magi 26.06.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 ja też jestem znowu łypię na mecz Anuś jutro kciuki będą czymane od nóg też bo i co tu tak pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.06.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Hejka Magi. Z Ciebie to niezła kibicka. Naszych nie ma, więc jakoś już mnie to nie interesi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.06.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Hejka Magi. Z Ciebie to niezła kibicka. Naszych nie ma, więc jakoś już mnie to nie interesi. ciekawam jak to baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.06.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Magi do cholery, coś sie tak do tejgo meczu przykleiła? Pewnie Hiszpanie są tak przyciągający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.06.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Cześć dziewczyny Zaczytałam się na innych wątkach i wracam do komentarzy a tu proszę....niespodzianka Jak się cieszę, że jesteście Edyś a co Cię tak rozbawiło????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.06.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 ja też jestem znowu łypię na mecz Anuś jutro kciuki będą czymane od nóg też bo i co tu tak pusto Podziękuje Ci jutro...dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.06.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Edyś no Portugalczyków to nic nie przebije ale jak się nie ma co się lubi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.06.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Edyś no Portugalczyków to nic nie przebije ale jak się nie ma co się lubi ... Moje faceciki tez oglądaja mecz, ja tu z Wami gadam, a ciągle słysze tylko Pawluczenko, Pawluczenko ...znaczy że on dobry jest..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.06.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Edyś no Portugalczyków to nic nie przebije ale jak się nie ma co się lubi ... Moje faceciki tez oglądaja mecz, ja tu z Wami gadam, a ciągle słysze tylko Pawluczenko, Pawluczenko ...znaczy że on dobry jest..... A tego to jeszcze nie wiem. Rozbawiło mnie Aniu Twoje podejście do nauki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.06.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Edyś no Portugalczyków to nic nie przebije ale jak się nie ma co się lubi ... Oj tak, oj tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.06.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Edyś no Portugalczyków to nic nie przebije ale jak się nie ma co się lubi ... Moje faceciki tez oglądaja mecz, ja tu z Wami gadam, a ciągle słysze tylko Pawluczenko, Pawluczenko ...znaczy że on dobry jest..... A tego to jeszcze nie wiem. Rozbawiło mnie Aniu Twoje podejście do nauki. Sama jestem zdziwiona tym co napisałam Ale pouczyłam sie, wiem już co to jest dwuczynnikowa teoria Herzberga, znam techniki wpływu społecznego, nauczyłam się rodzajów testów oceniajacych pracownika, wiem jak motywować i jak nie manipulować, wiem co to stres, eustres i dystyres, umiem ocenic potencjał pracownika i przeprowadzić rozmowę rekrutacyjną i jeszcze parę innych rzeczy to na dzisiaj wystarczy. Resztę jutro A do pracy dopiero w środę idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.06.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 A ja nic z tego co napisałaś nie wiem. Czy to znaczy, że jutro będziesz z nami na forumie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.06.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 A ja nic z tego co napisałaś nie wiem. Czy to znaczy, że jutro będziesz z nami na forumie? Oj chciałabym...chciała Zobaczę jak mi nauka pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.06.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 A ja nic z tego co napisałaś nie wiem. Czy to znaczy, że jutro będziesz z nami na forumie? Oj chciałabym...chciała Zobaczę jak mi nauka pójdzie Jak nie pójdzie. Pójdzie do główki. Będę trzymać kciukasy tak mocno jak tylko potrafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.06.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 A ja nic z tego co napisałaś nie wiem. Czy to znaczy, że jutro będziesz z nami na forumie? Oj chciałabym...chciała Zobaczę jak mi nauka pójdzie Jak nie pójdzie. Pójdzie do główki. Będę trzymać kciukasy tak mocno jak tylko potrafię. ale podziękuje jutro...dobrze...po obronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.06.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 ale podziękuje jutro...dobrze...po obronie Jasne, oby nie zapeszyć, tfu tfu tfu... Aniu Twoja nowa stronka. Masz jakieś życzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.06.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Edytko nie mam specjalnych życzeń. Ciesze się, że jestem tutaj i mam przyjemność rozmawiać z Tobą I to jest dla mnie nagroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.06.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Edytko nie mam specjalnych życzeń. Ciesze się, że jestem tutaj i mam przyjemność rozmawiać z Tobą I to jest dla mnie nagroda Kumpeli z forum. http://agatko15.blox.pl/resource/przyjazn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.06.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Edytko nie mam specjalnych życzeń. Ciesze się, że jestem tutaj i mam przyjemność rozmawiać z Tobą I to jest dla mnie nagroda Kumpeli z forum. http://agatko15.blox.pl/resource/przyjazn.jpg Niestety nie moge wirtualnie wyrazić moich emocji .....wzruszenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.06.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Niestety nie moge wirtualnie wyrazić moich emocji .....wzruszenia..... Ważne, że to czujesz w serduchu. Na mnie już czas. Ostatniej nocy żle spałam i teraz padam na pyszczydło. Dobrej nocki życzę wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts