Edmar70 19.06.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Upsss... straszna gapa ze mnie. Na kalendarzu zamiast na lipiec to patrzyłam na sierpień. Prawda jest taka, że po urlopie wracam 27 lipca a nie 22. Kurcze, jak to zgrać? A czy z połówkami czy nie, to czy ja wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.06.2008 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Upsss... straszna gapa ze mnie. Na kalendarzu zamiast na lipiec to patrzyłam na sierpień. Prawda jest taka, że po urlopie wracam 27 lipca a nie 22. Kurcze, jak to zgrać? A czy z połówkami czy nie, to czy ja wiem. hm...jak wrócisz 27 to się mało trochę czasu robi zanim ja wyjadę.....to może faktycznie jakiś weekend wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.06.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Upsss... straszna gapa ze mnie. Na kalendarzu zamiast na lipiec to patrzyłam na sierpień. Prawda jest taka, że po urlopie wracam 27 lipca a nie 22. Kurcze, jak to zgrać? A czy z połówkami czy nie, to czy ja wiem. hm...jak wrócisz 27 to się mało trochę czasu robi zanim ja wyjadę.....to może faktycznie jakiś weekend wczesniej Wcześniej to może być 5 lub 12 lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.06.2008 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Upsss... straszna gapa ze mnie. Na kalendarzu zamiast na lipiec to patrzyłam na sierpień. Prawda jest taka, że po urlopie wracam 27 lipca a nie 22. Kurcze, jak to zgrać? A czy z połówkami czy nie, to czy ja wiem. hm...jak wrócisz 27 to się mało trochę czasu robi zanim ja wyjadę.....to może faktycznie jakiś weekend wczesniej Wcześniej to może być 5 lub 12 lipca. No to superancko Czy mogę Ci zaprosić do siebie ? Obiecuje spanko, jedzonko, kurs po Poznaniu i swoją osobę Oczywiście małżonek mile widziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.06.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Upsss... straszna gapa ze mnie. Na kalendarzu zamiast na lipiec to patrzyłam na sierpień. Prawda jest taka, że po urlopie wracam 27 lipca a nie 22. Kurcze, jak to zgrać? A czy z połówkami czy nie, to czy ja wiem. hm...jak wrócisz 27 to się mało trochę czasu robi zanim ja wyjadę.....to może faktycznie jakiś weekend wczesniej Wcześniej to może być 5 lub 12 lipca. No to superancko Czy mogę Ci zaprosić do siebie ? Obiecuje spanko, jedzonko, kurs po Poznaniu i swoją osobę Oczywiście małżonek mile widziany Aniu, cholernie kusząca propozycja. Pewnie się zdecyduję. A najbardziej podoba mi się Twoja osoba. Wiesz co, jakbym miała przyjechać, to sama. Po pierwsze nie będziemy nadużywać Twojej gościnności, a po drugie będziemy miały czas na babskie gadanie. A po trzecie, to mój małż już był w tym tygodniu w Poznaniu, więc ... Ale fajowo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.06.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dobry wieczór paniom A co to za wieczorne schadzki Aniu, wreszcie do nas wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.06.2008 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Upsss... straszna gapa ze mnie. Na kalendarzu zamiast na lipiec to patrzyłam na sierpień. Prawda jest taka, że po urlopie wracam 27 lipca a nie 22. Kurcze, jak to zgrać? A czy z połówkami czy nie, to czy ja wiem. hm...jak wrócisz 27 to się mało trochę czasu robi zanim ja wyjadę.....to może faktycznie jakiś weekend wczesniej Wcześniej to może być 5 lub 12 lipca. No to superancko Czy mogę Ci zaprosić do siebie ? Obiecuje spanko, jedzonko, kurs po Poznaniu i swoją osobę Oczywiście małżonek mile widziany Aniu, cholernie kusząca propozycja. Pewnie się zdecyduję. A najbardziej podoba mi się Twoja osoba. Wiesz co, jakbym miała przyjechać, to sama. Po pierwsze nie będziemy nadużywać Twojej gościnności, a po drugie będziemy miały czas na babskie gadanie. A po trzecie, to mój małż już był w tym tygodniu w Poznaniu, więc ... Ale fajowo!!! Edytko w takim razie wybieraj termin, powiedz mi kiedy przyjedziesz, czy samochodem, jesli nie to oczywiście wyjdę po Ciebie na dworzec, i ZAPRASZAM SERDECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.06.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dobry wieczór paniom A co to za wieczorne schadzki Aniu, wreszcie do nas wróciłaś Cześć Monia Dzisiaj są babskie schadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.06.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dobry wieczór paniom A co to za wieczorne schadzki Aniu, wreszcie do nas wróciłaś Cześć Monia Dzisiaj są babskie schadzki No właśnie widzę Nasz jedyny pan chyba ogląda mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.06.2008 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dobry wieczór paniom A co to za wieczorne schadzki Aniu, wreszcie do nas wróciłaś Cześć Monia Dzisiaj są babskie schadzki No właśnie widzę Nasz jedyny pan chyba ogląda mecz nie wiadomo...nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.06.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 A tak wogóle to powinnyscie dostać po uszach. Na zlot to żadna tyłka nie chciała przywlec a teraz się umawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.06.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dobry wieczór paniom A co to za wieczorne schadzki Aniu, wreszcie do nas wróciłaś Cześć Monia Dzisiaj są babskie schadzki No właśnie widzę Nasz jedyny pan chyba ogląda mecz nie wiadomo...nie wiadomo Dlatego napisałam chyba Może chłopak ma ciekawsze zajęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.06.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 A tak wogóle to powinnyscie dostać po uszach. Na zlot to żadna tyłka nie chciała przywlec a teraz się umawiają No wiesz Monia ja to mam daleko do Warszawy, poza tym nie lubię takich spotkań w dużym gronie, gdzie niektórzy już się znają, a ja jestem obca. Wolę takie spotkania bardziej kameralne, w mniejszym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.06.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 A tak wogóle to powinnyscie dostać po uszach. Na zlot to żadna tyłka nie chciała przywlec a teraz się umawiają No wiesz Monia ja to mam daleko do Warszawy, poza tym nie lubię takich spotkań w dużym gronie, gdzie niektórzy już się znają, a ja jestem obca. Wolę takie spotkania bardziej kameralne, w mniejszym gronie Wiem Aniu, żartuję sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.06.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 A tak wogóle to powinnyscie dostać po uszach. Na zlot to żadna tyłka nie chciała przywlec a teraz się umawiają No wiesz Monia ja to mam daleko do Warszawy, poza tym nie lubię takich spotkań w dużym gronie, gdzie niektórzy już się znają, a ja jestem obca. Wolę takie spotkania bardziej kameralne, w mniejszym gronie Wiem Aniu, żartuję sobie wiem, wiem, ja to generalnie troszkę niesmiała jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.06.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 A ja raczej nie mam z tym problemów Ja narazie się uciekam. Mąż wrócił mi dzisiaj do domku i musze się nim nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ja mam nadzieję obejrzeć Twoje dzieło Gdyby jakieś problemy wystąpiły natury różnej to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.06.2008 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 A ja raczej nie mam z tym problemów Ja narazie się uciekam. Mąż wrócił mi dzisiaj do domku i musze się nim nacieszyć Miłego wieczoru Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.06.2008 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ja mam nadzieję obejrzeć Twoje dzieło Gdyby jakieś problemy wystąpiły natury różnej to pisz Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.06.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 A ja raczej nie mam z tym problemów Ja narazie się uciekam. Mąż wrócił mi dzisiaj do domku i musze się nim nacieszyć Miłego wieczoru Wam życzę dziękuję bardzo i nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts