Rom 30.06.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 oooooooooooooooooooooo Aniu co za niespodzianka!!!!!!!!!!!!!!!! Ale fajnie że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.06.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Edyś zainspirowało Cię cos ? Owszem. Piekne meble kuchenne niemieckiej firmy Alno. Tak sobie tylko popatrzyłam, o ceny oczywiście nie pytałam, bo i po co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.06.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Edytko z jakiej okolicy mają być te sklepy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.06.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Edytko z jakiej okolicy mają być te sklepy?? Mazowieckie Romku. Łorsoł i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 oooooooooooooooooooooo Aniu co za niespodzianka!!!!!!!!!!!!!!!! Ale fajnie że jesteś też się cieszę Czekam na małża i jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.06.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 oooooooooooooooooooooo Aniu co za niespodzianka!!!!!!!!!!!!!!!! Ale fajnie że jesteś też się cieszę Czekam na małża i jedziemy Koniecznie po powrocie podziel się doświadczeniami zakupowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Edyś zainspirowało Cię cos ? Owszem. Piekne meble kuchenne niemieckiej firmy Alno. Tak sobie tylko popatrzyłam, o ceny oczywiście nie pytałam, bo i po co. Trza było zapytać , może byś się zdziwiła pozytywnie Mi będzie robić kuchnię stolarz, który robił w poprzednim domku F ronty i tak robią tylko trzy fabryki w Polsce, a skrzynki nie są tak istotne. Poza tym robi on również komandory, meble łazienkowe i garderoby na "częściach" komandora, a wychodzi pół ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 oooooooooooooooooooooo Aniu co za niespodzianka!!!!!!!!!!!!!!!! Ale fajnie że jesteś też się cieszę Czekam na małża i jedziemy Koniecznie po powrocie podziel się doświadczeniami zakupowymi. Jasne...masz jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.06.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Edyś zainspirowało Cię cos ? Owszem. Piekne meble kuchenne niemieckiej firmy Alno. Tak sobie tylko popatrzyłam, o ceny oczywiście nie pytałam, bo i po co. Trza było zapytać , może byś się zdziwiła pozytywnie Oj zapewniam Cię, że nie. Raczej gały wyszłyby mi z orbit. O tak Ale wizytówkę wzięłam do pani architekt, może się umówię na wstępny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.06.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 oooooooooooooooooooooo Aniu co za niespodzianka!!!!!!!!!!!!!!!! Ale fajnie że jesteś też się cieszę Czekam na małża i jedziemy Koniecznie po powrocie podziel się doświadczeniami zakupowymi. Jasne...masz jak w banku Może foty jakieś dasz radę zrobić i nam później pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 oooooooooooooooooooooo Aniu co za niespodzianka!!!!!!!!!!!!!!!! Ale fajnie że jesteś też się cieszę Czekam na małża i jedziemy Koniecznie po powrocie podziel się doświadczeniami zakupowymi. Jasne...masz jak w banku Może foty jakieś dasz radę zrobić i nam później pokazać. O....i to jest dobry pomysł Zabiore aparat, a potem wskoczę na budowę i dzisiaj spędze wieczór przy kompie i będę się bawić z fotosikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.06.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 oooooooooooooooooooooo Aniu co za niespodzianka!!!!!!!!!!!!!!!! Ale fajnie że jesteś też się cieszę Czekam na małża i jedziemy Koniecznie po powrocie podziel się doświadczeniami zakupowymi. Jasne...masz jak w banku Może foty jakieś dasz radę zrobić i nam później pokazać. O....i to jest dobry pomysł Zabiore aparat, a potem wskoczę na budowę i dzisiaj spędze wieczór przy kompie i będę się bawić z fotosikiem Już nie mogę się doczekać tej fotorelacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 oooooooooooooooooooooo Aniu co za niespodzianka!!!!!!!!!!!!!!!! Ale fajnie że jesteś też się cieszę Czekam na małża i jedziemy Koniecznie po powrocie podziel się doświadczeniami zakupowymi. Jasne...masz jak w banku Może foty jakieś dasz radę zrobić i nam później pokazać. O....i to jest dobry pomysł Zabiore aparat, a potem wskoczę na budowę i dzisiaj spędze wieczór przy kompie i będę się bawić z fotosikiem Już nie mogę się doczekać tej fotorelacji. Mam nadzieję, że Ty też się kiedyś pochwalisz swoją fotorelacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Romek a jak Twój kredyt i wykańczanie poddasza??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Jadę Do zobaczenia wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.06.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Mam nadzieję, że Ty też się kiedyś pochwalisz swoją fotorelacją No właśnie, już wczoraj mogłam coś napstrykać, ale się zgapiłm. Ale jeszcze nie koniec moich wycieczek sklepowych, więc będą foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.06.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Romek a jak Twój kredyt i wykańczanie poddasza??????? No więc z kredytem jest tak Kredyt został podzielony na dwie transze. Pierwsza to kwota kredytu w starym banku. Została ona wypłacona ale musielismy sie trochę w tym momencie pobawić. Juz pisze o co chodzi. W naszej umowie kredytowej w starym banku był zapis że jeżeli nie minęły trzy lata od zaciągnięcia kredytu, to przy jednorazowej spłacie powyżej 50% kredytu płacimy dodatkową prowizje w wysokości 1%. Więc jeżeli byśmy jednorazowo spłacili cały kredyt to byśmy zapłacili im dodatkowo 1%. Więc żeby tego uniknąć najpierw wpłaciliśmy 45% kredytu, następnego dnia złozyliśmy wniosek o przelanie 45% pozostałej kwoty itd itd. Bylismy w banku chyba z 6 razy ale dzieki temu zaoszczędzilśmy kupę kasy. Druga transza to pozostała kwota na dokończenie budowy. Właśnie załatwilismy wszystkie formalności potrzebne do jej wypłaty - ubezpieczenie nieruchomości, wypis z hipoteki starego banku i wpis nowego, i nie wiem co ma jescze (żona się tym zajmowała) i w dzisiaj składamy w banku wniosek o wypłatę tej transzy. Jak tylko będzie kasa to biorę się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.06.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Romek a jak Twój kredyt i wykańczanie poddasza??????? No więc z kredytem jest tak Kredyt został podzielony na dwie transze. Pierwsza to kwota kredytu w starym banku. Została ona wypłacona ale musielismy sie trochę w tym momencie pobawić. Juz pisze o co chodzi. W naszej umowie kredytowej w starym banku był zapis że jeżeli nie minęły trzy lata od zaciągnięcia kredytu, to przy jednorazowej spłacie powyżej 50% kredytu płacimy dodatkową prowizje w wysokości 1%. Więc jeżeli byśmy jednorazowo spłacili cały kredyt to byśmy zapłacili im dodatkowo 1%. Więc żeby tego uniknąć najpierw wpłaciliśmy 45% kredytu, następnego dnia złozyliśmy wniosek o przelanie 45% pozostałej kwoty itd itd. Bylismy w banku chyba z 6 razy ale dzieki temu zaoszczędzilśmy kupę kasy. Druga transza to pozostała kwota na dokończenie budowy. Właśnie załatwilismy wszystkie formalności potrzebne do jej wypłaty - ubezpieczenie nieruchomości, wypis z hipoteki starego banku i wpis nowego, i nie wiem co ma jescze (żona się tym zajmowała) i w dzisiaj składamy w banku wniosek o wypłatę tej transzy. Jak tylko będzie kasa to biorę się do roboty Ło matko i córko i jeszcze wszyscy święci Ale jazda z tym bankiem. Ale się dobrze skończyło, to najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.06.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ło matko i córko i jeszcze wszyscy święci Ale jazda z tym bankiem. Ale się dobrze skończyło, to najważniejsze. jak podpisywałem pierwszy kredyt to mówiłem sobie - nigdu więcej!!! i po dwóch latach powtarzałem wszystko od nowa - mam nadzieję, że już ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Dzieńdoberek wszystkim Trochę mnie nie było. Nie wiem gdzie sie zawieruszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts