monia77w1 22.06.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Edytko, dzięki. Przydałby mi sie taki masaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.06.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Smaku mi narobiłyście strasznego na te mebelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.06.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Cześć Edytko No coraz więcej nas tu jest A do mulatki to mi jeszcze bardzoooooo daleko na razie to raczka bardziej przypominam A mebelki też mi się podobają tylko ceny trza sprawdzić Mało nas mało nas do ... Ale z raczka zrobisz sie brązowiutka. Trzeba poczekać ze 3 dni, mocno sie balsamować i będziesz boska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.06.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Cześć Edytko No coraz więcej nas tu jest A do mulatki to mi jeszcze bardzoooooo daleko na razie to raczka bardziej przypominam A mebelki też mi się podobają tylko ceny trza sprawdzić Mało nas mało nas do ... Ale z raczka zrobisz sie brązowiutka. Trzeba poczekać ze 3 dni, mocno sie javascript:emoticon('')balsamować i będziesz boska. Tak mi dobrze tak mi mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.06.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Edytko, dzięki. Przydałby mi sie taki masaż Pewnie małża znów nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.06.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Tak mi dobrze tak mi mów Może mi nie bardzo wypada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.06.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Tak mi dobrze tak mi mów Może mi nie bardzo wypada? A dlaczego nie Miło słyszeć komplementy, których mało na co dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.06.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Tak mi dobrze tak mi mów Może mi nie bardzo wypada? A dlaczego nie Miło słyszeć komplementy, których mało na co dzień No wiesz jeszcze nas ktoś posądzi o inna orientację... Ja mam sporo takich komplimentów. Małż mnie nimi wiecznie zasypuje. Jest naprawdę kochany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.06.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Tak mi dobrze tak mi mów Może mi nie bardzo wypada? A dlaczego nie Miło słyszeć komplementy, których mało na co dzień No wiesz jeszcze nas ktoś posądzi o inna orientację... Ja mam sporo takich komplimentów. Małż mnie nimi wiecznie zasypuje. Jest naprawdę kochany. Orientacja inna mówisz...hm....mam nadzieję, że nikomu to do głowy nie przyjdzie A ja mam najwięcej komplementów od mojej przyjaciółki (razem pracujemy) A od małża...hm...on to w ogóle oszczędny jest w tej kwestii Ale i tak jest kochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.06.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 No tak, chłopy to jakoś nie umieją wyrażać swoich emocji. Nie wszyscy oczywiście, ale i tak przychodzi im to z trudem. Ale jak ich się pieści słowami to lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.06.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Edytko, dzięki. Przydałby mi sie taki masaż Pewnie małża znów nie ma? Jest, ale już od godziny sobie smacznie chrapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.06.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Edytko, dzięki. Przydałby mi sie taki masaż Pewnie małża znów nie ma? Jest, ale już od godziny sobie smacznie chrapie Oooo, to z naszą Anią ma coś wspólnego. Pewnie zmęczony, nie dziw się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.06.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 No tak, chłopy to jakoś nie umieją wyrażać swoich emocji. Nie wszyscy oczywiście, ale i tak przychodzi im to z trudem. Ale jak ich się pieści słowami to lubią. Święta prawda Edytko. Nic dodać nic ująć Oczywiście nie wszyscy tylko gdzie są ci wygadani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.06.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 No tak, chłopy to jakoś nie umieją wyrażać swoich emocji. Nie wszyscy oczywiście, ale i tak przychodzi im to z trudem. Ale jak ich się pieści słowami to lubią. A jak nas - kobietki pieści sie słowami i nie tylko to też lubimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.06.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Edytko, dzięki. Przydałby mi sie taki masaż Pewnie małża znów nie ma? Jest, ale już od godziny sobie smacznie chrapie Oooo, to z naszą Anią ma coś wspólnego. Pewnie zmęczony, nie dziw się. Taaaa, ja jak wypije browara to też zmeczona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.06.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Edytko, dzięki. Przydałby mi sie taki masaż Pewnie małża znów nie ma? Jest, ale już od godziny sobie smacznie chrapie Oooo, to z naszą Anią ma coś wspólnego. Pewnie zmęczony, nie dziw się. Ale ja jeszcze nie chrapię....dzisiaj Jakoś tak odpoczęłam i spać się nie chce póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.06.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 No tak, chłopy to jakoś nie umieją wyrażać swoich emocji. Nie wszyscy oczywiście, ale i tak przychodzi im to z trudem. Ale jak ich się pieści słowami to lubią. Święta prawda Edytko. Nic dodać nic ująć Oczywiście nie wszyscy tylko gdzie są ci wygadani Im to się chyba wydaje, że obsypywanie żony i to jeszcze z długim stażem małżeńskim, to jest jakieś niemęskie. I że to baby się czepiają i zachciewa im się nie wiadomo czego. Powinno nam wystarczyć, że tam kiedyś powiedzieli nam, że nas kochają i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.06.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Edytko, dzięki. Przydałby mi sie taki masaż Pewnie małża znów nie ma? Jest, ale już od godziny sobie smacznie chrapie Oooo, to z naszą Anią ma coś wspólnego. Pewnie zmęczony, nie dziw się. Ale ja jeszcze nie chrapię....dzisiaj Jakoś tak odpoczęłam i spać się nie chce póki co Normalnie Aniu dzisiaj jesteś prawdziwy maratończyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.06.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Edytko, dzięki. Przydałby mi sie taki masaż Pewnie małża znów nie ma? Jest, ale już od godziny sobie smacznie chrapie Oooo, to z naszą Anią ma coś wspólnego. Pewnie zmęczony, nie dziw się. Taaaa, ja jak wypije browara to też zmeczona jestem Widzę, że wściekła jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.06.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 No tak, chłopy to jakoś nie umieją wyrażać swoich emocji. Nie wszyscy oczywiście, ale i tak przychodzi im to z trudem. Ale jak ich się pieści słowami to lubią. A jak nas - kobietki pieści sie słowami i nie tylko to też lubimy Niooo...baldzio Ale oni też to lubią. Ciągle i wciąż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts