monia77w1 27.06.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Monia jesteś! To nie podobne do Ciebie, abyś tak mało się odzywała. Zarobiona jestem strasznie Nie mam czasu nawet w cztery litery się podrapać A w weekend mój małżonek ma imieniny i mamy 2 dni z rzędu gości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.06.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 ANIU, GRATULACJE No to mozemy pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.06.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Aniu super wiadomości!!! http://kartki.onet.pl/_i/d/seb_gratulacje.jpg A dla Ciebie i małżonka http://ekartki.net.pl/kartki/25/296.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.06.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Monia jesteś! To nie podobne do Ciebie, abyś tak mało się odzywała. Zarobiona jestem strasznie Nie mam czasu nawet w cztery litery się podrapać A w weekend mój małżonek ma imieniny i mamy 2 dni z rzędu gości. Monia, a Ty nie wiesz, że robota to głupota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.06.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Monia jesteś! To nie podobne do Ciebie, abyś tak mało się odzywała. Zarobiona jestem strasznie Nie mam czasu nawet w cztery litery się podrapać A w weekend mój małżonek ma imieniny i mamy 2 dni z rzędu gości. Monia, a Ty nie wiesz, że robota to głupota? Dlatego w przyszłym tygodniu nie pracuję a potem jadę sobie na tydzień nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.06.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 NO TO MOJE NAJSERDECZNIEJSZE :) Brawo ! Dzięki Nefer Miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.06.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Monia jesteś! To nie podobne do Ciebie, abyś tak mało się odzywała. Zarobiona jestem strasznie Nie mam czasu nawet w cztery litery się podrapać A w weekend mój małżonek ma imieniny i mamy 2 dni z rzędu gości. Monia, a Ty nie wiesz, że robota to głupota? Dlatego w przyszłym tygodniu nie pracuję a potem jadę sobie na tydzień nad morze Ale fajowo. A gdzie konkretnie się zakwaterujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.06.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 ANIU, GRATULACJE No to mozemy pić Dzięki Monia Pijcie, pijcie a potem niech milutko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.06.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Monia jesteś! To nie podobne do Ciebie, abyś tak mało się odzywała. Zarobiona jestem strasznie Nie mam czasu nawet w cztery litery się podrapać A w weekend mój małżonek ma imieniny i mamy 2 dni z rzędu gości. Monia, a Ty nie wiesz, że robota to głupota? Dlatego w przyszłym tygodniu nie pracuję a potem jadę sobie na tydzień nad morze Ale fajowo. A gdzie konkretnie się zakwaterujesz? Konkretnie to co roku jeździmy do Stegny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.06.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 ANIU, GRATULACJE No to mozemy pić Dzięki Monia Pijcie, pijcie a potem niech milutko będzie I wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.06.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Aniu super wiadomości!!! http://kartki.onet.pl/_i/d/seb_gratulacje.jpg A dla Ciebie i małżonka http://ekartki.net.pl/kartki/25/296.jpg Bardzo, bardzo dziekujemy Pokazałam małżonkowi i troszkę się oburzył, że jest z małej litery napisany Ale ja się nie gniewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.06.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Konkretnie to co roku jeździmy do Stegny. Do tego ośrodka z basenami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.06.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Pokazałam małżonkowi i troszkę się oburzył, że jest z małej litery napisany Ale ja się nie gniewam Upsssss... Przeproś Małża, zrobiłam to zupełnie bezwiednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.06.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Konkretnie to co roku jeździmy do Stegny. Do tego ośrodka z basenami ? Nie, do Hubertówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.06.2008 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Monia jesteś! To nie podobne do Ciebie, abyś tak mało się odzywała. Zarobiona jestem strasznie Nie mam czasu nawet w cztery litery się podrapać A w weekend mój małżonek ma imieniny i mamy 2 dni z rzędu gości. Monia, a Ty nie wiesz, że robota to głupota? Dlatego w przyszłym tygodniu nie pracuję a potem jadę sobie na tydzień nad morze Ale fajowo. A gdzie konkretnie się zakwaterujesz? Konkretnie to co roku jeździmy do Stegny. Teraz zapi...dziel a potem odpoczynek...no...miła perspektywa Oby Wam tylko pogoda dopisała Ale mam nadzieję, że dorwiesz tam jakiegos interneta co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.06.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Pokazałam małżonkowi i troszkę się oburzył, że jest z małej litery napisany Ale ja się nie gniewam Upsssss... Przeproś Małża, zrobiłam to zupełnie bezwiednie. Przeprosiłam, nie gniewa sie przecież Wiesz że to tylko takie tam...hm....duperelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.06.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Monia jesteś! To nie podobne do Ciebie, abyś tak mało się odzywała. Zarobiona jestem strasznie Nie mam czasu nawet w cztery litery się podrapać A w weekend mój małżonek ma imieniny i mamy 2 dni z rzędu gości. Monia, a Ty nie wiesz, że robota to głupota? Dlatego w przyszłym tygodniu nie pracuję a potem jadę sobie na tydzień nad morze Ale fajowo. A gdzie konkretnie się zakwaterujesz? Konkretnie to co roku jeździmy do Stegny. Teraz zapi...dziel a potem odpoczynek...no...miła perspektywa Oby Wam tylko pogoda dopisała Ale mam nadzieję, że dorwiesz tam jakiegos interneta co? Mam telefon z mozliwością korzystania z interneru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.06.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Monia jesteś! To nie podobne do Ciebie, abyś tak mało się odzywała. Zarobiona jestem strasznie Nie mam czasu nawet w cztery litery się podrapać A w weekend mój małżonek ma imieniny i mamy 2 dni z rzędu gości. Monia, a Ty nie wiesz, że robota to głupota? Dlatego w przyszłym tygodniu nie pracuję a potem jadę sobie na tydzień nad morze Ale fajowo. A gdzie konkretnie się zakwaterujesz? Konkretnie to co roku jeździmy do Stegny. Teraz zapi...dziel a potem odpoczynek...no...miła perspektywa Oby Wam tylko pogoda dopisała Ale mam nadzieję, że dorwiesz tam jakiegos interneta co? Mam telefon z mozliwością korzystania z interneru No...to możesz jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.06.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Aniu, a która to rocznica, jesli można wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.06.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Aniu, a która to rocznica, jesli można wiedzieć Szesnasta ... o rany jak to zleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts