monia77w1 22.06.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 No tak, chłopy to jakoś nie umieją wyrażać swoich emocji. Nie wszyscy oczywiście, ale i tak przychodzi im to z trudem. Ale jak ich się pieści słowami to lubią. Święta prawda Edytko. Nic dodać nic ująć Oczywiście nie wszyscy tylko gdzie są ci wygadani Im to się chyba wydaje, że obsypywanie żony i to jeszcze z długim stażem małżeńskim, to jest jakieś niemęskie. I że to baby się czepiają i zachciewa im się nie wiadomo czego. Powinno nam wystarczyć, że tam kiedyś powiedzieli nam, że nas kochają i to wszystko. To jeszcze raz napiszę. Święta prawda. Nic dodać, nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.06.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 No tak, chłopy to jakoś nie umieją wyrażać swoich emocji. Nie wszyscy oczywiście, ale i tak przychodzi im to z trudem. Ale jak ich się pieści słowami to lubią. Święta prawda Edytko. Nic dodać nic ująć Oczywiście nie wszyscy tylko gdzie są ci wygadani Im to się chyba wydaje, że obsypywanie żony i to jeszcze z długim stażem małżeńskim, to jest jakieś niemęskie. I że to baby się czepiają i zachciewa im się nie wiadomo czego. Powinno nam wystarczyć, że tam kiedyś powiedzieli nam, że nas kochają i to wszystko. To jeszcze raz napiszę. Święta prawda. Nic dodać, nic ująć Normalnie troglodyci z tych facetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.06.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Edytko, dzięki. Przydałby mi sie taki masaż Pewnie małża znów nie ma? Jest, ale już od godziny sobie smacznie chrapie Oooo, to z naszą Anią ma coś wspólnego. Pewnie zmęczony, nie dziw się. Taaaa, ja jak wypije browara to też zmeczona jestem Widzę, że wściekła jesteś. Może nie wściekła ale nie lubie jak piwko jest ważniejsze ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.06.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 No tak, chłopy to jakoś nie umieją wyrażać swoich emocji. Nie wszyscy oczywiście, ale i tak przychodzi im to z trudem. Ale jak ich się pieści słowami to lubią. Święta prawda Edytko. Nic dodać nic ująć Oczywiście nie wszyscy tylko gdzie są ci wygadani Im to się chyba wydaje, że obsypywanie żony i to jeszcze z długim stażem małżeńskim, to jest jakieś niemęskie. I że to baby się czepiają i zachciewa im się nie wiadomo czego. Powinno nam wystarczyć, że tam kiedyś powiedzieli nam, że nas kochają i to wszystko. Normalnie z ust mi to wyjęłaś A Ty Romku jak jutro to przeczytasz to weź sobie do serca i nigdy tak nie rób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.06.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Kobietki, ja się żegnam. Jutro o 6 mam pobudkę i do pracki jadę. Buziaki papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.06.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Może nie wściekła ale nie lubie jak piwko jest ważniejsze ode mnie. Dzielę się z Tobą w bólu. Na pewno Ci to niedługo wynagrodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.06.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Edytko, dzięki. Przydałby mi sie taki masaż Pewnie małża znów nie ma? Jest, ale już od godziny sobie smacznie chrapie Oooo, to z naszą Anią ma coś wspólnego. Pewnie zmęczony, nie dziw się. Ale ja jeszcze nie chrapię....dzisiaj Jakoś tak odpoczęłam i spać się nie chce póki co Normalnie Aniu dzisiaj jesteś prawdziwy maratończyk Też jestem zdziwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Może nie wściekła ale nie lubie jak piwko jest ważniejsze ode mnie. NIgdy nie porównuj się w piwem, kolegami, meczem. To głupota - wybacz, piszę wprost. To nie ma nic wspólnego z Tobą. A najlepiej nie akceptować rzeczy, ktore Cię wkurzają. Bo potem wrzód rośnie. Najlepiej załatwić od razu, a nie siedzieć i psioczyć. Zrób krok wstecz i przyznaj: czy warto robić cyrk o jedno piwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.06.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Może nie wściekła ale nie lubie jak piwko jest ważniejsze ode mnie. NIgdy nie porównuj się w piwem, kolegami, meczem. To głupota - wybacz, piszę wprost. To nie ma nic wspólnego z Tobą. A najlepiej nie akceptować rzeczy, ktore Cię wkurzają. Bo potem wrzód rośnie. Najlepiej załatwić od razu, a nie siedzieć i psioczyć. Zrób krok wstecz i przyznaj: czy warto robić cyrk o jedno piwo ? ja cyrku nie robię, nie mam zwyczaju kłócić sie o głupoty tylko przykro mi jest czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.06.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Kobietki, ja się żegnam. Jutro o 6 mam pobudkę i do pracki jadę. Buziaki papa Pa pa ...miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.06.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Nefer ma rację, walka z piwem czy kolegami to jak kopanie się z koniem. Ale to nie zmienia faktu, że nam płci pięknej jest przykro i jakoś nie możemy tego zrozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.06.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Nefer ma rację, walka z piwem czy kolegami to jak kopanie się z koniem. Ale to nie zmienia faktu, że nam płci pięknej jest przykro i jakoś nie możemy tego zrozumieć. Poniekąd się zgadzam....ale nasz los w naszych rękach i też możemy sobie zafundować inne towarzystwo, np. koleżanki, przyjaciólki, babski wieczór, wypad na miasto i wtedy tylko dla nas jest ten czas, jestesmy zadowolone, bo zrobiłysmy coś tylko dla siebie No ja tak robie....czasami, na ile mi obowiązki domowe pozwalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.06.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Trza spać, nie ma wyjścia. Do jutra. Papa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Może nie wściekła ale nie lubie jak piwko jest ważniejsze ode mnie. NIgdy nie porównuj się w piwem, kolegami, meczem. To głupota - wybacz, piszę wprost. To nie ma nic wspólnego z Tobą. A najlepiej nie akceptować rzeczy, ktore Cię wkurzają. Bo potem wrzód rośnie. Najlepiej załatwić od razu, a nie siedzieć i psioczyć. Zrób krok wstecz i przyznaj: czy warto robić cyrk o jedno piwo ? ja cyrku nie robię, nie mam zwyczaju kłócić sie o głupoty tylko przykro mi jest czasami Wiem, o czym mówisz. A rano albo najlepiej jutro wieczorem powiedz: wiesz, wczoraj było mi przykro jak poszedłeś spać... Zaczynanie zdań od tego co sie czuje jest świetną metodą. Lepszą niż : bo Ty to czy tamto :) Spróbuj Będzie good - przecież wiesz, że Cię kocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.06.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Pa pa Edytko http://static.playmobile.pl/blog/66947/269254.4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.06.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dzień dobry, wstawać śpiochy Moje plany wczesnego wstania skończyły się tylko na planach. Pół nocy szalała burza i nie mogłam spać A dla wszystkich niewyspanych kawka http://www.gcfoodguide.com.au/blog/wp-content/uploads/2008/03/coffee-boat.jpg a do kawki małe co nieco http://gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2007/tort_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.06.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Mniam Mniam Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.06.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 No nareszcie się ktoś zjawił bo jeszcze trochę a zjadłabym cały tort a muszę trzymać linie bo za 2 tygodnie wyjeżdzam nas morze Dzień dobry Efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.06.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Ja nie mam co trzymać. Moja linia poszła sobie i nie wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.06.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Ja nie mam co trzymać. Moja linia poszła sobie i nie wróciła Jak mogła Ale bądź dobrej myśli, moze jeszcze wróci do Ciebie Moja na szczęscie została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts