeszcze taki zape...dol nikomu nie wyszedł na zdrowie. :-?

A tymczasem odwiedzaj nas częściej, bo smutno bez Ciebie. :(

Mi też jest smutno bez Was :cry: :cry: :cry: :cry:

Dlatego staram się wpaść chociaż wieczorkiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dzięki Edyś

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wiesz co Ci powiem po cichutku :D bardzo chciałabym Cię poznać :oops:

A propos zapierdzielania.

Wzięłam urlop od poniedziałku.

W poniedziałek byłam w pracy

We wtorek byłam w pracy

W środę byłam w pracy i na spotkaniu z KLientem.

Codziennie po 22.00 ( po powrocie z budowy. Dziś wyjątkowo o 20.00) sprawdzam pocztę, odpisuję, liczę, negocjuję - tak na oko do 2.00-3.00.

O 6.30 - pobudka na budowę.

Dzieci wyjeżdżają w piątek do Grecji na obóz - no po prostu mam huk czasu, żeby kupić im jakieś ciuchy :):)

W lodówce został Pasztet Podlaski -żelazna rezerwa. Eskimos się już spakował i zgasił światło.

I właśnie chyba idę spać - dobranoc :):)

ŁAczę się w bólu :)

P.S. ale ja kocham swoją robotę :)

:o :o :o :o :o :o Nefer jak Ty to robisz??? głupie pytanie...wiem :roll: :roll: :roll: :roll:

Ja o 22 jestem już w fazie snu...głębokiego :oops: :oops:

Ale jak dzieci pojada to chyba odpoczniesz, czy nie :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Aniu kochana. Duszyczko moja pokrewna, ja też chciałabym Cie poznać. :D :D :D

:oops: :lol: :oops: :lol:

Jak to zrobimy Edytko :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Trzeba się zgrać. :lol: Choć dzieli nas trochę kilometrów, i zapewne deficyt czasowy, to myślę, że jest to wykonalne. Pytanie tylko gdzie i kiedy? :roll:

Szczerze mówiąc to ja już mogłabym się spotkać :D A tak na poważnie, mam urlop od połowy lipca. Do 22 lipca będę z rodziną na urlopie, a potem mam jeszcze 2 tyg. wolnego do 10 sierpnia. Może wtedy, co Ty na to?

Aniu kochana. Duszyczko moja pokrewna, ja też chciałabym Cie poznać. :D :D :D

:oops: :lol: :oops: :lol:

Jak to zrobimy Edytko :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Trzeba się zgrać. :lol: Choć dzieli nas trochę kilometrów, i zapewne deficyt czasowy, to myślę, że jest to wykonalne. Pytanie tylko gdzie i kiedy? :roll:

Szczerze mówiąc to ja już mogłabym się spotkać :D A tak na poważnie, mam urlop od połowy lipca. Do 22 lipca będę z rodziną na urlopie, a potem mam jeszcze 2 tyg. wolnego do 10 sierpnia. Może wtedy, co Ty na to?

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

A ja wyjeżdżam 2 sierpnia na tydzień :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ale jak Ty wrócisz to od 23 lipca do 1 sierpnia to jeszcze trochę czasu wolnego masz :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

A może wcześniej w jakiś weekend mogłybysmy się spotkać? Pytanie tylko czy same czy z połówkami :roll: :D