Edmar70 23.06.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Cześć Edytko ja myślałam o markizie czy jak to tam się nazywa gdzieś widizałam na forum pójdę poszukać markiza koniecznie znajdź tę fotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.06.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 tja markiza tysz mi się ubzdurało roleta rzymska naiwnie myślałam, że pamiętam gdzie ale pudło coś w tym stylu tylko bardziej pod kolor moich mebli http://www.haroma.com.pl/admin/Editor/assets/IMG_2113%20m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.06.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 takie roletki bardzo bardzo mi się podobać - będą u nas na parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.06.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Tak tak rolety rzymskie też są super. Będą pasować jak ulał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.06.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Monia nad jaką wodę jedziesz? Masz coś fajnego w pobliżu? Kobitki, nie wychodźcie z pracy. Co się dzieje na dworzu to lepiej nie mówić. Upał jak jasna cholera Edytko, jeździmy nad Świder do Otwocka ale to nic specjalnego. Jest jeden duży plus dla takich dzieci jak Szymek, ze jest tam płytko. Fajne kąpielisko jest w Hucie pod Mińskiem Mazowieckim tylko, że od Ciebie to w oba miejsca bardzo daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.06.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 [ To jak Ty wyglądałaś przed ciążą Tak: http://images30.fotosik.pl/37/ddeb742f249c0453med.jpg No, no niczego sobie Niestety po ciąży, nawet jak się miało mały brzuch, żeby skóra powróciła do formy trzeba ćwiczyć. Niestety, nie ma cudów. Także Efilo trzymam za Ciebie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.06.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Hej dziewczęta jessu jak mi dzisiaj internet muli już Wam mówiłam, że nie lubię poniedziałków Efilo, ja tak moje poprzedniczki nie uwazam, że tak potrzebujesz coś gubić świetnie wyglądasz Ja Wam powiem, że mój rower treningowy to służy u mnie jako wieszak kiedyś to lubiłam pojeżdzić na rowerze, chodziłam na basen a teraz maszakra nic mi się nie chce Widzę, że nie tylko ja używam sprzętu do treningu jako wieszaka Tylko, ze u mnie za wieszak robi orbitrek. Mój mąż sie tylko śmieje, że mogłabym czasami kurz wytrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.06.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 orbitrek sluzy jako wieszak po kable do notebooka ale to Tomka sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.06.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dziewczyny witam w klubie tych co to do ćwiczek mają awersję. Kiedyś chodziłam na aerobik, ale zawsze miałam takie ataki śmiechu jak patrzyłam na swoje i koleżanek pokraczne wygibusy, że nic z tego nie wyszło. Jakoś szybko mi się odechciało. Mam koleżankę, która wpierdziela takie ilości jedzenia, że ja się nadziwić nie mogę. Formalnie pochłania tony żarcia i słodyczy. I żeby było śmieszniej, jest chuda nie szczupła, po prostu kościotrup. Ostatnio stwierdziłam, że ma jakiegoś lokatora, bo to niemożliwe tak jeść i nic nie tyć. Zazdraszczam jej strasznie, bo może sobie na wszystko pozwolić bez ograniczeń. A ja tylko spojrzę na pieczywo i już mam kilka kilo do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.06.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dziewczyny witam w klubie tych co to do ćwiczek mają awersję. Kiedyś chodziłam na aerobik, ale zawsze miałam takie ataki śmiechu jak patrzyłam na swoje i koleżanek pokraczne wygibusy, że nic z tego nie wyszło. Jakoś szybko mi się odechciało. Mam koleżankę, która wpierdziela takie ilości jedzenia, że ja się nadziwić nie mogę. Formalnie pochłania tony żarcia i słodyczy. I żeby było śmieszniej, jest chuda nie szczupła, po prostu kościotrup. Ostatnio stwierdziłam, że ma jakiegoś lokatora, bo to niemożliwe tak jeść i nic nie tyć. Zazdraszczam jej strasznie, bo może sobie na wszystko pozwolić bez ograniczeń. A ja tylko spojrzę na pieczywo i już mam kilka kilo do przodu. no następna epidemia panuje na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.06.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 no następna epidemia panuje na FM Czyżby było nas więcej? Magi dobrze Ci mówić, chudzino jedna, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.06.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 no następna epidemia panuje na FM Zapisuję sie do epidemii A Ty Magi i Edytko możecie być ale bez prawa głosu.....chudzinki jedne Ja za to mogę być spokojnie w klubie dla grubasów ....niestety. I prosze mnie nie pocieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.06.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Jak ja jestem chudzina, to Magi w ogóle nie powinna wychodzić na wiatr z obawy, że ją porwie. Aniu nie mam zamiaru Cię pocieszać, bo nie ma powodu. Cześć Anulko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.06.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 bardzio śmieszne dziewczęta, bardzo ale wiecie bo ja to mogłabym jak rybki 2 tyg bez jedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.06.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 bardzio śmieszne dziewczęta, bardzo ale wiecie bo ja to mogłabym jak rybki 2 tyg bez jedzenia Zazdraszczam, ja po jednym dniu bez jedzenia umarłabym z głodu. Mi się buzia cały dzień rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.06.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 bardzio śmieszne dziewczęta, bardzo ale wiecie bo ja to mogłabym jak rybki 2 tyg bez jedzenia Zazdraszczam, ja po jednym dniu bez jedzenia umarłabym z głodu. Mi się buzia cały dzień rusza Monia ja nie wiem czy jest czego zazdraszczać całe życie nie dojajdam i wiesz jak się w końcu za to wezmę to może być maszakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.06.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 bardzio śmieszne dziewczęta, bardzo ale wiecie bo ja to mogłabym jak rybki 2 tyg bez jedzenia Zazdraszczam, ja po jednym dniu bez jedzenia umarłabym z głodu. Mi się buzia cały dzień rusza Monia ja nie wiem czy jest czego zazdraszczać całe życie nie dojajdam i wiesz jak się w końcu za to wezmę to może być maszakra A ja całe życie się objadam. Nie wiem co gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.06.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 bardzio śmieszne dziewczęta, bardzo ale wiecie bo ja to mogłabym jak rybki 2 tyg bez jedzenia Zazdraszczam, ja po jednym dniu bez jedzenia umarłabym z głodu. Mi się buzia cały dzień rusza Monia ja nie wiem czy jest czego zazdraszczać całe życie nie dojajdam i wiesz jak się w końcu za to wezmę to może być maszakra A ja całe życie się objadał. Nie wiem co gorsze nie widać to chyba się cieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.06.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 bardzio śmieszne dziewczęta, bardzo ale wiecie bo ja to mogłabym jak rybki 2 tyg bez jedzenia Zazdraszczam, ja po jednym dniu bez jedzenia umarłabym z głodu. Mi się buzia cały dzień rusza Monia ja nie wiem czy jest czego zazdraszczać całe życie nie dojajdam i wiesz jak się w końcu za to wezmę to może być maszakra A ja całe życie się objadał. Nie wiem co gorsze nie widać to chyba się cieszyc cieszyc się i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.06.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 pierwsza dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts