Edmar70 30.06.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Takie rzeczy to tylko w Erze Dokładnie tak. Ja mam jeszcze trochę problemów co do wyboru frontu szafek kuchennych. I na dodatek nie wiem gdzie mam je zamówić. Czasami już nie mam siły. A kiedyś ktoś powiedział, że meblowanie to najprzyjemniejsza rzecz na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.06.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 wysłało sie dwa razy A co takiego się wysłało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.06.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Aniu, a robiłaś sama jakieś foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 wysłało sie dwa razy A co takiego się wysłało? pewnie to co już zniknęło Co do kafli to ja mam za sobą ciężki weekend. Na razie spodobały mi się jedne do jednej łazienki (cena nieznana - znaczy nie spojrzałam ) A co z pozostałymi dwiema? Fakt że troszkę nam Zosia pzreszkadzała bo nam ciągle uciekała a jak nie uciekała to się donośnym wrzaskiem domagała uciekania. W związku z tym więksdzość wystawek jawi mi się jako barwna lub mniej barwna plama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.06.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 wysłało sie dwa razy A co takiego się wysłało? pewnie to co już zniknęło Co do kafli to ja mam za sobą ciężki weekend. Na razie spodobały mi się jedne do jednej łazienki (cena nieznana - znaczy nie spojrzałam ) A co z pozostałymi dwiema? Fakt że troszkę nam Zosia pzreszkadzała bo nam ciągle uciekała a jak nie uciekała to się donośnym wrzaskiem domagała uciekania. W związku z tym więksdzość wystawek jawi mi się jako barwna lub mniej barwna plama Witaj w klubie niezdecydowanych. Przypominam skromnie, że jeszcze nic za stronkę nie dostałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Takie rzeczy to tylko w Erze Dokładnie tak. Ja mam jeszcze trochę problemów co do wyboru frontu szafek kuchennych. I na dodatek nie wiem gdzie mam je zamówić. Czasami już nie mam siły. A kiedyś ktoś powiedział, że meblowanie to najprzyjemniejsza rzecz na budowie. Edytko a jakie chcesz te fronty? Może masz jakieś przykładowe zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Edyś a skąd ja Ci adresy sprawdzonych sklepów w okolicach Warszawy znajdę Ty wiesz że ja dla Ciebie wszystko ale generalnie to ja Ci mogę na Śląsku jedynie coś sensownego polecić. O Stolycy to ja jedynie wiem że Miele ma jakiś super wypasiony salon gdzie ma wszystkie agd i można je sobie wypróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 wysłało sie dwa razy A co takiego się wysłało? Zawiesił się komputer i post poszedł dwa razy taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Aniu, a robiłaś sama jakieś foty? Niestety nieeeee....... Aparat zostawał w bagażniku Ale tak sobie myślę, czy można w sklepie robić fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 wysłało sie dwa razy A co takiego się wysłało? pewnie to co już zniknęło Co do kafli to ja mam za sobą ciężki weekend. Na razie spodobały mi się jedne do jednej łazienki (cena nieznana - znaczy nie spojrzałam ) A co z pozostałymi dwiema? Fakt że troszkę nam Zosia pzreszkadzała bo nam ciągle uciekała a jak nie uciekała to się donośnym wrzaskiem domagała uciekania. W związku z tym więksdzość wystawek jawi mi się jako barwna lub mniej barwna plama To będą trzy łazienki? Efilko tak to jest z maluszkami, ale zapewniam Cię że ze starszymi wcale nie jest lepiej, bo ciągle marudzą: pójdziemy już......a kiedy pójdziemy.......nudzi mi sie........pić mi sie chce.........możemy już iść.....albo tak.....mam choć tutaj zobacz jakie ładne, no to pędzę, drugi woła- mamo zobacz co znalazłem, no to znowu pędzę, i tak latam jak głupia a potem okazuje sie, że nic nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.06.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Edytko a jakie chcesz te fronty? Może masz jakieś przykładowe zdjęcie? Np. tak jest mi bliska. http://www.kuchniemerltone.pl/790/790duze.jpg fronty zebrano, ale może też być palisander, połączony z czernią na wysoki połysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 wysłało sie dwa razy A co takiego się wysłało? pewnie to co już zniknęło Co do kafli to ja mam za sobą ciężki weekend. Na razie spodobały mi się jedne do jednej łazienki (cena nieznana - znaczy nie spojrzałam ) A co z pozostałymi dwiema? Fakt że troszkę nam Zosia pzreszkadzała bo nam ciągle uciekała a jak nie uciekała to się donośnym wrzaskiem domagała uciekania. W związku z tym więksdzość wystawek jawi mi się jako barwna lub mniej barwna plama Witaj w klubie niezdecydowanych. Przypominam skromnie, że jeszcze nic za stronkę nie dostałam. Słuchamy życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 wysłało sie dwa razy A co takiego się wysłało? pewnie to co już zniknęło Co do kafli to ja mam za sobą ciężki weekend. Na razie spodobały mi się jedne do jednej łazienki (cena nieznana - znaczy nie spojrzałam ) A co z pozostałymi dwiema? Fakt że troszkę nam Zosia pzreszkadzała bo nam ciągle uciekała a jak nie uciekała to się donośnym wrzaskiem domagała uciekania. W związku z tym więksdzość wystawek jawi mi się jako barwna lub mniej barwna plama Witaj w klubie niezdecydowanych. Przypominam skromnie, że jeszcze nic za stronkę nie dostałam. Słuchamy życzeń Słuchamy życzeń razy dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.06.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Edyś a skąd ja Ci adresy sprawdzonych sklepów w okolicach Warszawy znajdę Ty wiesz że ja dla Ciebie wszystko ale generalnie to ja Ci mogę na Śląsku jedynie coś sensownego polecić. O Stolycy to ja jedynie wiem że Miele ma jakiś super wypasiony salon gdzie ma wszystkie agd i można je sobie wypróbować Wiem Efilko. A dlaczego Ty nie mieszkasz w Wawce, co? ŻARTUJĘ OCZYWIŚCIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.06.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Słuchamy życzeń razy dwa Nie wiem. Mam mentlik w głowie. Mogę oddać swoje życzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Edyś a skąd ja Ci adresy sprawdzonych sklepów w okolicach Warszawy znajdę Ty wiesz że ja dla Ciebie wszystko ale generalnie to ja Ci mogę na Śląsku jedynie coś sensownego polecić. O Stolycy to ja jedynie wiem że Miele ma jakiś super wypasiony salon gdzie ma wszystkie agd i można je sobie wypróbować Wiem Efilko. A dlaczego Ty nie mieszkasz w Wawce, co? ŻARTUJĘ OCZYWIŚCIE. Bo tam strzelają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 wysłało sie dwa razy A co takiego się wysłało? pewnie to co już zniknęło Co do kafli to ja mam za sobą ciężki weekend. Na razie spodobały mi się jedne do jednej łazienki (cena nieznana - znaczy nie spojrzałam ) A co z pozostałymi dwiema? Fakt że troszkę nam Zosia pzreszkadzała bo nam ciągle uciekała a jak nie uciekała to się donośnym wrzaskiem domagała uciekania. W związku z tym więksdzość wystawek jawi mi się jako barwna lub mniej barwna plama To będą trzy łazienki? Efilko tak to jest z maluszkami, ale zapewniam Cię że ze starszymi wcale nie jest lepiej, bo ciągle marudzą: pójdziemy już......a kiedy pójdziemy.......nudzi mi sie........pić mi sie chce.........możemy już iść.....albo tak.....mam choć tutaj zobacz jakie ładne, no to pędzę, drugi woła- mamo zobacz co znalazłem, no to znowu pędzę, i tak latam jak głupia a potem okazuje sie, że nic nie widziałam Rewelacja to jednak my mamy lepiej - następna wizyta w sklepach z Zosią u niani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Edyś dla Ciebie http://www.artdeco.waw.pl/_aktualnosci/2_40.jpg http://www.artdeco.waw.pl/_aktualnosci/4_42.jpg http://www.artdeco.waw.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.06.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 wysłało sie dwa razy A co takiego się wysłało? pewnie to co już zniknęło Co do kafli to ja mam za sobą ciężki weekend. Na razie spodobały mi się jedne do jednej łazienki (cena nieznana - znaczy nie spojrzałam ) A co z pozostałymi dwiema? Fakt że troszkę nam Zosia pzreszkadzała bo nam ciągle uciekała a jak nie uciekała to się donośnym wrzaskiem domagała uciekania. W związku z tym więksdzość wystawek jawi mi się jako barwna lub mniej barwna plama To będą trzy łazienki? Efilko tak to jest z maluszkami, ale zapewniam Cię że ze starszymi wcale nie jest lepiej, bo ciągle marudzą: pójdziemy już......a kiedy pójdziemy.......nudzi mi sie........pić mi sie chce.........możemy już iść.....albo tak.....mam choć tutaj zobacz jakie ładne, no to pędzę, drugi woła- mamo zobacz co znalazłem, no to znowu pędzę, i tak latam jak głupia a potem okazuje sie, że nic nie widziałam Rewelacja to jednak my mamy lepiej - następna wizyta w sklepach z Zosią u niani Korzystaj póki Zosia mała, potem to juz jest ...hm....inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 No mam nadzieję że później to już... bardzo później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts