Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja taka straszna nie jestem, żeby się mnie bać Romeczku tygrysku :lol: :lol:

nie boje się wogóle- nic a nic :D :D

Ciekawe???? a kilka chwil wcześniej bałeś się co powiem???? :lol:

Trawnik - rewelacja, ale to nie zmienia faktu, że ogrodzenia z przodu nie ma i pewnie zieleni też nie i dziecko może sobie wyjść :(

cichoooooooooooooooooo

boje sie nadal ale zgrywam twardziela

ale sie uparłaś na to ogrodzenie :wink: :wink:

wiem, wiem - masz rację

dziekuje Aniu juz wiem że do lata musi byc z przodu ogrodzenie!!!!

Hej twardzielu, do roboty!!! :lol: :lol:

Ogrodzenie to nie wszystko....

Coś mi się zdaję, że teraz to ja Ci spokoju nie dam i będziesz musiał się meldować jak postępują prace:

1. Przy ogrodzeniu

2. Przy wykańczaniu schodów (znaczy się masz beton czy co?, bo mam świetnego stolarza za połowę poznańskich cen)

3. Przy stawianiu ścianek działowych (przecież to nie są takie strraszne koszty)

4. Chociaż tą górę wykończ, tak, żeby było pomalowane i na podłodze najzwyklejsza wykładzina leżała)

5. Ewentualnie tynkowanie w tym roku Ci odpuszczam

Amen

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

obiecuje zdawac relacje

Trzymam Cię za słowo... i zapamiętaj sobie na której stronie moich komentarzy podjąłeś się takiego zobowiązania :lol:

Trzymam Cię za słowo... i zapamiętaj sobie na której stronie moich komentarzy podjąłeś się takiego zobowiązania

to nie jest wszystko takie proste.

Jeżeli nawet wezme ten kredyt to dla zmniejszenia kosztów będę wszystko robił sam i z pomocą rodzinki

A na to potrzeba czasu - którego ciągle brak :cry:

Edytko a czy Twój dach już zafoliowany???

Blacha wybrana i zakupiona???? :o

Dach się kończy :lol: Jest trochę opóźnienia przez ostatnie wichury, ale pomalutku idziemy do przodu. Blachy niet, bo mi jeszcze nie wymierzyli ile i czego będzie potrzeba. :(

No to super (jeśli chodzi o folię), a masz już upatrzony dach?

Jejku tak sie z Wami dobrzej czuję :oops: :oops: :oops: że mnie normalnie z roboty wywalą :lol:

O tym samym myślę :oops: :lol: :lol:

Ale z roboty to nas nie moga wywalić, bo kto będzie pracował???? hihihihi :lol:

A ja to mam tyle zaległości, że jak sobie pomyślę, to aż mnie głowa boli. :roll: Ale ciągle mi się nie chce :lol: bo mam coś przyjemniejszego do roboty. :D :lol:

Trzymam Cię za słowo... i zapamiętaj sobie na której stronie moich komentarzy podjąłeś się takiego zobowiązania

to nie jest wszystko takie proste.

Jeżeli nawet wezme ten kredyt to dla zmniejszenia kosztów będę wszystko robił sam i z pomocą rodzinki

A na to potrzeba czasu - którego ciągle brak :cry:

Jak się chce to się da.... :lol:

Oczywiście, ze to nie jest proste, ale rodzinka na pewno pomoże jak nie Tobie to dla Twojej cudownej Córeczki to zrobią.... i będzie taniej :lol: 8)

Jejku tak sie z Wami dobrzej czuję :oops: :oops: :oops: że mnie normalnie z roboty wywalą :lol:

O tym samym myślę :oops: :lol: :lol:

Ale z roboty to nas nie moga wywalić, bo kto będzie pracował???? hihihihi :lol:

A ja to mam tyle zaległości, że jak sobie pomyślę, to aż mnie głowa boli. :roll: Ale ciągle mi się nie chce :lol: bo mam coś przyjemniejszego do roboty. :D :lol:

I tak trzymaj :oops: :lol: