monia77w1 30.06.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Dzieńdoberek wszystkim Trochę mnie nie było. Nie wiem gdzie sie zawieruszyłam Najważniejsze, ze się odnalazłaś Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Pierwsza wizyta w sklepach zaowocowała pierwszymi przymiarkami. Na razie wklejam co zwróciło nasza uwagę i podoba nam się, a co kupimy w ostatecznym rozrachunku to nie wiem Sypialnia http://www.agataexport.pl/img/meble/222.jpg Może być wykańczana skórą (to tam gdzie jest takie przeszycie jasną nitką), albo bez skóry. Łózko jest 180x200 (robią też 160x200 ale teraz mamy takie i chcemy szersze ), na stelażu porządnym (tak mówi małżonek, a ja się nie znam, więc mu wierzę). Za chwilę będę dalej wklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Aniu ta jest super. A nie ma jakiegoś zbliżenia? Bo głównie to widać białą podłogę No i czekam na 'dalej' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Co prawda tego nie widziałam, ale jak teraz oglądam stronę internetową firmy to mi się podoba więc wklejam ku pamięci http://www.agataexport.pl/img/meble/355.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Aniu ta jest super. A nie ma jakiegoś zbliżenia? Bo głównie to widać białą podłogę No i czekam na 'dalej' Cześć Efilko Niestety innych zdjęć nie ma na ich stronie ale daję Ci adres to możesz sobie popatrzeć http://www.agataexport.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.06.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Aniu świetnie się zapowiada. Co tu dużo gadać, mamy bardzo podobne gusta. Wręcz uwielbiam skórę i skórzane dodatki, np. lampy i łóżka. Czekam na resztę. Tylko może da radę wklejać większe zdjęcia, będzie lepiej widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.06.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Hejka Efilko! Pewnie zarobiona byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Cześć Edyś Ja to już dawno wiem, że gusta mamy podobne ( ...hm...i nie tylko... ) Większych zdjęć się nie da, ale powyżej wkleiłam adres stronki Idę dalej wklejać....a póki co zapraszam do dzienniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.06.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Aniu, ależ kolosalne postępy na budowie. Świetna robota. Niedługo przykryjesz dach, a później to już z górki. Pogoda dopisuje to i robota będzie pędzić jak szalona. SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ojej Aniu to meble z Agaty? No to do tego salonu na Roździeńskiego mam jakieś 2 km Jakbyś coś chciała to ja jestem na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Aniu, ależ kolosalne postępy na budowie. Świetna robota. Niedługo przykryjesz dach, a później to już z górki. Pogoda dopisuje to i robota będzie pędzić jak szalona. SUPER!!! Wiesz, mój małżonek mówi, że na wrzesień mamy zamówionego pana od kafli... ...hm.....zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ojej Aniu to meble z Agaty? No to do tego salonu na Roździeńskiego mam jakieś 2 km Jakbyś coś chciała to ja jestem na miejscu. Dzięki Efilko Jest tu w Poznaniu ich salon firmowy więc sądzę, że nie powinno być problemów, nawet Pan mówił, że są krótkie terminy (coś mi się o uszy obiło, że dwa tygodnie ), ale gdyby Pan mówił co innego i okazało się co innego (np. że czegos nie mozna) to oczywiście odezwę sie do Ciebie i poprosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ojej Aniu to meble z Agaty? No to do tego salonu na Roździeńskiego mam jakieś 2 km Jakbyś coś chciała to ja jestem na miejscu. Dzięki Efilko Jest tu w Poznaniu ich salon firmowy więc sądzę, że nie powinno być problemów, nawet Pan mówił, że są krótkie terminy (coś mi się o uszy obiło, że dwa tygodnie ), ale gdyby Pan mówił co innego i okazało się co innego (np. że czegos nie mozna) to oczywiście odezwę sie do Ciebie i poprosze o pomoc Jestem do usług Zwłaszcza że jakoś trzeba się odwdzięczyć za przesiadywanie w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Aha, oglądaliśmy jeszcze meble do dzieciaczków, ale na razie nic konkretnego,i przyglądaliśmy sie kuchniom. Hm...okazało się, że są całkiem fajne rozwiązania. O ceny wolałam nie pytać Ale okazało się, że nasz stolarz robi na frontach brw (a mi to nie odpowiada, tak jakos plastikowo wyglądają ) i jeszcze innych ale nie wiem jakich. Zajrzeliśmy do firmy, u której robilismy kuchnie jakieś 8 lat temu i ...zaskoczyli nas...mile . Nawet widziałam takie szuflady, które w ogóle nie maja uchwytów tylko się je lekko nadusza - wciska i się same otwierają cena 1600 zł : jedna szuflada głęboka z mechanizmem . Damy do wyceny kuchnie naszemu stolarzowi i tej firmie i zobaczymy. Potem pojechalismy oglądać kafle i ...hm...no to będzie generalnie bardzo trudny wybór.Ja nie rozumiem dlaczego mnie sie podobaja takie kafle co kosztują powyżej 150 zł za metr kwadratowy Chyba trzeba będzie określić sobie górna granicę cenową i po prostu innych nie oglądać A wybór i tak będzie trudny bo generalnie to co sie podoba mnie, nie bardzo sie podoba mojemu mężowi i na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ojej Aniu to meble z Agaty? No to do tego salonu na Roździeńskiego mam jakieś 2 km Jakbyś coś chciała to ja jestem na miejscu. Dzięki Efilko Jest tu w Poznaniu ich salon firmowy więc sądzę, że nie powinno być problemów, nawet Pan mówił, że są krótkie terminy (coś mi się o uszy obiło, że dwa tygodnie ), ale gdyby Pan mówił co innego i okazało się co innego (np. że czegos nie mozna) to oczywiście odezwę sie do Ciebie i poprosze o pomoc Jestem do usług Zwłaszcza że jakoś trzeba się odwdzięczyć za przesiadywanie w komentarzach No co Ty ....nie trzeba Miło mi bardzo że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Aha, oglądaliśmy jeszcze meble do dzieciaczków, ale na razie nic konkretnego,i przyglądaliśmy sie kuchniom. Hm...okazało się, że są całkiem fajne rozwiązania. O ceny wolałam nie pytać Ale okazało się, że nasz stolarz robi na frontach brw (a mi to nie odpowiada, tak jakos plastikowo wyglądają ) i jeszcze innych ale nie wiem jakich. Zajrzeliśmy do firmy, u której robilismy kuchnie jakieś 8 lat temu i ...zaskoczyli nas...mile . Nawet widziałam takie szuflady, które w ogóle nie maja uchwytów tylko się je lekko nadusza - wciska i się same otwierają cena 1600 zł : jedna szuflada głęboka z mechanizmem . Damy do wyceny kuchnie naszemu stolarzowi i tej firmie i zobaczymy. Potem pojechalismy oglądać kafle i ...hm...no to będzie generalnie bardzo trudny wybór.Ja nie rozumiem dlaczego mnie sie podobaja takie kafle co kosztują powyżej 150 zł za metr kwadratowy Chyba trzeba będzie określić sobie górna granicę cenową i po prostu innych nie oglądać A wybór i tak będzie trudny bo generalnie to co sie podoba mnie, nie bardzo sie podoba mojemu mężowi i na odwrót Jakbyś widziała coś fajnego dla dzieciaków to od razu zapodaj - ja też szukam. Ja na razie znalazłam tylko babyvip.pl Do momentu aż nie zobaczyłam w rzeczywistości to bardzo mi się podobały. Ale z drugiej strony muszę przyznać że w tym pomieszczeniu gdzie była wystawka oświetlenie było tak koszmarnie 'ciemlaźne' że nic by nie wyglądalo atrakcyjnie (włączając ekspedientkę ) Szuflada chyba się nazywa servo drive i jest z Bluma. Cena szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.06.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Kafle to dla mnie ostatnio największa zmora. Mało co mi się podoba. Ostatnio nawet w jednym z salonów już z daleka zobaczyłam piękną glazurkę do łazienki. Pędzę na łeb na szyję, aby ja z bliska oblukać, i co? Ano od razu przestała mi się podobać, bo cena była powalająca (460 zeta za m2) Ciężki los mnie czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Efilko podobały nam sie meble Vox-u. A moje dzieciaczki to juz młodzież jest więc patrzymy na takie młodzieżowe. Gdyby jednak cos mi wpadło w oko dla małej dziewczynki to zamelduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Kafle to dla mnie ostatnio największa zmora. Mało co mi się podoba. Ostatnio nawet w jednym z salonów już z daleka zobaczyłam piękną glazurkę do łazienki. Pędzę na łeb na szyję, aby ja z bliska oblukać, i co? Ano od razu przestała mi się podobać, bo cena była powalająca (460 zeta za m2) Ciężki los mnie czeka. Skąd ja to znam Najbardziej to się boję wybierania kafli Ale i to trzeba będzie przeżyć jak? nie wiem Chciałabym, żeby były w kolorach brąz, ecru, ewentualnie ładny złamany rudo-pomarańczowy, gładkie jeśli chodzi o wzór a nie gładkie jeśli chodzi o fakturę, żadnych złoceń, najlepiej matowe lub półmatowe, eleganckie a jednoczesnie klasyczne, takie które sie nie znudzą i nie opatrzą...... Takie rzeczy to tylko w Erze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 wysłało sie dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts